Maza i Lunja

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Maza i Lunja

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice Maza i Lunja

  1. Maza i Lunja je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

    Moji blizanci imaju 3 godine i 6 meseci, macku persijsku-himalajku (sto znaci da ima dlaku dugu-dugu) imala sam tri godine pre nego sto su se rodili, imala sam je celu trudnocu i imam je i dan danas. Klinci je obozavaju a i ona njih mada nikada ne dozvoljava da je iko mazi osim nas (deca, suprug i ja). Narvno svi su govorili, pri tom ne mislim na lekare, nego na okolne dusebriznike da je se resim, nisam ni jednog trena pomislila osim ako nedaj boze deca ne budu elergicna ili neki drugi problem. Od toga nema nista oni su veoma zdravi i napredni bez obzira sto su rodjeni u 31 nedelji. Macku obozavaju, hrane je, maze i igraju se sa njom a ona ih nikada nije povredila, i cak su tuzni kad odemo na odmor sto i nju ne vodimo. Toliko od mene cuvajte svoje ljubimce jer deca od njih uce neznost i da i oni o nekom trebaju da se brinu.
  2. Maza i Lunja je dodao/la post u temi Bebi kozmetika   

    Moji klinci, blizanci kao bebe tj. do prve godine samo Mustelu, imamo osetljivu kožu, kupka, sapun, krema za vetar , krema za sunce. Pošto sam zaključila da su porasli a i kolekcija je skupa, prešla sam na seba med ali od šampona se ospemo kao i od kupke posle dužeg korišćenja (npr 1 mesec). o KIko kozmetici, nivei i drugim markama ne smem ni da razmišljam a onda sam prešla na bubicu tako je ja zovem odnosno Bubchen i odgovara nam skroz. Kad se zasitimo ponovo se vratimo na Mustelu i u krug inače danas imamo 2 godine i tri meseca.
  3. Maza i Lunja je dodao/la post u temi More, ah more   

    Bili na moru sa blizancima od 7 meseci prvi put i uživali, kupali ih u moru naravno oko 5-6 i mi se brćkali a oni kao ribice i to u CG (18 dana). Prošle godine sa 1godinom i 5 meseci (10 dana) svidelo nam se pa smo posle dva meseca ponovili ali 15 dana oba puta Grčka. Klinci uživaju ne plaše se vode ulaze neprekidno, vole dubinu, ne bune se kad ih potapam stvarno uživaju. U tom peridu treba više pažnje, sve diraju, sve ih interesuje ali deca su deca. Sada gledamo snimke skoro svaki dan to je deca kupaju, deca u pesku, deca ljuljaju itd da bi ćerka posle nove godine rekla: mama pakuj stvari idemo u brć, brć (more) odma. naravno idemo već smo uplatili za jun a planiramo i septembar. Bez brige klinci znaju da uživaju samo ih pratite i nećete imati problema i naravno opustite se i uživajte taj period se ne vraća, svake godine su sve samostalniji, veći i uskoro im nećete trebati.