simcemezimce

Član
  • Broj odgovora

    10
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice simcemezimce

  1. simcemezimce je dodao/la post u temi Kalendar menstruacije   

    Kako vam se ovo čini? Šta mislite da li je to moguće?
  2. simcemezimce je dodao/la post u temi Kalendar menstruacije   

    Samo da podelim i ovo na šta sam naišla na internetu pokušavajući da što više saznam o Makamu.
    Baš me je iznenadio ovaj komentar na koji sam naletela na jednom forumu:
    Makamu je stvarno cudo. Muz i ja ga koristimo zajedno. On zbog losijeg spermograma koji se posle mesec dana koriscenja solidno popravio, a ja zbog policisticnih jajnika. Kod sebe sam primetila da lakse podnosim pms i nadam se da ce nam pomoci i u buduce.
     
  3. simcemezimce je dodao/la post u temi Kalendar menstruacije   

    Zaboravih još ovo da napišem, a što može da bude korisno, to je da ovaj put pre dobijanja nisam bila toliko napeta, depresivna, razdražljiva. Nije me drmao pms toliko kao pre, nisam histerisala po kući danima, pa pretpostavljam da je to zbog Makamu jer se to jedino promenilo u mom životu.
  4. simcemezimce je dodao/la post u temi Kalendar menstruacije   

    I da, iskreno ja sam očekivala čudo već posle mesec dana korišćenja. Da me ne boli, da dobijem na 28 dana, pa sam se bila malo smorila i onda sam ih zvala. Javila mi se neka dr Olga i objasnila mi da to tako ipak ne ide, da je kod mene veći hormonski disbalans u pitanju verovatno, pa da budem strpljiva i pijem prema uputstvu jer i tamo piše preporuka tri meseca korišćenja bar.
  5. simcemezimce je dodao/la post u temi Kalendar menstruacije   

    Samo da se pohvalim da Makamu pijem mesec i po dana. Ovaj mesec sam najzad dobila sa manje dana kašnjenja i manje me je bolelo. Srećna sam što sam osetila boljitak, ali sačekaću da vidim šta će biti posle tri meseca korišćenja, sledim uputstvo, pa ćemo videti.  
  6. simcemezimce je dodao/la post u temi Kalendar menstruacije   

    I da, zaboravih da napišem, a to me je iznenadilo, uopšte nije skup. Cena mu je skroz prihvatljiva u poređenju sa drugim sličnim preparatima. Iako je zdravlje u pitanju, nažalost takav nam je standard da čovek i o tome mora da vodi računa.
     
  7. simcemezimce je dodao/la post u temi Kalendar menstruacije   

    E pa i ja kupih taj Makamu u apoteci. Devojke, ubedile ste me Pijem ga već četiri dana uz doručak i daj bože samo da mi reguliše ciklus. Javljam utiske.
  8. simcemezimce je dodao/la post u temi Kalendar menstruacije   

    Devojke, hvala vam. Ne znam ni sama šta da radim. Zbog neredovnih menstruacija stalno sam u strahu da nisam opet trudna (stvarno nisam spremna za još jedno dete), a opet čitala sam o tom preparatu koji mi preporučujete. Kažu da ima neprijatan ukus. Je li to tačno i jeste li imale neke štetne efekte? Mene kod tih preparata uvek strah da mi nešto drugo ne iskomplikuju.
  9. simcemezimce je dodao/la post u temi Kalendar menstruacije   

    a jesu li ti manje bolne menstruacije i kako se pije taj preparat? gde si ga kupila? ja sam skeptična prema svim tim preparatima, pošto ih ima puno na tržištu i tačno čovek ne zna koji stvarno deluje.
  10. simcemezimce je dodao/la post u temi Kalendar menstruacije   

    Drage mame, imam problem sa bolnim i neredovnim menstruacijama, koje su mi se pojavile posle drugog porođaja. Stalno mi kasni, nikad ne znam kad ću da dobijem, a kad se najzad to desi, dva dana bukvalno ne mogu iz kreveta zbog bolova. Bila sam kod ginekologa ( i u domu zdravlja i privatno) na svim pregledima, sve ok, i doktorki je u suštini čudno jer pre porođaja ciklusi su mi uvek bili uredni. Sve se nadam da će sledećeg meseca biti bolje, međutim ništa od toga i sad baš ne znam šta više da radim.
    Ima li neko još ovakav problem ili možda neko rešenje...