Blackythesheep

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Blackythesheep

Aktivnosti člana/članice Blackythesheep

  1. Blackythesheep je dodao/la post u temi Porodilište - Kragujevac   

    Kraj novembra. 
    Sto se tice secenja, jeste me iskasapio, ali me je vise upropastila neka koja me je usivala, dole sa klinike ili kako vec oni to zovu. Kad sam posle 25 dana otisla privatno kod Mijatovica kod koga idem inace, covek mi je vadio konce i krstio se kako je usiveno, a pritom se rana otvorila. Konaca koliko hoces, a efekta nikakvog. 
    Slazem se sa tobom oko izbora i dogovora sa dr. Ja sam u dogovoru sa Jankom prihvatila da mi se namaze gel prethodnog dana, kako b i me on porodio sutradan u svojoj smeni. Ali sam se porodila sat vremena pre njegovog dolaska.
    Savet devojci, idi kod Zivanovica ili kod Janka, da bi, ukoliko zapadnes u ruke Moci ili Protrki (on mi je mazao gel i neverovatno je grub!)imao ko da ga pozove i kaze da si njegov pacijent. 
    Ne znam da li bih smela to da pisem, sve se zavrsava sa 50€ za dr.i 20€ za babicu, pa ko god da padne. 
    Ja tako prodjoh solidno. 
  2. Blackythesheep je dodao/la post u temi Porodilište - Kragujevac   

    Kod mene pak, sve suprotno od ovoga sto pise Kata034.
    I ja sam se porodila u novembru, onda kad je bilo najhladnije. E sad, zamisli dva dana bez tople vode i grejanja?!?! Imalo je samo ujutru, a ti treba da se, da izvines, peres svaki cas. 
    Higijena, s obzirom da je samo jedna higijenicarka zaduzena za dva odeljenja, je ok. 
    Sto se tice babica, super su sve, ali isto vazi i za pedijatrijske sestre. Nastup im je malo arogantniji, ali ih donekle i razumem, jer je sklop zena neverovatan, a samim tim i pitanja koja postavljaju. Ali meni da nije bilo njih, ja bih poludela. Osam dana sam bila u bolnici, beba nije htela da sisa tj.nije mogla da izvuce bradavicu, svaka smena se lomila da mi pomogne da je nahranim svaki put. Stvarno nemam zamerku. 
    Sto se tice dr, porodio me je dr Djorjdevic, jer je beba pozurila da izadje pre nego sto je moj dr dosao na smenu. I ma sta o njemu pricali, deci porodilja koje on porodi, ne fali nista. Hvala Bogu! U moru hipertonije i hipotonije, hiperehogenosti itd.uzrokovanih porodjajem, njegova grubost prema porodilji je zanemarljiva. 
    Ako te zanima jos nesto, kazi.
    I srecno! 
  3. Blackythesheep je dodao/la post u temi Porodilište - Kragujevac   

    Drage mame, 
    34.nedelja sam I interesuje me procedura za okupljanje tima za epidural u kragujevackom porodilistu. U zenskom dispanzeru su takve guzve, dr.koja mi vodi trudnocu mi je rekla da dodjem kod nje privatno da porazgivaramo o tome, ali bih htela da znam sta me ceka. I da li je neka od Vas imala iskustva sa epiduralom u ovdasnjem porodilistu skorije. 
    Hvala unapred!