Lana1987

Član
 • Broj odgovora

  2
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice Lana1987

 1. Lana1987 je dodao/la post u temi Inseminacija   

  Pozdrav Akice, 
  Zar ti u Narodnom Frontu nisu zakazali inseminaciju odmah posle HSGa? Meni je doktor koji me je primio u savetovalistu rekao da cemo uraditi HSG i onda videti da li cemo inseminaciju ili VTO. Ja sam pretpostavila da odmah nakon HSGa zakazuju, mada pretpostavljam da mozes ponovo da odes u savetovaliste kod nekog od lekara i zakazes inseminaciju. Inseminacija u Jevremovoj je 50 000 dinara. Ja lično ne bih radila privatno jer mnogo košta a ništa ti nisu veće garancije. Mislim da to rade dobro i u Frontu! S obzirom da su vam rezultati u redu, meni je moj ginekolog preporucio ASA test u Torlaku koji moze da se radi na uput ali mozes i direktno tamo da platis, taj test utvrdjuje postojanje nekih antispermatozoidnih antitela koja takodje mogu biti prepreka oplodnji.
 2. Lana1987 je dodao/la post u temi Inseminacija   

  Emina541 Da li je uspela inseminacija? 
  Ja se ovih dana pripremam za HSG u Frontu. Čekam ciklus da bi mi zakazali termin? Zanima me da li je moguce raditi inseminaciji odmah u tom istom ciklusu? I koje analize je potrebno ponoviti pred inseminaciju ako se radi u narednom ciklusu? Da li ove analize za HSG važe i za naredni ciklus?
  Inače imam 30 godina, suprug 36. Svi nalazi su nam dobri, osim što je meni ustavnoljena blaga insulinska rezistencija pre tri meseca (i to isključivo nakon mog samostalnog istraživanja i ispitivanja). U domu zdravlja samo ponavljaju da je sve u redu... 
  Moja vrlo bliska drugarica je nedavno radial inseminaciju u Frontu i uspela je iz prve, iako je njen suprug imao loš spermogram i veoma slabu pokretljivost.