mara.milos@gmail.com

Član
  • Broj odgovora

    7
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la mara.milos@gmail.com


  1. Devojke radila sam opet betu ispod 0 je kaze doktorka bila je trudnoca do mesec ipo dana i da je plod poceo da se gasi I da sam bebu izgubila :(:(


  2. Kaze sve sto je vece od 0 to je trudnoca moze da bude dva dana tri dana ali sve sto je vece to je trudnoca


  3. Nzm vise sta da mislim lekar mi kaze da je trudnoca oko nedelju dana kaze nije ni toliko sutra cu opet da vadim krv..ufff


  4. kasni ti 4dana? Ili 4meseca? Mala je beta za toliko kasnjenja. A na betu ne uticu odnosi. E sad kako dr kaze da je trudnoca mala, a nista se ne vidi :huh:

    imam neki prob sa horminima 4meseca nije prvi put da mi toliko kasni,,bila sam kod mog ginekologa i ona je rekla da se nevidi nista,vec da je trudnoca mala,rekla mi je da radim privatno beta hcg i ja uradila i odnela rezultate kod drugog doktora posto moja nije radila i on mi kaze da postoji trudnoca i da sam trudna i da je rizicna i moram jako da se cuvam. 


  5. Cao,nova sam ☺

    Ovako imam 19god,imam probleme sa mens kasni mi vec 4mes,radila sam test i pozitivan je bila na UZ i nista se nevidi radila sam beta HCG i rezultat je bio 1.1 doktor kaze da je trudnoca mala i rizicna da nesmem da se krecem..i dali je mozda na beta HCG uticalo to sto sam imala odnos tog dana kad sam radila test??