Bralac

Član
  • Broj odgovora

    346
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. Earl Grey se sviđa post u temi od Bralac u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Jaoj stiže mi obaveštenje o poruci i ne verujem sta citam.... Boze dragi koliko mi je zao.... draga naša Milice počivaju u miru, i neka Bog cuva tvoja dva anđela 
  2. Bralac se sviđa post u temi od Maja87 u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Ok nece nikad biti, ali se trudimo da zivimo sa tim. Bitno mi je da su mi oboje zdravi, veseli, da lepo rastu i da uzivaju u detinjstvu 
    Meni je u drugoj trudnoci stomak bio manji, ali sam se mnogo teze kretala i bilo mi je teze da je iznesem od prve. Porodjaji isti, brzi, laki, sve super. Brzi mi je bio i oporavak drugi put.
  3. Bralac se sviđa post u temi od Macka u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Evo sad u sedmom mesecu.Hvala na pitanju! Drmaju me hormoni, strasno se plasim kako cu kad stigne beba a i kako cu sad sa B. Mnogo mi je veci stomak nego u prvoj trudnoci i vec se teze krecem i brzo umorim. A B ima energije bas mnogo. No, videcemo..
    Kako ste vi? Gde su nam ostali ? 
  4. Macka se sviđa post u temi od Bralac u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Cao i od mene
    Evo da se javimo, dobro smo, rastemo Dunja jos malo 3 godine, Janja danas 9 meseci..
    Kako su ostale?
  5. Bralac se sviđa post u temi od Maja87 u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Ajde i ja da se javim posle 100 godina.Poslednji put kada sam bila samo Lena je bila aktuelna, u medjuvremenu je dobila pojacanje u vidu brata 
  6. Bralac se sviđa post u temi od Earl Grey u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Nekako sam se ponadala da je nešto ostalo od foruma  bas mi je zao sto vas je ovako malo. Nedostaje mi ovaj forum i stare diskusije, razmena mišljenja i rasprave . Ljubim vas sve 
  7. k a m se sviđa post u temi od Bralac u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Bravo Milice
    E ja super podnosim vrucinu, obzirom da ulazim u osmi super sam beba je bas aktivna, sutira dan, noc samo se okrenula karlicno pa se nadam da ce se vratiti do devetog u pravilan polozaj, nisam za cr. Termin 28.8.
  8. miliccam se sviđa post u temi od Bralac u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Bravo Milice
    E ja super podnosim vrucinu, obzirom da ulazim u osmi super sam beba je bas aktivna, sutira dan, noc samo se okrenula karlicno pa se nadam da ce se vratiti do devetog u pravilan polozaj, nisam za cr. Termin 28.8.
  9. Bralac se sviđa post u temi od miliccam u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Tu sam zene, procitam krenem da pisem, neko me omete i gotovo. 
    Ok sam, spremam se za svoju prvu gradsku trku, 5k je u pitanju. Pre neki dan sam oborila licni rekord istrcala 3k a pocela sam da trcim pre 2 meseca, posle intervencije na plucima i istrcala samo 300m, tako da ovih 3k meni kao nekome 20k. 
    Mi cemo skidanje pelene uskoro, nemam trenutno ni vremena a i ni zivaca ja to. 
  10. mozza se sviđa post u temi od Bralac u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Kam nadam se da ce sve to biti ok, da ce naci uzrok i resiti to sto je muci.
    Mi smo isto ostavili pelene, krenuli smo prosle nedelje, desi joj se nekad da se upiski, danas se npr ukakila u gacice ali uglavnom idemo na nosu. Odma sam joj izbacila pelenu i za dnevno spavanje, a vec 3 dana i nocnu. Sad bas vec skoro zaspala i samo odjednom Dunja piski nosu, ja je odvela piskila i vratile se u krevet i zaspala.
    Cilj mi je bio da ih skinemo dok ne stigne druga bebe i hvala Bogu uspele smo 
    @mozza ne odustaj od bebe, desi se to kad se najmanje nadas, i psiha je tu jako bitna.
  11. Bralac se sviđa post u temi od bepce u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    @Bralac sretan rodjus sa zakasnjenjem, nadam se da si uzivala. 
    Meni muz ode danas, nema ga do petka. 
    Sutra Leo ima pregled kod dr, merenje i te stvari. Popodne Unu treba da vozim na trening, a to mi je najveca nocna mora. Sa svima njima da idem, pa onda moram sat vremena negde da je cekam.... Ako preguram ponedeljak, sve ostalo cu lako
  12. bepce se sviđa post u temi od Bralac u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Evo i nas.. danas isli na revakcinu koju smo vec trebali da dobijemo, zavrsili i to i do skole smo mirne ima 15kg i 90cm.
    Meni je termin 28.avgusta, Dunja je 8.8.rodjena
    Milice uzivaj malo kod sestre, napuni baterije, i samo tako hrabro koracaj dalje, vera i covekova snaga su glavni pokretaci. 
    Meni je danas rodjus, 29. Sutra cemo malo da se skupimo i proslavimo 
  13. miliccam se sviđa post u temi od Bralac u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Evo i nas.. danas isli na revakcinu koju smo vec trebali da dobijemo, zavrsili i to i do skole smo mirne ima 15kg i 90cm.
    Meni je termin 28.avgusta, Dunja je 8.8.rodjena
    Milice uzivaj malo kod sestre, napuni baterije, i samo tako hrabro koracaj dalje, vera i covekova snaga su glavni pokretaci. 
    Meni je danas rodjus, 29. Sutra cemo malo da se skupimo i proslavimo 
  14. Bralac se sviđa post u temi od leni u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Ej Bepce, ja mislim da ces ti to sve fantasticno organizovati, toliko dobro da ce muz da te nervira kad se vrati  
    JednaHana dobro si postupila. Cudim se kako je nisi izmarsikala tamo, ali to je zato sto nisi iz CG. Da je to rekla nekoj odavde, hodnik bi se orio. Deca su ti jos mala a za par godina i ti ces oci vaditi. Kako kazu, u koju crkvu ides, tom se bogu molis...nema ovde zivota bez iskezenih zuba. Sad budi jaka i gledaj je u oci kad je sretnes. Na osnovu mog iskustva, ovde moras tako.
    Mozza, zar ti nisi u Slovackoj? Jesam li nesto pobrkala?
    Milice, najvaznije je znati da uvek ima nade. Znam mnogo zena koje su to prosle i evo ih medju nama. Super za mlwcne proizvode. Da li su zaista tako losi za nas organizam?.
  15. Bralac se sviđa post u temi od miliccam u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Hvala vam zene puno na svim lepim recima, molitvama i podrsci. Sve vas grlim, ali ne bas jako zbog ovog cuida koje imam ugradjeno u ramenu. 
    Juce mi je poceo treci ciklus, obicno imam cetvrtkom ali je danas ovde praznik pa sam imala ranije. Kosa je pocela baš jako da mi opada, kako pipnem kosu puna saka, plasim se i da je perem. 
    Ja sam inace napipala kvrzicu krajem decembra, ali pošto sam dojila mislila sam da je upaljen kanal, pa praznici pa dok sam skontala da možda nije upaljen žlezda bio je već februar, moja dr takodje rekla upaljena žlezda ali kao za svaki slučaj da uradim mamograf, tamo kazu mora biopsija posto nisu sigurni ali sam ja tada već bila sigurna. Za 2 dana su stigli rez i tada krece haos. Dr mi je rekla da mora moja mama da dodje, tako da smo dobili odmah sve papire za nju i ona je posle 2 nedelje dosla, taman pred operaciju tj intervenciju na plućima. Ne znam šta bismo bez nje. 
    Onda sam počela sve da menjam, da trčim, da se hranim samo i isključivo zdravo, sada planiram sve mene i mlečne proizvode takodje da izbacim, prvo sam presla6na sve kozije a uskoro nista. Spremam se za gradsku trku u Oktobru. Hodam izmedju 10 i 15km svakog dana, crkvu i molitve da ne pominjem, odmah smo i odlučili da više ne čekamo i da se odmah vencamo u crkvi i da krstimo Nikolinu. Uzimam silne preparate, za imunitet za sve. I verujem u Boga, sada mi samo on moze pomoci. 
  16. Bralac se sviđa post u temi od bepce u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Saljem virtuelne zagrljaje svima!
    Teska neka vremena naisla. Nadam se da ce se kod svih stvari srediti i poboljsati, jer zasluzujemo svi da zadisemo malo posle ove korone i svega sto je bilo. Mada jos nije kraj,al nadamo se da ce uskoro.
    Meni je muz juce saopstio, posto je dobio unapredjenje da ce naredne tri nedelje biti na terenu, da zakljuci obuku i onda san1.7. preuzima funkciju. 
    Ove godine nema mora,a planirali smo Grcku. Medjutim sve je palo u vodi zbog njegove promocije. Ali hajd veca plata,lakse ce da se dise,i manje ce da putuje nego sto je na ovoj poziciji pre korone. 
    Sad sam sva pod stresom, jer od nedelje popodne do petka treba da ostanem sama sa decom. Sa dvoje je jos islo,ali sa troje nisam jos probala
     
  17. Bralac se sviđa post u temi od KikaC96 u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Evo i mene da se javim. 
    Cestitam trudnicama..
    Mici, tebi saljem svu podrsku ovog sveta! Ti si jaka, mozes ti da izguras to. <3
  18. Bralac se sviđa post u temi od bepce u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    @miliccam pisi nam kako su devojcice, kako se slazu...
    Moja deca su Una 4g, Tai ce 3 u avgustu i Leo napunio 9 meseci pre dva dana. 
    Stariji su u vrticu, bebac i ja uzivamo kod kuce. 
    Razmisljam cime cu se baviti kad dodje septembar, kad i ovaj bebac krene u vrtic jer na stari posao se defiitivno ne vracam.
    Bas bi bilo lepo da forum opet malo ozivi. Secam se koliko sam visila tu prve dve trudnoce.
     
    Pozdrav za sve mame i trudnice
     
     
  19. Bralac se sviđa post u temi od leni u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Razumem te Milice, ta pitanja vracaju na pocetak, a verovatno si ih ti dovoljno puta postavila  sebi. Zasto, zasto, zasto...
    Zivim u Crnoj Gori, ako cujes za neku alternativu ili nesto slicno odavde, tu sam za sve. 
    Bices u mojim molitvama 
    Ono sto mogu sada je da ti pisem stvari koje nemaju veze sa onim kroz sta prolazis, i da pozovem zene da budemo ovde aktivne. Kad sam bila trudna treci put, mnogo mi je pomogao ovaj forum, ajde da mu vratimo staru slavu.
    Ja sam ovaj vikend provela sa drugaricama na moru. Pozvala sam moje drugarice iz detinjstva u goste i platila nam aranzman u hotelu. Obe mnogo i naporno rade i mnogo sam srecna sto sam nam to priustila. Sinoc kad sam ih ispratila na voz, u sebi sam se zahvalila na svim zivotnom prilikama koje su mi omogucile ovako nesto. Jedna od njih godinama nije bila na moru.
    Renoviramo kucu i to su slatke muke, ali majstori se bas trude da mi zagorcaju zivot Spremam se za ppsao i kontam odakle da krenem kad se vratim 
  20. miliccam se sviđa post u temi od Bralac u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    @miliccam nisam mogla da pisem ranije, bas me je potreslo to sto ti se desilo... ali sto Bebce kaze ti si jaka zena, svasta ti je zivot stavio na ramena i uspela si sa tim da se ozboris. Hvala Bogu imas muza i zdravu decicu, neka su ti oni pokretac da guras i da se boris, verujem iskreno da ces se izboriti sa tom bolescu. Pisi nam kad mozes da znamo da si dobro.  Tu smo za sve!
  21. miliccam se sviđa post u temi od Bralac u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Pozdrav zene. Evo i mene napokon da pisem, nadam se da ste svi sad zdravi i dobri. Mi smo hvala Bogu dobro, Dunja raste, prica sve, dobra je bas. Ona je u januaru primila mmr sa 17mes.i imala je tad 15kg i 88cm, sad ima isto kg ali je porasla dosta msm.
    Ja sam dobro,  beba raste, rastem i ja 
  22. miliccam se sviđa post u temi od Bralac u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Cao zene, meni bas nedostaje caskanje ovde sa vama. Ja sam peti mesec, imacemo jos jednu devojcicu Dunja svima prica da ce se beba zvati Janja, tako da je ona dala sestri ime, mi cemo joj ispuniti zelju. Ja radim jos nedelju dana i pauza
    Kru, ipak mora operacija? Neka sve prodje kako treba
  23. Bralac se sviđa post u temi od k a m u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Kru, dakle mora op? Hajde neka sto lakse prodje. Kad nisi do sada, sacekaj i to pa se posle odvikavajte. Videh juce na bilbordu malu beku kako siki i bas sam se raznezila..ali mi smo odavno prestale i bas bi mi bilo cudno da sad siki.
    Jos malo pa dve. Kad pre, pitam se..
    Bralac, divno. Neka je ziva i zdrava bekana. Zelim ti do kraja samo da uzivas!
    Moj dan prolazi u obavezama oko dece..insulin, obroci, skola, domaci, beka...umorna sam jako i bas sam bez E. Ovog meseca me je pms izmrcvario strasno. Posle ove poslednje trudnoce sve je gori. Nervozna sam strasno bila. Moja M mi pravi bas probleme, pojacava mi nervozu.
    Kako ste ostale mame?
  24. k a m se sviđa post u temi od Bralac u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Cao zene, meni bas nedostaje caskanje ovde sa vama. Ja sam peti mesec, imacemo jos jednu devojcicu Dunja svima prica da ce se beba zvati Janja, tako da je ona dala sestri ime, mi cemo joj ispuniti zelju. Ja radim jos nedelju dana i pauza
    Kru, ipak mora operacija? Neka sve prodje kako treba
  25. Bralac se sviđa post u temi od KruelaDeviL u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
     
    Zene,srećna Nova godina! Želim Vam puno zdravlja i sreće. I srećan Bozic predostojeci svima koji slave,provedite ga u miru i veselju sa najmilijima.
    Ostavila sam Vam sliku mojih dečaka. Slikali smo se za kalendar. 
    Bralac,čestitam ti! Bas mi je drago zbog tebe. Neka bude školska.
    kako ste?
    Moj J ništa ne priča još uvek osim bam,mama,tata... još uvek mi je neverovatno da za dva meseca  punimo čitave dve godine. Kao da sam juče trudna ostala. Leti vreme....
    ne mogu da ga odviknem od dojenja. Tj ne mogu sebe. Sve mi zao i volim taj osecaj blizine i nikako da prekinem a zaista ne bih da dojim preko dve godine. Smatram da je dovoljno i da bliskost treba da ide u drugom pravcu. Ali nekako mi se ne da....
    kam,kako si,kako je M?