lex

Član
  • Broj odgovora

    253
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la lex


  1. Devojkeee HVALA VAM na dobrodoslici drago mi je da imam kud:lol: a mislila sam po trudnoci starost:lol: po godinama verujem da smo tu negde godine su nebitne, bitno da smo mi TRRRUDNE:angel: nemam bas nikakve mucnine niti mirise, u prvoj trudnoci jesam povracala u drugoj vrlo malo mucnine. Sigurno je sad rano za to jos, evo usla sam u 6tu nedelju:wub: u ponedeljak cu na ultrazvuk i da se javim doktoru. Devojcica mi ima 11,5g a sin 7..ja se vec uzelela bebe strasno mi nedostaje i jedva cekam da predjem jos ova 2 kriticna meseca.


  2. Cao devojke, ja da se prebacim ovde kod vas mada jos nisam u drugom trimestru, prekosutra ulazim i 6tu nedelju tek:wub: vi ste ovde sve starije od mene pa ce mi dobro doci da iscitam koju stranicu unazad..jedva sam cekala ovu trudnocu ta zelja mi je dosla iznenada jer vec imam dvoje dece. od leta me spopala zelja i prva dva meseca pokusavanja nista, iz treceg uspelo:angel:


  3. samnom je sve u redu  osim svakodnevnih mucnina, sad sam usla u 11.nedelju pa se nadam da ce uskoro prestati. Kako se ti osecas? Kad planiras da odes doktoru?

    @Mexi ja sam super, ne osecam bas nista i nikakve simptome nemam, osim bolnih grudi kao pred svaku Menstr. Ja u cetvrtak ulazim u 6tu nedelju ako Bogda, a reci mi kad su ti pocele mucnine?  U ovaj sad cetvrtak planiram kod doktora :wub:

     


  4. Draga @lex  cestitammm!!! bas mi je drago, nadam se da ces imati laku trudnocu i bez mucnina to ti od srca zelim, ja se jos mucim i nikako da prestanu. 

    Hvala Mexi puno, nadam se i ja lakoj trudnoci prva mi je bila teska bas, druga lakse u svakom smislu a ova...pa videcemo samo neka se odrzi ako Bogda. kako si ti ? koja si nedelja?:wub:

    miliccam voli ovo

  5. Lex kraljice, cestitam! :wub: Ti si to brzinski :D Bogami ako ovako lako ostajes trudna, pazi se kad se muz vrati, moze biti lako cetvrto, peto, sesto :D 

    Cestitke i za Dodu, ipak baba Vanga nije bila u pravu kad joj je rekla-nista do marta :D 

    Leni draga hvala ti puuuno jako sam srecna, ovo mi je iz treceg pokusaja da se tako izrazim, prva dva meseca pokusavanja letos nisu urodila plodom..sada ovaj put hvala BOGU uspelo je. Meni inace sa obe trudnoce tek nakon 3m pokusavanja verivatno i sad je tako...  a Doda super prenecu joj cestitke, dobro se oseca malo joj bude muka ali dobro je 11nedelja je trudnoce:angel: Kako si ti Leni?


  6. Ovako, moja zadnja M je bila 27decemb. Bila sam naravno aktivna od prestanka M (5dana trajala) pa do 16dana ciklusa. Po kalendaru to su mi sve plodni dani i ovulacija i sve smo to pokrili, naravno ja kao po obicaju bez strpljenja pocela sam sa testovima 8 dpo naravno prvi test neg. Sledeceg dana opet vidrla sam vrrrrrlooo jedva vidljivu drugu crticu ali to sam samo ja videla:lol: sledeci dan opet vec se videlo maaaalo vise ali opet meni nedovoljno da bih potrvdila. Naravno vec sledeci test koji imate sliku vidi se bolje i to mi je konacno potvrdilo ali radicu jos jedan :lol:. Juce sam 25dana ciklusa (treba da dobijem tek sad za dva dana) na vesu primetila braon sekret vrlo malo i nestalo je...od simptoma osim sto mi se ne jedr slatko uopste a ja slatko derem pred  M..to mi je vec onako najjaci simptom za sad..Tako drage moje ja se raspisala ali jako sam srecna pa mi drago da podelim sa vama....

    miliccam voli ovo

  7. @lex:baby:divno! Cestitam, jako sam srecna zbog tebe! Predivne vesti! Laku trudnocu ti zelim i pisi nam na trudnickoj temi.

    A slicicu mozes da ubacis preko https://postimages.org/

    :babymommy:

     

    HVALAAA Miliccam jedva sam cekala da vidim cestitke i meni konacno, s obzirom da mi muz nece dolaziti do septembra...ovako sam nastavila da se druzim sa vama i da ujedno delim ono sto sam dozivela za ovo kratko vreme iscekivanja.. napisacu kako je bilo kod mene neka ostale buduce mame vide mozda im nesto znaci^_^:wub:

    miliccam voli ovo

  8. ijao nadam se da je to to!:baby: kada ponavljas test? Stavi nam slicicu test-a da uzivamo. :) Bas lepe vesti od ranog jutra. 

    Pozdravi Dodu , znam da je trudna ali posle toga nestala pa sam se uplasila, drago mi je da je sve super. 

     

     ja radila opet danas vec je to lepa crtica..samo ne znam kako se ubacuje slika totalni sam duduk za ovo ali bas lose stojim sa rukovanjem:(

    miliccam voli ovo

  9. @miliccam Doda nam je truuuuuudnaaaaa potvrdjena trudnoca cujem se sa njom dobro je, nema vremena da se javi od decice ali je dobro i hvala bogu ono najbitnije trudna..pila je cajeve i psihicki se malo odmorila sto se tice odbrojavanja ovulacije i siklusa pa je izgleda to rezultiralo uspesnom trudnocom..jako sam srecna zbog nje i zbig svake koja ostvari ovako najvecu zelju

    miliccam voli ovo

  10. @lex draga, vidim te da vrebas a nista ne pises, kako si? Dokle ste vi stigli?

    Nema nam @doda, nadam se da je dobro.

    Hejjj zenske kako ste? vrebam vrebam ni sama ne znam da li da se oglasim jer nisam sigurnaaa:wub: miliccam hvala sto pitas, tek sam od decembra aktivna sto se tice pravljenja bebice..muz mi dolazio i pre neki dan otisao..zadnju M sam imala 27decembra a danas mi je 25 dan ciklusa..radila sam test tj dva testa 5 dana ranije..na oba je vrrrrrlo slaba crtica ali se nadam da je to too..ne smem da se radujem

    leni i miliccam volite ovo

  11. E kasni mi, nisam pratila ovulaciju bas i sacekacu jos par dana pa da uradim test. U zadnje vreme toliko zaboli stomak kao da ce krenuti svakog casa i na kraju nista se ne desava. Bar da znam sta za ng da pijuckam.:D Ti kako si? htela sam da ti kazem da mozes prestati sa onim cajem dok planiras bebu. Posto on cisti sve. Ne znam gde nam je doda i ja bih volela da cujem kako je.

     e hvala Tiaa prestala sam da ga pijem mozda jedno 10tak dana pre odnosa..ja se ne nadam puno u ovaj mesec jer je ipak to telo odradilo svoje, ovulacija prosla muz zakasnio:lol: tako da bice tu za januarsko CEKANJE :rolleyes: sacekaj jos malo vidi sutra hoces li dobiti pa uzmi jos jedan test to je bar lako da taj adrenalin osetimo..ja ga najbolje osetim kad radim test:lol::lol:


  12. ja ne očekujem vešticu 24. Možda dođe i ranije ne znam. :) jee kako brzo prošlo vreme. Držim ti palčeve i nadam se da će ići sve po planu.

    Hvala zenska, ja sam vec u akciji drugi dan se evo bacila:angel: paa videcemo, sad treba za 6 dana da dobijem:(..ne polazem nade u ovaj mesec ali nema veze bice sledeci...

    miliccam voli ovo

  13. Zdravi svima :)nova san na forumu i dugo vremena mi je trebalo da se konačno javim...želimo bebicu već 1,5 dana i ovaj mesec mi kasni 28 dana i danas sam uradila test i opet 1 crtica:(

    Ninolino94 samo lagano vecinom nece iz prve ali hoce iz svakog narednog puta:D ja sam ovde vec 3 meseca pratim sta se desava sa mojim dobrim cekalicama, vecina nas oprasila jos samo da nam se taj prah primi sto ja zelim od sveg srca i tebi. Dobro nam dosla

    miliccam i Jeka94 volite ovo

  14. @lex kako si nam ti? :wub:

    ja ti se pridruzujem na novom spisku za nedobijanje, ti si 3.1.(ako se ne varam, izvini ako sam omasila), a moj je 9.1. :D 

    Hej Koala, evo u trku nekom stizu stranci pa se vrtim na sto poslova, meni u zadnje vreme menstruacija na 27dana tako da me sada pada 27decemb da dobijem. muz mi dolazi u petak sada i ne verujem da cemo ista uspeti jer to fakticki par dana pred menstruaciju. A tek mogu da se nadam 23 januara da vidimo da li je ista uspelo:wub: navijam za obe da krenemo za ovim nasim trudnjacama sto su zaredile pa moramo i mi :angel:

    Koala, mmaka i miliccam volite ovo

  15. @miliccam kako si draga ti? Kako napredujes..eh kad se setim svi smo se prikljucili negde priblizno, te radosti koju sam osecala dok sam iscekivala tako sam se sa vama stopila:D eto vama vecini uspelo sto mi je neizmerno drago, pa daj ako i ja uhvatim tog vaseg praha jer red je da staru drugaricu povucete za vama

    miliccam voli ovo

  16. Hvala punoo, sto se simptoma tice ujutru mi je mnogo curila krv iz nosa, stomak me steze kao da su menstrualni bolovi. Inace moram da vam javim da su me grudi bolele uobicajno isto kao pred menstruaciju i onda kad je bilo vreme za mecu bol je pocela polako da se smanjuje sad me uopste ne bole, a i dalje su mi za dva broja vece :) 

    Sad ja bacam prah, nadam se da ce te sve ugledati ovakvu crticu :D :wub::babymommy:

    Mexi cestitam i tebi od srca:angel:

    Mexi voli ovo

  17. @doda hvala ti ako Bogda priblizilo se nema sta, bicemo vredni daj ako ovaj put i ja krenem za vama svima toliko sam srecna zbog vas da kao da sam ja u pitanju..ovaj sajt mi tako pomaze psihicki da sve ostavim udjem da vas procitam jer me oraspolozite..:wub:

    Mexi i Venera volite ovo

  18. Sad ce i @lex i njoj mm dolazi pa ce za  ng da zamese bebu... Sta je sa njom nema je? :mellow:

    DOOOOODAAAAAA HVALA TI sto mislis na mene. danas sam evo usla da vidim sta se desava jedno 20tak stranica nisam citala nisam imala vrem nisam bila kuci. Ja nemogu da verujem toliko sam se obradovala da to nije normalno mnoogo mnoooogo mi je drago za tebe i veruj mi da sam se obradovala puno. Ostani sa nama ovde ne idi jos trebas nam dok nas sve ne ispratis, meni mus jos 15tak dana stize pa cemo da vidimo..

    doda i Jeka94 volite ovo