ajla

Član
 • Broj odgovora

  7
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice ajla

 1. ajla je dodao/la post u temi Da li ste radile tokom trudnoće?   

  Ok, ma naravno raspitat cu se. Hvala vam zene :*
 2. ajla je dodao/la post u temi Da li ste radile tokom trudnoće?   

  a po isteku ugovora? ako sad i otvorim, kad istekne ug da li onda smije? 
 3. ajla je dodao/la post u temi Da li ste radile tokom trudnoće?   

  vjeruj da radim za mizernu placu i u tom svemu idem privatno uvijek poslije radnog vreemena, jer imam strah da ga pitam za onaj jedan dan mjescno kad trebam na pregled, ima takav stav ono da bolje ne pitat nego slusati "predavanje" 15 min kako stalno nesto trebam kako stalno pitam itd. 
 4. ajla je dodao/la post u temi Da li ste radile tokom trudnoće?   

  Iz Zenice(BiH)- ma izgleda svasta nesto on moze, nisam bas ni upuvena u tu tematiku pa se zato i raspitujem. A da li se moze radit ako otvorim bolovanje?
 5. ajla je dodao/la post u temi Da li ste radile tokom trudnoće?   

  treba mi savjet, kad sam rekla direktoru da sam trudna bio mi je negdje ugovor pred isek, i produzio mi je ali na 3 mj (prethodni je bio na 6mj). Imam jos nekih 1,5 mjesec do isteka ovog drugogo ugovora i nez sta da radim,tj. iskreno ne bih vise radila da mi je samo izdrzat do kraja ug i to je to, ne zbog svog stanja vec zbog odnosa prema meni. Zanima me, da li ja njemu moram reci da ne zelim dalje radit, ili da sacekam istke i jednostavno tada to kazem?? Bojim se da ako sad kazem da bih mogla dobiti otkaz i tada ne bih najvjerovatnije mogla primati naknadu, ovako ako mi regularno istekne ugovor, ono to je to..znam da mi nece dati ni trudnicko ni porodiljsko. Zaboravila sam napisat da sam u 5 mj trudnoce.
   
  l.p
 6. ajla je dodao/la post u temi Da li ste radile tokom trudnoće?   

  ima li aktivnih za ovu temu?
 7. ajla je dodao/la post u temi Glavobolja u trudnoći   

  pozz, imam problema sa glavoboljom i  prije trudnoce a i sada, inace sam 16. sedmica. Ovi postovi su dosta stariji pa me zanima ima li jos trudnica sa slicnim "problemom" i da li je zaista paracetamol ok?