Cm

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice Cm

  1. Cm je dodao/la post u temi Početak srčane radnje   

    Bila sam na pregledu i evo rezultata: beta mi je danas pala na 18 000 i ja sam se tu vec oprostila, medjutim na ultrazvuku se video pomak... sada ima eho, a na proslom pregledu ga nije bilo. Ispade sada po UZ da sam 6.1 nedelja! Tako da je doktor rekao da sacekamo do ponedeljka, pa da onda vidimo sta ce biti. Zaista je sve moguce i ja sam sada bas optimisticna
  2. Cm je dodao/la post u temi Početak srčane radnje   

    Hvala na odgovorima, mnogo mi znace! Dakle, sve je moguce i ostaje samo strpljenje i nada da ce sve biti ok.. javljam posle pregleda kakva je situacija.
  3. Cm je dodao/la post u temi Početak srčane radnje   

    Treba mi pomoc! Bila sam na UZ 23.02. konstatovana mi je trudnoca, po kalendaru osma nedelja, a po UZ sedma. Vidi se mesak i zuto telo, ali nema srcane radnje, cak je doktor pominjao i drugi mesak, ali ne znam da li u njemu nesto ima...rekao mi je da bi trebalo vec da se cuje srce, ali da dodjem za 5 dana na kontrolu i da izvadim beta hcg. Beta mi je tog dana bila 20956 i uporedila sam sa rezultatom bete od 6.02. kada je bila oko 6000. Da li je to dobar rast bete ili bi trebalo da je mnogo veca posle vise od dve nedelje? Nadam se da sam dobro objasnila situaciju s obzirom da sam preplasena i nadam se da ce neko imati odgovor!