Bina29

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta

    Never

Aktivnosti člana/članice Bina29

  1. Bina29 je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Tako bih i ja, no eto je nemam gdje napraviti trenutno osim da idem 70km dalje , što mi zbog posla izgleda nemoguće. 
    pokušat ću kod dr.opće medicine pitati za uputnicu. 
  2. Bina29 je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Hvala,  Suprugu su oči ispale od iznenađenja.  Znam da je rano za ultrazvuk no htjela sam je pitati dali da radim betu, i da mi prepiše folnu kiselinu  Dali se folna kiselina može kupiti na slobodno u ljekarni, budući da će mi ovo (je) prva trudnoća) a sestra je od samog starta pila, bila je na potpomognutoj.  ? 
  3. Bina29 je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

    Danas je dan očekivane menstruacije, 11 dc bolovi u jajniku, smeđi iscjedak,(pretpostavka ovulacija)  19dc ili 8 do, kratkotrajna menstrualna bol, pri brisanju krvav trag 2 puta u 2 sata (pretpostavka implantacija) . poslije toga ništa od iscjetka. 
    24 dc (12 do) test pozitivan, popodnevnim urinom jer mi se ogadila hrana, 26.dc (14do) opet napravljen test koji je pozitivan, sa jutarnjim urinom, i 28.dc( 16d.o). nije jutarnji nego neki između maloprije, također pozitivan, svaki se u roku 20-30 sec. pokazao pozitivnim, ginekologicu zvala no na godišnjem je, htjela betu vaditi, no drugi me nece primiti jer nisam njego pacijent.  Što činiti do tada ako se situacija nastavi, pretpostavljam da 3 testa ne bi trebala dati pogrešan rezultat. neki savjet?