Radosna smetnja

Član
  • Broj odgovora

    2
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana Radosna smetnja

  1. Radosna smetnja je dodao/la post u temi Apetit   

    prvo,hvala na brzim odgovorima!
    Beba jede u zavisnosti od toliko koliko dugo spava. Cim se probudi,trazi da sisa,a to moze biti na pola sata,sat,nekad spava po 4-5 sati. Pedijatar nam na prvom pregledu rekao da lepo i normalno napreduje,ali nismo znali ni sta da ga pitamo jer nam je ovo sve novo,a kako odmicu sati,postavljaju mi se nova pitanja... 
    Izmlazam svaki put nakon dojenja . Nekada beba dugo jede pa nemam sta da izmuzem,nekada izmazam 40-60ml. Beba to pojede nakon sledeceg spavanja,a onda nemam za novo dojenje kad se probudi i mahnito zatrazi da sisa tako sto cucla rucicu,trazi sisu,place... 
    Post od @Margaritta me tesi i ispunjava moja ocekivanja,pa se tome i nadam.
    @Jelenabs ,nekad samo malo sisa ,i bas tako kako si navela 10 ml i stegne usne,radnja zatvorena. Ali onda nakon 15 minuta ponovo pocinje potraznja ,pa na pola sata i tako i nastaje problem. Niti se beba najede,niti meni mleko nadodje.

    Izvijavam se na dugackom postu,samo pokusavam na neki nacin da docaram situaciju kako bih ti dragi forume pomogla da mi pomognes. 
  2. Radosna smetnja je dodao/la post u temi Apetit   

    Pozdrav svim clanovima,a posebno mamama.
    Zanima me koliko je bebi od 20 dana dovoljno da zasiti apetit. Nasa mala bebinjo po obroku  jede oko 60ml  majcinskog mleka sto dojenjem sto na flasicu . I dalje trazi hranu. Brinem da je dohranjujem vestackim mlekom da se ne bi preorijentisala na njega. 
    Beba ima 3,8 kg,mozda i malo vise.  Da li je potrebno hraniti bebu dokle god trazi hranu ili je probati mozda uljuskati da zaspi ili kako vec? Hvala u napred na pomoci.