Jubavica

Član
  • Broj odgovora

    7
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice Jubavica

  1. Jubavica je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Mislim da ne. Moja drugarica ima isto tako nizak AMH i sad se porodila posle druge uspešne VTO u NF. Do duše stvorila su se samo 3 folikula, dva su oplodjena i rodio se jedan prelepi dečak.
  2. Jubavica je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Hvala za clanak! Jos samo to  nismo ispitali. Sta sve nismo radili od analiza... Umorna sam od toga... Ne znam da li imam snage za jos nesto! Puno hvala u svakom slucaju! 
  3. Jubavica je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Leni, hvala na podrsci i savetima! 
  4. Jubavica je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Hvala na ogdovoru! Genetiku sam radila,sve ok. Insulinska mi je  sad u normali,ali i dalje pijem lekove,kaze doktorica dokle god ne ostanem u drugom stanju i do 36 nedelje.Stitna mi je u redu,ali je nisam radila kad sam ostala trudna. Jedino sto nisam radila antispermatozoidna antitela. Ne znam ni da li bi trebala kad sam vec dva puta ostajala prirodno? Da li to utice na pobacaje?
  5. Jubavica je dodao/la post u temi Hormoni, trombofilije i putokazi   

    Cao svima! Nova sam na forumu. Imam jednu nedoumicu. Procitala sam mnogo sajtova,foruma,... I nigde nisam nasla da je neka primala Fraxiperin 0.3 pre nego sto je zatrudnela. Ja imam dva misseda u 8. nedelji i jednu neuspelu VTO. Obe trudnoce sam ostala prirodnim putem. Sad ne bih da idem na VTO,ako vec mogu prirodnim putem. Ali mi je cudno zasto mi je hematolog dao da primam fraxiparin,a nisam jos trudna? Da li to steti zdravlju?Inace imam PAI heterozigot i blagu IR.
  6. Jubavica je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Cao svima! Nova sam na forumu. Imam jednu nedoumicu. Procitala sam mnogo sajtova,foruma,... I nigde nisam nasla da je neka primala Fraxiperin 0.3 pre nego sto je zatrudnela. Ja sam imala dva misseda u 8. nedelji i jednu neuspelu vestacku oplodnju. Obe trudnoce sam ostala prirodnim putem. Sad ne bih da idem na VTO,ako vec mogu prirodnim putem. Ali mi je cudno zasto mi je hematolog dao da primam fraxiparin,a nisam jos trudna? Da li to steti zdravlju? Inace imam blagu IR i Pai heterozigot.
  7. Jubavica je dodao/la post u temi Fraxiparin u trudnoći   

    Cao svima! Nova sam na forumu. Imam jednu nedoumicu. Procitala sam mnogo sajtova,foruma,... I nigde nisam nasla da je neka primala Fraxiperin 0.3 pre nego sto je zatrudnela. Ja imam dva misseda u 8. nedelji i jednu neuspelu vestacku oplodnju. Obe trudnoce sam ostala prirodnim putem. Sad ne bih da idem na VTO,ako vec mogu prirodnim putem. Ali mi je cudno zasto mi je hematolog dao da primam fraxiparin,a nisam jos trudna? Da li to steti zdravlju?