ambrozija

Član
  • Broj odgovora

    1
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana ambrozija

  1. ambrozija je dodao/la post u temi Porodilište - Zemun   

    Ćao svima,
    Što se porodilišta u zemunskoj bolnici tiče ja sam tako prijatno iznenađena. Imala sam utisak kao da nisam u bolnici u Srbiji ili da sam možda u nekoj privatnoj bolnici..
    1 jula sam primljena u bolnicu zato što sam imala manje plodove vode. Termin za porođaj mi je bio 28 juli. Pošto je svakim danom plodove vode bilo sve manje morali su da me porađaju. Dva dana su pokušavali da mi indukcijom izazivaju porođaj međutim ništa se nije dešavalo. Nisam imala nikakve kontrakcije i bila sam otvorena jedva jedan prst, a beba je bila visoko. Kada su ustanovili da je beba i dalje visoko odlučili su da moram da idem na hitan carski rez. U 8h (na viziti) su odlučili da idem na carski rez u 9:30h je već rođena moja devojčica. 
    Nakon izlaska iz porođajne sale sestre su uvek tu oko tebe, ne dozvoljavaju da ležiš u krvavoj posteljini već je redovno menjaju, ne dozvoljavaju da se bebe doje dok imate kateter.
    Svi doktori su odlični (ja sam bila kod doktorke Ane Dević), kao i babice. Sestre zadužene za laktaciju su fenomenalne i hoće da pomognu. Pedijatri brinu i redovno pregledaju bebe. Prosto, sve funkcioniše kao sat.
    U slučaju carskog reza bebe vam donose na svaka tri sata na podoj, a ukoliko ne dojite bebe donose na druženje par puta dnevno.
    Možda sam bila previše opširna, ali imala sam potrebu da napišem moje iskustvo, jer verujem da će nekome značiti. Topla preporuka i sve pohvale za doktorku Anu Dević i ceo tim stručnjaka u zemunskom porodilištu.
    I mislim da je red da nešto što valja i dobro funkcioniše u ovoj zemlji treba pohvaliti.