Jasmina.S.

Član
  • Broj odgovora

    52
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Jasmina.S.


  1. Hello 

    I have a big confusion in my head at the moment, namely my pms is otherwise accurate in the day it was never late I never had any major pain problems, the day it should come my stomach hurts (the ONLY SYMPTOM), pms lasts a couple of days in the end. 

    Last month it was 2 days late and somehow everything was weirder, the day after tomorrow I should get it again, for about 5 or 6 days my group hurts, they are very sensitive, they have never been before .. my lower stomach hurts, I find it hard to calm down before bed no I can fall asleep for a long time in the morning I wake up tired, this morning my lower back hurt terribly. 

    We have been working on the baby for some time, I would very much like to get pregnant. 

    Has anyone had similar experiences? 

    Thanks a lot 

    Uradi betu .Npr ja sam imala menstruaciju i bila sam trudna u drugoj trudnoći.Su mi grudi jako bile osetljive i bolne i to nije prestajalo a ja nisam dobijala tako da moguće je da si trudna 

    Mida123 voli ovo

  2. Drage mame, moj bebac ima 10 meseci, izbila mu je leva donja jedinica i pre par dana i sad su ostale tri krenule u isto vreme. Da li imate neki savet kako ublaziti bolove kod bebe? 

    Nema temp kao ni ostale simptome nicanja zuba, sem velike nervoze i nespavanja . 

    mi kkoristimo gengi gel zabebe


  3. Pozdrav svima,
     
    Nova sam na forumu. :)
     
    Kasni mi menstruacija 4-ti dan. Inace uvek imam redovne menstruacije, ili dobijem dan do dva ranije. Imam 32 godine. Nikada pre mi nije kasnilo. Pre 15 dana na redovnoj kontroli sam radila PAPA test i vaginalni sekret, i sve je uredno. Suprug i ja smo vec poslednja 4 meseca radili na tome na dobijanju bebe. U toku izostanka ove menstruacije 2x sam osetila bol u stomaku slican onom pred menstruaciju. Uradila sam test juce popodne i jutros, oba su pokazala negativno. Inace ne pijem nikakve vrste lekova, i uvek sam sve imala uredno. Takodje u ova 4 dana izostanka sam imala samo jedan blagi braon obris na papiru. Zanima me postoji li sansa da sam trudna ili ne? I posle koliko vremena treba da brinemo sto ne ostajem trudna? Inace nikada nisam bila u drugom stanju pre.

    uvek postoji da si trudna.Ja sam cekala 15dana da uradim test.Mislim da, si suvise rano uradila test ipak razurazumem zelja za detwtom je jaca od svega.SSacekaj jos paparmali dana pa uradi betu. Tu nemasam lazi. Npr ja sam imala rozikasto krvarenje sl.dan sam imala braonkastu tackicu


  4. Od simptoma imam bubuljice po licu imala sam ih I u prvoj trudnoci I konstantno me boli donji deo ledja:/Jos uvek ne treba da dobijem.Da lije moguce da sam trudna?


  5. Da li znak trudnoce moze da bude bol u levom jajniku .Inace me nikad nije boleo iskustva mama koje su imale slicno iskustvo .Inace me nikad u zivotu nije boleo :/


  6. Zdravo svima. Nova sam. 

     

    Muz i ja "radimo" na bebi.

     

    Zadnja M bila je 22.02, ciklus mi je 28.dana.

     

    Imam neke male simptomčiće koji podsjećaju na PMS, a koje prije nisam imala, pa želim da čujem Vaše misljenje.

     

    Bolne bradavice na dodir, tupi ali blagi bol u predjelu jajnika i malog stomaka, blagi bol u donjem dijelu ledja i kao neku tezinu na zeludcu sta god bi pojela. Sve je to u jako niskim granicama, ali postoji. 

     

    Pa me zanima sta Vi mislite i kad bih mogla uraditi test?

     

    Hvala Vam unaprijed. 

    sacekaj 15 dana pa uradi test


  7. Cao,juce sam trebala da dobijem i uradila sam test ali je bio negativan..danas sam uradila betu da li ona moze da pokaze trudnocu?^_^

     zavisi, koliko ti kasni .Ja sam posle. 15dana uradila test .Beta bi trebalo da ppokaze ako si ttrudna.Ako si uradila posle dva dana nnece ti pokazati trudnocu I dada jesi


  8. Da li je krvarenje prvo bledo roza pa onda braonkasto pa opet bledo roza znak trudnoce .Inace imala sam jedan dan muxninu I to posle jaja koje sam pojela a to se desava gotovo nikad :/  Da li je to znak trudnoce.U prosloj trudnoci sam imala tako bledo roza krvarenje I posle braonkasto hvala unapred na odgovorima :)


  9. Cao opet ja :)

    uradila sam betu hcg 5 dana pre nego da dobijem i pisalo mi je 0,4 jutros sam uradila test i negativan je a treba da dobijem dva dana..ali se bas nekako cudno osecam juce me je na poslu bas zignuo levi jajnik,boli me zeludac i imam glavobolje i juce mi se desilo da mi je krenula krv iz nosa kao kad pukne kapilar.ili sam ja sve utripovala ili je mala trudnoca pa ne moze test da pokaze..sta vi mislite? :mellow:

    uostalom kod svake zene su simptomi drugacije sa prvom nisam imala nikakve simptome.sem.izostanka.mebstruacije sa drugom mi se mnogo spavalo .Bolne grudi .Bilo mi je nesvest pa kiselina 


  10. Cao opet ja :)

    uradila sam betu hcg 5 dana pre nego da dobijem i pisalo mi je 0,4 jutros sam uradila test i negativan je a treba da dobijem dva dana..ali se bas nekako cudno osecam juce me je na poslu bas zignuo levi jajnik,boli me zeludac i imam glavobolje i juce mi se desilo da mi je krenula krv iz nosa kao kad pukne kapilar.ili sam ja sve utripovala ili je mala trudnoca pa ne moze test da pokaze..sta vi mislite? :mellow:

    uradi test za 15dana .Ja sam.tako pa je pokazalo dve crtice :)  I bila sam 7nedelja trudnoce .


  11. Zdravoo mame,veliki pozdrav za sve! 

    E sad jedno pitanje. 

    Menstruacija mi kasni jedan dan i uradila sam test popodne međutim jedna crtica 

    Ali u poslednja 4 dana me krsta i stomak bole kao da ću svakog trena da dobijem ali ništa. Da li postoji šansa da sam trudna? 

    Suprug i ja pokušavamo već 2 godine i ništa još,a imamo sina ima 7 godina. Pozdrav i hvala 

    trebala si da sacekas 10 do 15 danah za test.Ili uradi betu tu nema greske.Kupi macinu travu ili ocajnicu I virak caj to pomaze da zene zatrudne brze.

    Nanaa voli ovo

  12. Da li se nekoj trudnici.desilo posle depilacija da na preponi izadju bubuljice?Malo me bolucka.6sam mesec a,odnose nemam od kako sam trudna ? A vikend je u ponedeljak cu kod lekara .


  13. Da li zna neko kako funkcionise pomoc od 100.000 za prvo dete I da li partner I ja treba da budemo prijavljeni na istoj adresi ?Hvala unapred :)


  14. Sve zavisi sta jedes. Ako jedes vise voca i povrca nego inace, normalno je da ti je i probava drugacija. 

    Pa,najvise voce I povrce tokom ovih letnjih dana.Meso slabo jedem.Mada sAmu sebe teram da ga jedem zbog bebe. Izgleda da nisam jedina kojoj se to.desilo hvala Bogu :)

    Uz to sve pijem I gvozdje tako da je verovatno I to razlog.

    bepce voli ovo

  15. Ovo mi je prvo dete pa gledam da se hranim sto zdravije.Junece meso,curece.Trudnoca mi je uredna osim sto sam imala neke kontrakcije koje nisam ni osetila a videle su se na ultrazvuku.Pa sam morala vise da lezim I da odmaram .Uz to sam pila I utrogestan.Hvala puno KruelaDevil :)