mima1997

Član
 • Broj odgovora

  4
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la mima1997


 1. Evo nekih iskustava i preporuka. Napisao je čovek koji je prošao kroz njihov program. Pretpostavljam da će značiti.

  "Izuzetno sam zadovoljan programom. Moje stanje i fizičko i psihičko se potpuno promenilo posle samo dva dana, da se to ne može rečima opisati. Ja kada sam došao bio sam na rubu života u svakom smislu. Nisam uopšte više znao šta sa sobom da radim, ni gde da idem, ni ko da mi pomogne. Mislio sam da je nemoguće da se ja mogu izvući. Ovo je pravo čudo, i preporučio bih svima koji ne veruju da dođu i uvere se da je moguće. Nemojte sebe da zavaravate, kao što sam i ja radio. Vreme vam samo pogoršava situaciju i sve više tonete u dugove. Na kraju nećete ni moći da se izvučete. Nemojte da čekate kraj, uradite nešto za sebe.

  ŽIVOT NEMA CENU! "

  Tako stravno i istinito.

  Razmišljam koliko je tj smo blizu toga.   Kontaktirati ću ih  pa javljam iskustva.


 2. Pa moracete nesto naci :( Zelim vam srecu...i imam savet, ebi ga...ako nece da se leci, ako odbija promenu, moraces dalje sama. Ne budi spasilac jer je to nemoguce. Sa kockom je isto kao i sa drogom.

  Hvala Leni.

  Da li neko ima iskustva sa Herc udruženjem u Novom Sadu koje se bavi iskuljučivo ovom vrstom zavisnosti?


 3. Hvala leni  i sistem123,

  Hvala na savetima. Guglati ću svakako. Čitala sam nešto i o klinikama, ali se radi uglavnom o boravku na nekoj od klinika, zatvoreni tip. MAlo mi je to agresivno, Neću ga uspeti motivisati na tako nešto.