Jasnna

Član
  • Broj odgovora

    5
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Jasnna


  1. Dobila sam ipak :(. U pocetku je bilo ruzicaste boje,sada je normalno. Dalje osecam jutarnje mucnine posle kafe i kada zapalim cigaru ali izgleda da nisam :(.


  2. Da. :) simptomu su ti takvi...jedino ne znam za groznicu da li se javlja ali povisena tt,mucnine,povracanje,izostanak menst,osecaj gvozdja u ustima su znak. Ucestali mokrenje takodje,blagi menstralni bol u stomaku,osetljive grudi,bradavice..

    Mucnine su tu samo,ucestalo mokrenje,nisam obratila paznju na ukus u ustima. ;)

    hvala puno,nadam se i ja da jesam :)


  3. Kako pouzdano da znate da ste trudni pre nego odete do ginekologa?

     

    Teško, ali tu je još nekoliko znakova rane trudnoće: umor, učestalo mokrenje, počinju da vam smetaju jaki mirisi, jede vam se baš nešto određeno i to neizostavno, osećate metalni ukus u ustima, počinje da vam biva muka (posebno ujutru), možda ćete povraćati, a grudi će vam sigurno bit uvećane, osetljive i bolne, možda ćete menjati raspoloženja i lako ćete se rasplakati, a onda se odjednom javlja zatvor…

     

    Naravno da ništa od navedenog nije obavezno i da ne morate da imate sve ove simptome. Ako iz bilo kog razloga imate razloga za sumnju, uradite test na trudnoću ili još bolje - posetite ginekologa.

     

    Recite nam koji simptom vam je ukazao na to da ste trudne i kako ste se tada osećale?

     

     

    dravo svima. Ja sam nova ovde  Imala bih pitanje za sve. Imam po nekada jutarnje mucnine uglavnom ppsle kafe,imala sam bolove kod desnog jajnika i blago peckanje. Bolovi su prestali,grudi me uzasno bole,nemaam preteranu zelju za hranom.Dve veceri za redom imam povidenu temperaturu i sa njom zajedno i groznicu.  me spavanje pa de razbudim. Raspolozenje mi se stalno menja 
    Molila bih za misljenje,ionako planiram uskoro posetiti ginekologa