Lekicsonja75@gmail. Com

Član
  • Broj odgovora

    5
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana Lekicsonja75@gmail. Com

  1. Lekicsonja75@gmail. Com je dodao/la post u temi Izgubila bebu   

    I meni se desilo slično iskustvo, trudnoća je tekla uredno sve dok nisam ušla u 36nedelju.Stim što nisam znala tačan datum poslednje menstruacije totalno sam zaboravila da upišem. Trudnoća mi je vodjena po ultrazvuku. Kada sam ušla u 36N počela sam da ne osećam bebu misleći sa se umiri la a ja sam se osećala ok. Malo, malo pa osetim samo okret i kažem MM da nešto nije u redu on me je terao kod Dr al ja baksuz nisam htela misleći da je sve okposle dva dana odem kod doktorke i kazem sta je u pitanju brzo mi uradila ultrazvuk i ustanovila je da nema otkucaja tada sam mislila da mi se srušio svet odem hitno na odeljenje gde su me hitno porodili bio je to dečak andjeo od 3.000kg navodno je doktorka bila kriva sto je tako neozbiljno vodila moju trudnoću. Posle 8meseci zatrudnim celu trudnoću sam strepela i rodim devojčicu živu i zdravu. Stim što imam već dve devojčice. I Dan danas mi je teško al tu se nemože ništa. 
  2. Lekicsonja75@gmail. Com je dodao/la post u temi Nick na forumu / Kako promeniti ime   

    Zelim da promenim nik BUBi
  3. Lekicsonja75@gmail. Com je dodao/la post u temi Uput za abortus   

    ista bolna greska
  4. Lekicsonja75@gmail. Com je dodao/la post u temi Uput za abortus   

    Zato sto mi ova 5trudnoca stim sto sam imala jedan spontani i jedan pre dve godine mi preminuo bebac u stomaku,stim sto imam cerku od 5godina,druga 3 i sad imam bebicu od 8 meseci pa zbog toga nemogu vise a ,i finansiski znam da su dostupni i kondomi i piliule svaki vid kontracepcije al finansije desilo se
  5. Lekicsonja75@gmail. Com je dodao/la post u temi Uput za abortus   

    Ja idem za koji dan na abortus i ako imam troje dece uzasno mi je tesko radicu privatno pod lokalnom anastezijom,molim vas iskustva kako ste prosle?