Analim

Član
 • Broj odgovora

  517
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


Sve od člana Analim

 1. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Leni, baš mi je zao. 
  Meni se bilo desilo da sam prvo imala bolove, a zatim sam i prokrvarila. Bila sam trudna slično kao i ti, oko 6 nedelja. Sreća, pa nisam morala da idem ni na kakvo čišćenje, već je sve otišlo samo od sebe. Tako da znam kako ti je, kao i mnoge žene odavde. Mislimo na tebe... 
 2. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Drage Katarina1983 i December, čestitam vam od srca! Želim vama i vašim bebicama sve najbolje! 
 3. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  December, držim ti palčeve! Želim ti da si otvorena bar 5cm, pa da bude ekspresno. 
 4. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Decembar, stiže bebac! Bas sam uzbuđena kad čitam šta pišeš. Odmah se setim kako je meni bilo. A obzirom koja trudnoća ti je po redu, moj savet je pravac porodiliste. To može veoma brzo da se završi kod tebe. Sigurno ti pomaže zagrevanje krsta, ali neodlozeno (beba) sigurno stiže. 
 5. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Mačka, čestitam  dobro nam došla u "klub mama". Veoma mi je drago da je sve prošlo u redu, i mogu ti reci da jesi odlično prošla. Puno poljubaca za Borisa i za tebe! 
 6. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Kam, da, jeste na uz pogledala. Bilo mi je sve u redu. Ali svaka od nas je drugacija i ne možemo se porediti. Ti si vidiš imala problemcic i prethodni put. Nadam se da će ti se od kapi vratiti u normalu. 
 7. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Kam, kao što sam ti vec rekla, meni su lohije trajale 42 dana. Na kraju mi je isto bilo braonkasto. Ali kod mene je sve bilo u redu na kontroli. Bas mi je zao sto te je sad i to strefilo...  Nadam se da nije ništa ozbiljno sa pankreasom. 
 8. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Katarina1983, da li su te kontrakcije bile i bolne ili je samo ctg očitao? Meni je na primer ctg jednom očitavao kontrakcije do 100, a ja bukvalno ništa nisam osećala. Sto znaci da ti aparati greše. Pa se nadam da je i kod tebe taj slučaj. Verujem da ti je teško zbog Mile, a ni muž ti nije tu. Valjda te nece zadržati u ponedeljak... 
 9. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Kam, Isidora je prava princezica! 
 10. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Racic, čestitam na malim andjelcicima! 
 11. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Joj, Miliccam, stvarno sreća pa imaš stručne doktore i sve su uradili kako treba. I veoma mi je drago što možeš da je držiš i mazis. Mogu da zamislim koliko ti to znači i daje ti snagu. A i njoj maloj mrvici znači što si pored nje tako često.
  Kam, ja sam krvarila punih 6 nedelja, znaci bas 42 dana. S tim što mi je poslednje dve nedelje bilo po malo, kao što kažeš. I meni je materica malo zavaljena. Kad imam menstruaciju, nocu mi skoro ništa ne curi (pretpostavljam zbog položaja materice). Tako da verovatno će ti prestati za koji dan. 
 12. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Miliccam, Nikolina je malena slatkica.  sad ste se izmazile. Nadam se da ces moci češće da budeš pored nje. Sreća pa to tako može tu. Ja sam Milu mogla da vidim samo na 5 min prvi dan. 
  Biće to sve dobro. Samo malo da ojača Nikolina. 
   
 13. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Miliccam, čestitam! Sve se bas brzinski odigralo. Ali bice to sve ok. Verujem da ti je sad teško, i meni je bilo kad su odneli Milu. Ljubim vas 
 14. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Miliccam, mislim na tebe.  Šta god da je u pitanju, želim ti da prodje na najbolji mogući način. Nadam se da nije baš krenulo.
   
 15. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  KruelaDevil, predivne su vam fotografije! 
  Miliccam, slažem se sa kam. Na toj slici Mila liči i na tatu. Istu facu su složili, pa možda i zato.  a ti si se lepo zaokruglila. 
  Macka, uživaj sa tibom dok možeš. Ja sam vec zaboravila kako je imati stomak. A kad pogledam Milu, i dalje ne mogu da verujem da je ona bila u stomaku. 
 16. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Svaka vama svima čast kad možete postići da obavite sve sa bebom u rukama. Ili imate pomoć, pa možete.  Pogotovo se divim vama koje već imate decu. Ja sam bukvalno po ceo dan sama sa njom. Od mm nema nikakve pomoći jer radi od 5 ujutru do 12 uveče. Između ta dva posla dodje kući da jede i malo odspava. Moja porodica nije u mom gradu. Njegovi se nude da pomognu, ali i oni ljudi rade. Naravno da dodju u posetu s vremena na vreme. Ali volim da imam svoj mir i ne treba mi puna kuća svaki dan. 
  Ni ja ne puštam Milu da plače. I uvek mi je na oku. Kad moram da se kupam, ja nju stavim u ležaljki i u kupatilo na pod. Ja sa tusiram, a ona razgleda kupatilo. 
  Znam da ce brzo porasti, ali smatram da se dovoljno mazimo i kad mi nije u rukama. Sreća pa ona nema problema da leži ako je sve ostalo u redu (sita, čista i nista je ne boli). A noću uvek spava u krevetiću. Mislim da joj prija, jer voli da se razbaskari. Ona najčešće plače kad joj se spava i teško joj je da zaspi preko dana. 
 17. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Mozza, naravno da je i do deteta. Da, sećam se da si pričala za problem bljuckanja. Važno da se to regulisalo. Kod nas se pogoršalo u smislu da sad bas puno bljucne ili povrati. Izgleda se prejede, jer je veća, pa ima više snage da vuče. 
  Mila mi se par puta zacenila kad krenem da je spustim u krevet ili u kolica nakon nošenja, pa sam ja poludela i rekla da nema nosanja. Naravno da cu je uzeti ako je nesto boli ili joj se vraća mleko. Ali ne vidim poentu da se beba drži stalno, ako ne mora i ako je mirna dok leži.
  A da je ljuta, sigurno da jeste. Bebe nam sada pokazuju čitavu paletu osećanja i emocija. 
 18. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Miliccam, nadam se da bebica neće baš toliko pozuriti i da će sačekati taju svog da se vrati.  Kako vreme leti. Kao da je juče bilo kad si nam rekla da si trudna.
  Macka, bebica stiže svakog trena. 
 19. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Žene, pratim vas. Ali da, nisam bas azurna.  Što neko beše rekao, dosta vas se porodilo, pa ste okupirane bebicama. Znam da ja nisam stizala da pišem. 
  Mozza, ni Mila nije imala nikakvu reakciju na te vakcine. Potpuno se isto ponašala kao i inače. Malo je plakala u trenutku kad je primila, a posle ništa. Bas mi je zao sto se tako mucite. Ne mogu da zamislim kako ti je ako ona plače 6 sati. 
  Ja bih rekla po mojoj proceni da se T navikla na ruke. Naravno da je svakoj bebi lepše na rukama, pa zato plače kad nije tako. Ja sam upravo iz tog razloga zabranila, tj ogranicila nošenje Mile. Neka se gosti lepo igraju sa njom dok leži ili je u lezaljci. Jer nas dve smo same po ceo dan i meni ne pada napamet da je stalno nosam, jer imam posla i po kuci. Tako da moja Mila ume da leži po sat vremena budna dok ja kuvam ili širim veš, a ona gleda šta radim. I dalje slabo spava preko dana. Kad spoji sat-dva, ja se iznenadim. Običaj joj je da spava po pola sata između podoja. Sreća pa je i kod nas noću ok. Ali u poslednje vreme traži da sisa na 3-4 sata tokom noći, a ne kao pre da napravi i pauzu od 5 sati. Čudi me sto T neće ni u kolica. Moja Mila bas voli da se voza, ali ne baš i da kolica nisu u pokretu. Dok se šetamo, ume da bude budna i više od sat vremena (razgleda okolinu, tj nebo ili gleda u mene).
 20. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Hahaha, moje jeste na m - Milana  ime na forumu je anagram (analim) 
 21. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Koja slučajnost. Toliko nas ima rodjendan u maju.  S tim da ste vas tri bikovi, a ja sam blizanci. 
 22. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  I meni je u maju rodjendan, ali 26-og. 
 23. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  KikaC96, čestitam! Ema je preslatkaaa! Vidi tog poluosmeha  
  Donija, dobro nam došla! 
  Earl Grey, koje ti bogatstvo imaš! Nadam se da ću i ja tako jednog dana, tj bar troje da imam. 
  Macka, ti si ili kao KruelaDevil '93, ili kao ja    '94 godište. Zavisi da li ti je vec prošao rodjendan. 
 24. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  KruelaDevil, baš ste lepa porodica! Malo liči te i tm i ti mogu ti reci. I mm i ja ličimo. Kažu da tako parovi vremenom počnu da lice jedni na druge. 
  December, baš mi je zao sto vas je strefila ta muka. 
  Moja svekrva govori da Mila liči na mene, a dok spava, onda na mog muža. A to i jeste tacno. Lici na oboje po malo.
  Nama je pupak otpao dok smo bile u porodilistu, mislim da je 5-i dan. 
 25. Analim je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Cvrky87, Mila je primila te vakcine pre 10-ak dana i nije imala bas nikakvu reakciju. Možda i vi tako prodjete. 
  KruelaDevil, imamo istu situaciju. Mila stenje najčešće noću. Ume da se probudi i stenje po sat dva. Ali niti plače, niti je nešto boli, nego eto tako. Ne znam razlog. A bebama se brada trese zbog nezrelosti nervnog sistema, a ne samo kad im je hladno. Tako da ne brini, to će proći vremenom. I Mili se to dešava. Nisam videla slike tvoje porodice na vreme, a pretpostavljam da si ih obrisala. 
  Kam, bebica ti je slatkica mala.