La la land

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana La la land

  1. La la land je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Sve u svemu i drugarice su me savetovale da sacekam 14 dana kasnjenja, jer je njima tek tada pokazalo jako bledu crticu. Trudnoca je bila mala kad su isle da potvrde. Ali ja nisam mogla da izdrzim, te sam uradila odmah kad je malo vise zakasnilo. Sacekacu ja jos do sutra i ujutru cu raditi test. Ako ne, idem kod drugog ginekologa ili cu betu da vadim. Sto je sigurno, sigurno je. Zelim bebu, ali ne zelim da me iscekivanje ubije.   A posto sam u ovome neiskusna, moram da pitam. Ne verujem ovim testovima, jer znam par slucaja u mojoj okolini koji su bili negativni, a onda  
    Hvala punoo @KruelaDeviL 
  2. La la land je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    E drage moje, bila kod nje i samo smo razgovarale. Rekla je da ponovim test za dve nedelje i da onda dodjem. Doduse kontam da je to zbog toga, ako je u pitanju trudnoca, da ce tek onda moci da vidi. Iskreno ne razumem se, i jos uvek sam zbunjenja i sad ludilo ce trajati jos dve nedelje.  
  3. La la land je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Zakazala sam kod ginekologa, idem u petak pa ću da proverim šta se dešava. Mada juče sam dobila rezultate Papa test, bila.manje od mesec dana kod ginekologa i sve je bilo u redu, te mi nije jasno šta je ovo sad. 
    Hvala na odgovoru i na podrši. 
  4. La la land je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Pozdrav, i ja sam ovde nova. Meni kasni vec 11 dana, test negativan. Ali i dalje imam bolove u krstima, povremeno me boli stomak. Moguce je da je trudnoca u pitanju, jer od zadnjeg dana poslednje menstruacije pokusavamo, ali test nije pokazao tako. Sta vi mislite? Sutra planiram da zakazem kod ginekologa.