mozza

Član
  • Broj odgovora

    782
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la mozza


  1. Pozdrav Dusice,malo je forum slabije aktivan,ja ne znam odgovor na tvoje pitanje,mozda mozes da uradis test,znam sa ima i onih koji mogu pokazati ranije,ne mora da se ceka izostanak ciklusa,ako se ne varam test je osetljiv na 20 mIU,najbolje da pitas u apoteci u vezi toga. Mozes da pises u drugom trimestru,tamo je malo aktivnije.

    Ja ti zelim da sve bude kako si zamislila,javljaj nam rezultate ako budes radila test.

    Dusicaaa voli ovo

  2. Sve smo u caskalistu od 0-6 meseci ali da tamo pises moras da imas 100 postova,uslovljeno je,pisemo i u drugom trimestu,mozes tamo da predjes dok se nesto ne promeni. Jel sve spremno za porodjaj ili jos uvek ima vremena,jeste odabrali ime?

    Alex1989 voli ovo

  3. Forum je ustvari mrtav,ima nas nekoliko aktivnih clanica,sve smo uglavnom u jednom caskalistu,ovde ima mnogi tema a nisu aktivne,mozda bi trebalo da otvorimo temu gde cemo svi pisati. Sta god te zanima ti pisi i uvek ce se javiti neka aktivna clanica da odgovori.

    Tebi se blizi termin,sta ce biti,cura ili decko:)

    Пилче, Micili, Bralac i 1 ostali volite ovo

  4. Ma naucice sve u vrticu a za odvikavanje ne bih znala sta da kazem,sako strpljenje. Tako dugu kosicu vec ima,mora da je mnogo slatka sa snalicama ili kikicama :wub:


  5. Mmaka,spominjali smo te,nestala si. Tvoja Masa je imala rodjendan u u maju,ispravi me ako gresim. Pisi nam kad nadjes malo vremena


  6. Sve znam,ja sam takodje sama sa bebom,nemam nikoga jer svi moji su u Srbiji i nema ko da me odmeni ni 5 minuta,mm radi u Austriji i sve ostaje na meni,ujutru kad ustanem ja jedva cekam vece da okupam T i da je uspavam i onda malo odmorim,to je bas ruzno od mene ali tako je kako je,ja se cwo dan igram sa njom i glumim klovna jer ako me ne vidi odmah place,zaigra se i voli igracke ali ja moram da bude pored nje,ne mogu da je ostavljam dugo samu jer se desi da udari glavu,ode mi rikverc ispod stola ili tako nesto,pa sve sto moram da obavim ja to radim dok ona spava i kad dodje vece ja sam gotova.

    Macka voli ovo

  7. Macka,slobodno kukaj,svaka od nas se zalila na nesto,cesto sam mislila da sam najgora od svih. Sto se tice uspavljivanja,prosli smu tu fazu nosanja u uspavljivanja na rukama,uuuf kad se samo setim i sad mi se place,mislila sa da ce mi ruke otpasti,a od plakanja i vristanja mi se kosa dizala,ali sve je proslo tako ce i kod vas,inace nervoza nije samo kod dojenih beba,kod nas se to javljalo u isto vreme svaki dan,od 6 uvece je kretalo pa do posle kupanja a onda su nastavljali grcevi do ponoci a posle toga budjenje jer tako smo navikli i vec je svanulo a ja nervozna kao pas i sve tako u krug,neponovilo se,eto da znas,proci ce. Jesi sakupola dovoljno postova?

    Macka voli ovo

  8. Jos malo ti fali da nam se pridruzis. Mi jos malo i 9 meseci a jos uvek smo u caskalistu do 6 meseci,vec smo veliki ali posto na forumu ima samo nekoliko aktivnih clanica,druzimo se i mali i veliki zajedno :)

    Macka voli ovo

  9. Ne fali ti jos mnogo,mozes brzo da postignes,

    Razumem te,sama si pa je tesko,ima nas vise u slicnoj situaciji. Dobro da su vam grcevi prosli a sad za zubice ne znam sta bih ti rekla,mozda on sisa palac zbog zuba,nisam bas pametna,mozda ga svrbi ili boli pa se tako tesi,ali sigurno ce se javiti i druge mame koje znaju bolje nego ja.

    Macka voli ovo

  10. Macka,dugo te nije bilo.

    Kako je bebica?

    Napisi ovde,pa ako mozeno da ti pomognemo,koliko ti jos fali za drugo caskaliste,mozda ovako i sakupis

    Macka voli ovo

  11. @bidulini nekad jednostavno ne pomaze nista,samo da izdrzite dok ne prodju sami,mi smo takodje muku mucili i sve moguce kapi probali,ali dok nije samo proslo slabo sta je delovalo,bude tesko ali prodje,kod nas od 4 dana do 4 meseca,nissm je iz ruku ispustala,to onda jedno drugo veze ali posle bude bolje. Javi nam kako napredujete.


  12. Blesava,bas mi je zao,uvek me rastuzi kad tako nesto procitam, ispada svake godine jedan spontani :( ali uz odgovarajucu terapiju sve moze biti lakse i izvodljivo,samo hrabro

    blesava voli ovo

  13. Blesava,ne znam za drzavno ali meni je ginekolog dao uput za privatno jer nije ni bilo vremena da se ceka za drzavno,ja sam platila oko 17000 u Konzilijumu,ja se bas i ne razumem koje su stecene a koje ne,uglavnom bilo ih je 4 a detektovana su 2

    Nadam se da ce ti neko tacnije odgovoriti na pitanje i da ces brzo resiti problem

    blesava voli ovo

  14. Leia,cestitam i da je ziv i zdrav a tebi brz oporavak :)

    Ne znam da li ima razlike izmedju hitnog i planiranog cr,mozda u anesteziji. Ja sam imala planirani sa spinalnom anestezijom pa sam morala da lezim nepomicno 24h, kao i svaka operacija tako i cr bitno je da savladas prvo ustajanje,nije nista strasno,malo je bolnije nego inace ali posle toga je svako ustajanje lakse i svaki dan je bolji,kod cr je bitno da se kreces pa ce i oporavak biti brzi,naravno ako nema nekih komplikacija i sve uz nadzor i savet lekara,uglavnom samo je prvi dan malo tezi a posle ide sve lakse i mozes sama da se brines o bebi,ima ovde zena koje su se porodile cr 

    @miliccam

    @KikaC96 

    Mozda imate neki savet ako sam ja nesto preskocila

    Leia voli ovo

  15. Leni,bas mi je zao,znam osecaj :mellow: ali kao sto i ostale zene kazu mozda malo da sacekas,meni se takodje nisu otkucaji videli do 7 nedelje,ali naravno proveri sutra,mozda drugi doktor ili bolji uz,javljaj nam,uz tebe smo.


  16. Kam,nadam se da ce ti se to regulisati i da nece trebati neka dodatna intervencija,mozda samo treba malo.vise vremena.

    Milice,super,mozda ce ti biti malo tesko ali brzo ce i Nikolina kuci pa ce svima biti lakse.

    miliccam voli ovo