rumi

Član
  • Broj odgovora

    11
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. rumi se sviđa post u temi od *Cvrky87* u Drugi trimestar   
    Ja se neipterecujem velicinim bebe,jer mi se vodi od 17.04. trudnoca,a prvi nezasticrni smo imali 4.05. Odma sam to i rekla dr pa nije toliko ni brinuo o velicini bebe,bitno je da je sve ostalo ok
  2. rumi se sviđa post u temi od KikaC96 u Drugi trimestar   
    rumi, idi kod drugog ginekologa za drugo misljenje.
    vec sam ti pisala na onoj temi, moguce je da je do zaceca doslo kasnije. Pa da se zbog toga ne uklapa. 
    koliko otkucaja ima beba? 
     
  3. rumi se sviđa post u temi od KruelaDeviL u Drugi trimestar   
    U Pa je tako-tako.... dorucak je ocajan. Hleb bajat a margarin tvrd. I.krenes da mazes,margarin se ne idvaja od noza a hleb sav pada. I dobijes parce,ali bukvalno parce salame. Rucak je dobar. Nisam se zalila nesto mnogo. A vecera....nekad ok a nekad da te bog sacuva. Jedan dan je za rucak bio kupus i ppsto je ostao,sipali sardine u njega i kao riblja corba. Znaci haos.
    kad sam bila porodje a,taj dan kad sam isla kuci,zena sto je delila hranu me pita kad idem kuci i nije htela da mi da da ejdem jer idem taj dan pa sam slagala da ne znam jos da li idem kuci. A bilo je 13h a ja tek u 16h idem. Nisam imalanogo ni hrane samo plazmu i banane ali sta jeto realno. Bas saml.da prezalogajis izmedju obroka. A bila sam iscrpljena mnogo... ali kako god,48h izdrzis posle sam kuci,donose svaki dan hranu pa.me briga. Kod nas je obicaj da kad se dolazi da ako si blizak(sestra,roditelj,tetka)donosis rucak.... a nama donose s&s,moja mamamoj deda,mm baba,moja tetka,moja kumamoja sestra od tetke,mm brat i brat od tetke. Tako da sam par dana na miru. 
     
  4. rumi se sviđa post u temi od Tackicca u pracenje trudnoce po nedeljama   
    Pa moras bas na sajtu Bebac da uneses termin i onda ce ti racunati nedelje. Na forumu nema te opcije