bokamil

Član
  • Broj odgovora

    8
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana bokamil

  1. bokamil je dodao/la post u temi Kalendar menstruacije   

    A nekog zanima taj tekst može da pročita na ovom linku, super je, vrlo informativan
    https://vitkigurman.com/makamu
  2. bokamil je dodao/la post u temi Kalendar menstruacije   

    ovo gore sam našla u jednom tekstu i zato i treba voditi računa prilikom odabira zlatne make. Tu piše da je najbolja zlatna maka gelatinizirana što znači da ima 4 do 5 puta jače dejstvo jer je oslobođena teško svarljivih skrobnih lanaca. Ona se zahvaljujući procesu gelatinizacije efikasnije i brže apsorbuje i vari, pa je i delotvornija.
  3. bokamil je dodao/la post u temi Kalendar menstruacije   

    Kroz istoriju dugu preko 4000 godina, narodi Anda negovali su 3 vrste make. One se razlikuju po bojama: žuta, crvena i crna maka. Razlike po bojama su vrlo bitne jer svaka sa sobom nosi specifičnu koncentraciju  blagotvornih alkaloida .
    Kod berbe make u prirodi odnos je 60% žute, 30% crvene i 10 % crne make. Proizvođači su shvatili da kod pojedinačnih vrsta make mogu da ostvare veći profit zato što sve vrste maka imaju različitu cenu, pa je tako žuta maka najeftinija dok je crna maka više od 2 puta skuplja.
  4. bokamil je dodao/la post u temi Kalendar menstruacije   

    da, ali i ona je tad pričala da treba voditi računa koju zlatnu maku kupovati, da treba juriti tu pravu peruansku koja raste iznad 4.000 metara nadmorske visine, da nisu sve iste
  5. bokamil je dodao/la post u temi Kalendar menstruacije   

  6. bokamil je dodao/la post u temi Kalendar menstruacije   

    Da, mene je spasio pms-a. Baš sam bila nepodnošljiva i sama sam primetila da sam boljeg raspoloženja. Kao da mi se organizam podmladio i imam više snage. Tako da bih ga stvarno svima preporučila jer nam je danas izgleda svima potrebna prirodna regeneracija tela s obzirom na današnji tempo života. 
  7. bokamil je dodao/la post u temi Kalendar menstruacije   

    Još samo da napišem da je taj preparat spasio moju sestru bolnih menstruacija, od nje sam i prvi put čula za Makamu. Tako da je iz našeg iskustva maka iz Srca prirode zaista proverena i nešto što stvarno deluje. U uputstvu piše da pomaže i kod menopauze, u suštini kod svega što je povezano sa hormonima i hormonskim disbalansom.  
  8. bokamil je dodao/la post u temi Kalendar menstruacije   

    Vidim da ste pisale o preparatu Makamu, pa želim i ja da podelim moje iskustvo. Ja sam se preporodila od kada sam počela da ga konzumiram i rešio mi je probleme sa PMS-om. Čula sam za njega, pa sam na internetu našla broj telefona Srca prirode, čiji je to preparat, pozvala ih i njihova ljubazna doktorka mi je sve lepo objasnila. To je zapravo kombinacija zlatne make iz Perua i camu camu koji je plod biljke koja raste u Amazonu. Specifičnost ove biljke izdvaja visoka koncetracija vitamina C, ali ono što je meni bilo najvažnije to je da ne postoje kontraindikacije, a stanovništvo Perua ove biljke koristi  vekovima u svakodnevnoj ishrani jer su jako lekovite.