Bijela Ruza

Član
  • Broj odgovora

    5
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana Bijela Ruza

  1. Bijela Ruza je dodao/la post u temi Izostanak menstruacije a test negativan..   

    Pozdrav svima, zadnji put sam dobila 4. Maja, porodila sam se prije skoro 3 mjeseca i do sada sam imala već 2x menzes. Kao sto rekoh, zadnja mi je bila 4., i sad kasni sedmicu skoro ( ako računam stanje prije trudnoće ). Radila sam par puta test i svaki put negativan, osim što se na jednom testu vidi skroz, skroz blijeda druga crtica, skoro je neprimjetna.
     
    Da li treba da zakažem termin kod doktorice ili je ovo kasnjenje možda zbog dojenja ? Mada, kao što rekoh, već sam 2x dobila.
  2. Bijela Ruza je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Isti slučaj.
    17. Aprila sam imala menstruaciju, potom 4. Maja i trajalo je 7 dana, poslije toga smo imali također nezaštićene odnose. Znači, da ipak uradim još jedan test za svaki slučaj ? Baš si mi dala neku nadu, jer ja još uvijek nisam dobila, a prije ove trudnoće kao i prije / nakon prve, uvijek bila redovna haman u sahat.
  3. Bijela Ruza je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Nisam pričala sa doktoricom, onako malo je neljubazna pa mi se ne da previše pričati sa njom, a ne mogu je promjeniti jer ni jedna doktorica ne želi novu pacijenticu . 
    A nemamo neki poseban razlog za žurbu, osim eto što želimo bebu. Dugo vremena je trebalo da se začme ova druga beba.
  4. Bijela Ruza je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Da, dojim.
    Pa ne znam, ne bih više radila test - vjerujem mu iako je negativan hahah.
    Jedino to što kažeš, uzet ću trakice za ovulaciju . Pa da se onda nadam pozitivnom ishodu u novoj .
  5. Bijela Ruza je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Pozdrav mame također i onima koje će to biti.
    Nova sam na forumu i jednostavno sam zbunjena. Porodila sam se prije 2 i po mjeseca ( druga bebica ), 39i dan nakon poroda dobila sam menstruaciju i trajala je nekih 7 dana. Nakon 14 dana ( od prvog dana menstruacije ) ja sam opet dobila i također je trajala 7 dana, poslije toga smo radili na novoj bebici  .  Danas je već 27i dan ( od prvog dana posljedne crvenkapice ), radila sam test jučer i negativan je . 
    Da li je neka od vas imala slicno iskustvo, da li trebam zakazati termin kod doktorice ( također sam jučer imala termin ali samo pregled bez UZV, to je bio pregled koji se radi nakon 6 sedmica poslije poroda ) ?