VaLI

Član
  • Broj odgovora

    16
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana VaLI

  1. VaLI je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Pozdrav!  Imala sam redovne menstruacije do septembra ove godine kad sam zbog odlaganja ciklusa pila Primolut nor. Kad sam po prestanku tih tableta dobila, pocela sam da pijem Floravitex kapi i kapi Virka. Medjutim i u oktobru mi je kasnilo. Prosla ta menstruacija, ja pocela da pijem Peruansku maku(tablete), suprug takodje. I sad mi opet kasni 3-4 dana. Stomak me boli kao da cu svaki min da dobijem, tj imam takav osecaj, ledja me isto malo boluckaju, grudi/bradavice bolne. Da li mi se ciklus poremetio zbog virka, make iliprimolut nor-a...? Inace, zelimo bebu. Ukoliko ne dobijem danas ili sutra, uradicu test... ali... ovaj osecaj u stomaku kao da cu dobiti.. Sta mislite? Jel  ili  ? Hvalaaaaa!
  2. VaLI je dodao/la post u temi Peruvian Maca   

    Pozdrav! Jel neko skoro koristio ove tablete? Jel deluju? Kakva su iskustva? Ja bih kupila za supruga i sebe
  3. VaLI je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Hvala vam na odgovorima!  i radila bih betu i ne bih .. nekako mislim da je test tacan, jer nemam nikakve simptome. Ono, mucnina, povracanje itd .. meni se samo spava za sad i imam osecaj kao da mogu da dobijem svaki minut. Malo me ledja bole, lumbalni deo i bradavice su mi osetvljive i malo me bole .. Sacekacu da prodje nedelju dana od ocekivane, pa ako ne dodje ponovicu test. Tad bi trebalo da bude tacan 99%. 
  4. VaLI je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Mogu i da sacekam nedelju dana pa da odem kod ginekologa. Ali mene buni taj smedji "momenat". O.o to mi se nikad nije desilo ...hvala KruelaDeVil enivej
  5. VaLI je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Tacni su u dan, minut(30, 31 dan)  nikad mi nije kasnila menstruacija, osim prosle godine kad sam zarudnela. Mene buni to braonkasto desavanje. Obicno mi posle toga krene krv. Tako mi je bilo pre nego sam pocela da pijem virak i floravitex kapi. Ovaj mesec se to nije desilo pre menstruacije vec bilo na dan i jos dva dana posle ocekivane. Sad nema nista. Hvala MakiJana na odgovoru.
  6. VaLI je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Pozdrav zene!  Imam jednu cudnu situaciju, za mene, jer mi se nikad nista slicno nije desilo. Ako neko ima pojma sta bi moglo da bude, neka pise. Da se razumemo, ukoliko ne dobijem za  2-3 dana, idem kod ginekologa. Imam redovne menstruacije, i jedan pobacaj u 8.nedelji prosle godine. Sad opet pokusavam da zatrudim. PIjem kapi virka i floravitex kapi, od proslog meseca. Naime, trebala sam da dobijem 12.10. ali sam se prehladila+kasalj+temperatura jedan dan. Nisam dobila 12. samo neki providni braonkasti momenat u pola 10 uvece. Pomislila sam da cu dobiti sutradan. Medjutim, nista. Samo to smedje boje se desavalo. Koristila sam samo dnevni ulozak. Cisto da mi ne ode na ves. 14. isto nema nista. 15.10. uradim test (baby rappid)- negativan.  koliko mi je bilo krivo toliko mi je bilo i drago zbog te temperature koju sam imala. Danas, 16. nema ni tog braon. Da li mi kasni zbog prehlade ili sam test rano uradila...? Nije mi jasno to smedje "desavanje" koje je trajao par dana i prestalo. Hvala unapred! :*
  7. VaLI je dodao/la post u temi Kako se na najbolji način pripremiti za trudnoću   

    Pozdrav svima!  Nisam znala u kojoj temi da postavim ovo pitanje... nadam se da nije problem :/ Da li moze neko da mi preporuci dobrog ginekologa u Zmaj Ognjena Vuka, Novi Sad? Hvala unapred! :*
  8. VaLI je dodao/la post u temi Femisan A kapi   

    leni Hvala na odgovoru!  nisam nista proveravala, jer mi nije ginekolog rekao da treba. Ovo sam uzela da pijem na svoju ruku. Videla sam da postoje kapi virka. Da li i one dolaze u obzir ili samo caj?
  9. VaLI je dodao/la post u temi Femisan A kapi   

    Pozdrav! Jel ima neko iskustva sa Floravitex kapima u svrhu "zatrudnjivanja"?  ja sam imala jedan spontani prosle godine u avgustu u 8.nedelji, zatim smo poceli da "radimo" na bebi u decembru i nista se ne desava. Pratim plodne dane i nista. Sad sam uzela njih da pijem, pre 7 dana, cink+vit C+magnezijum sumece tablete. Suprug isto pije te sumece tablete. 
  10. VaLI je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Juce sam bila i kod drugog ginekologa, zato sto mi moj nije ni spomenuo taj lek, i ta druga doktorica me samo belo pogledala, u smislu: "Sta pricas ti, kakav Dabroston?". Ovde, u Novom Sadu, izgleda ne daju taj lek za ovu moju situaciju.  Ostaje mi samo da uradim bHCG onda i da se nadam da ce dati tacan rezultat. 
    Pozdrav!
  11. VaLI je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Hvala puno! 
  12. VaLI je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Hvala na odgovoru! 
  13. VaLI je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Hvala na odgovoru! 
  14. VaLI je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Pitala sam ginekologa i nije mi rekao za te tablete koje smeju da se piju u takvim situacijama  i rekao mi da je za bHCG ili test iz mokrace rano tad kad ja treba da uradim  Da li ima sanse da saznas kako se te tablete, koje su dozvoljene, zovu? Uzela bih njih onda i uradila bHCG za svaki slucaj. Hvala, jos jednom, unapred! 
  15. VaLI je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Hvala na odgovoru!  konsultovacu se sa ginekologom pre nego sto pocnem da pijem bilo sta. Mislim da je to najpametnije. Hvala jos jednom! 
  16. VaLI je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Pozdrav svima! 
    Imam jedno pitanje, dilemu.. Nova sam u svemu ovome, pa vas molim za razumevanje. Naime, treba da idem na more 2.09. a bila sam kod ginekologa da mi da tablete za odlaganje menstruacije, jer treba da dobijem 4.09.sto znaci da tablete treba da pocnem da pijem 1.09. E sad, komplikacija je sledeca  pokusavam da ostanem trudna i ne znam kada najranije moze da se uradi bHCG ili test na trudnocu? Koliko dana posle ovulacije? I koliko je bHCG validan ako se radi tri dana pre ocekivane menstruacije?
    Ne bih bas da se zezam sa tim lekom (Primolut nor), jer pise u uputstvu da se ne pije ako se sumnja na trudnocu, a iza sebe imam vec jedan pobacaj (prosle godine, avgust, 8.nedelja). 
    Izvinjavam se na ovako velikom tekstu, ali ako neka ima slicna iskustva ili zna kada najranije moze da se odradi bHCG neka pise. Hvala unapred i svako dobro!