vaspitačicamarijeta

Član
 • Broj odgovora

  7
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


o članu/ici vaspitačicamarijeta

Aktivnosti člana/članice vaspitačicamarijeta

 1. vaspitačicamarijeta je dodao/la post u temi Letovanje u trudnoći   

  Trudnice i mame, koje ste kreme za zastitu od sunca koristile u trudnoci? Mi smo 22.nedelja i idemo na more sledece nedelje ☺ Pozdrav za sve i hvala unapred na odg.!
 2. vaspitačicamarijeta je dodao/la post u temi Biohemijska trudnoća   

  @Jole1987 Ja sam skoro prošla kroz to, prvi put. Više puta sam proveravala Beta hcg, pratila sam smanjivanje. Krvarila sam dva dana malo više nego kada dobijem i posle toga još dva dana pomalo nešto. Doktorka mi je rekla da se pazim 3 meseca, da ne dođe do trudnoće. Dala mi je uput za bakterije, viruse i hormone. Čekam rezultate i još jedan ultrazvuk. Kako si ti?
 3. vaspitačicamarijeta je dodao/la post u temi Biohemijska trudnoća   

  Hvala puno na odgovorima @Venera
  Mnogo mi znaci, jer se onda malo i opustim! Hvala jos jednom!
 4. vaspitačicamarijeta je dodao/la post u temi Biohemijska trudnoća   

  Da, odmah je od Diklofena bolje. Samo ne znam koliko treba vremena da krene normalno krvarenje, kako ne bi morala kiretaza
 5. vaspitačicamarijeta je dodao/la post u temi Biohemijska trudnoća   

  Bila sam. Dva puta su me gledali. Posle prve bete od 320 se video mesak, posle druge bete od 217 se nista nije videlo. Samo zadebljani zidovi materice. Sad cekam petak, da opet uradim betu kako bismo bili sigurni da se organizam sam bori. I cekam da prokrvarim. Do sada sve pomalo, braonkasto, 4 dana.
 6. vaspitačicamarijeta je dodao/la post u temi Biohemijska trudnoća   

  Hvala na odgovoru! @Fox Nikad nisam imala ovoliko jake menstrualne bolove. Ali, dobro, posto je biohemijska, rekoh mozda je zbog toga. A krvarenja nigde. Samo nesto malo braonkasto. Ovo mi je prva "trudnoca". Ne stigoh ni da tugujem, od bolova. A sve se skupilo... 
  Svakako, idem kod lekara.
   
 7. vaspitačicamarijeta je dodao/la post u temi Biohemijska trudnoća   

  Pozdrav, hrabre žene! 
  Ustanovljena mi je biohemijska trudnoća juče na osnovu Beta HCG-a. Krvarim slabo braonkasto tri dana. Brinu me konstantno jaki bolovi u desnom delu stomaka, koji se protežu ka desnom bubregu, i niz desnu nogu. Nadam se da će neko da mi odgovori na pitanje-Da li je to normalno?- dok ne odem sutra kod lekara.