KaćicaS

Član
  • Broj odgovora

    6
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice KaćicaS

  1. KaćicaS je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Drage devojke, jeste da ne pripadam ovde, ali imam pitanje jer vi imate iskustva. 6.sam nedelja i doktorka me je pitala da li imam tupe bolove u stomaku ili grceve, kad sam joj rekla da imam povremeno, npr. posle lezanja kad ustanem, ona mi je prepisala progesteron (utrogestan) i rekla da pijem po potrebi i neke premama vitamine. Je l se nekom desilo isto? 
  2. KaćicaS je dodao/la post u temi Spisak trudnica   

    Prijavljujem se i ja, roda bi trebalo da nas poseti 07.10.2018. 
  3. KaćicaS je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Drage devojke, jutros sam bila kod moje doktorke. U 6. smo nedelji, a bebac je veliki 9mm.  U povratku kuci sam kupila ukrasnu kutiju, ram za slike u koji sam stavila snimak sa ultrazvuka, kinder jaje, test, male carapice, cuclu i portiklicu. Muzicu sam rekla da nisam mogla da docekam dan zaljubljenih i da moram ranije da mu dam poklon. Kad je otvorio, poceo je da se smeje i rekao je da je znao jer sam trebala da dobijem krajem proslog meseca, a da nisam jer nema bacenih ulozaka u kanti, i da nije hteo da mi kvari iznenadjenje...  Ako Bog da i sve bude u redu, roda ce nas posetiti 7.oktobra  
  4. KaćicaS je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Drage devojke, posle par meseci bezuspesnog pokusavanja, sinoc mi je detect test visoke osetljivosti (10 miu/ml) pokazao dve crtice posle samo par sekundi i ne mogu da vam opisem koliko sam srecna! Moram ici kod doktora da potvrdi i ultrazvucno...  Ako Bog da i sve bude u redu, bebac nam stize pocetkom oktobra!   Iz mog iskustva hocu da vam kazem da sam imala par neuspeha verovatno zato sto sam imala bakteriju u brisevima koju nisam znala da imam do decembra, jer nisam isla na kontrolu kod doktora oko pola godine, pocetkom januara sam radila kontrolni bris i nestala je, ali je zato dosla beba , nemam nikakve simptome i znake koje ste vi navodile osim kasnjenja od par dana, povisene temperature od oko 37.5 i tupog probadanja u stomaku danima  Sada mi je ostalo samo da smislim iznenadjenje kako bih suprugu saopstila lepe vesti  I da, kako bih bila sigurna kada su mi plodni dani, koristila sam maybe baby, i kao sto vidite, uradio je svoj posao kako treba (ovaj mesec je pokazao pocetak plodnih dana 5 dana pre onog kalendara u telefonu). 

  5. KaćicaS je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Hvala vam puno devojke, divne ste.  I juče mi je celo veče bila muka, ne znam da li sam počela da umišljam od prevelike želje ili se stvarno desila. Osim toga, probada me levi jajnik, a sada sam merila temperaturu jer sam pročitala da je često blago povišena u trudnoći, 37,3 je. Inače me obara i ne mogu da gledam, a sada ništa. Ne znam da li da uradim onaj visoko-osetljivi test za trudnoću koji detektuje 10mUI/ml (standardni su od 25mUI/ml), umirem od neizvesnosti. 
  6. KaćicaS je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Poštovane, kolika je verovatnoća da se javi mučnina par dana nakon začeća? Naime, bili smo vredni pre i tokom plodnih dana od 10-16.11. i danas sam imala mučninu koja je trajala sat vremena posle popijene kafe, što do sada nikada nije bio slučaj. Znam da je jako rano za utvrđivanje trudnoće i da ako se desilo začeće, desilo se pre 4-5 dana, ali sam nestrpljiva jer mnogo želim tu bebu.