nebevita

Član
  • Broj odgovora

    153
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice nebevita

  1. nebevita je dodao/la post u temi Strahovi (anksioznost I panicni napadi) u trudnoci   

    Cerkica je tesko prihvatila, popustila je u skoli, samo gleda sta radi bebac i sta mi radimo sa njim, skola i sve drugo vise nije bitno.Prvi dani su za bebca prosli super nije imao grceve, bila je to jedna predivna beba.Sada je poceo malo da pravi nestasluke . Samo ustaje pa pada unazad, non stop neko mora da sedi pored njega ludilo.Ja sam se tesko oporavila od carskog, jedno 45 dana sam samo isla po kuci od kreveta do kuhinje, toaleta.Pocela sam brzo da radim od kuce, tako su mi ti prvi meseci proleteli, ja sednem pored bebca kucam on spava i tako. To je zahvaljujuci sefu koji je pristao da tako radim.Sve te obaveze su mi skrenule misli.Sada idem dva tri puta nedeljno na posao, muz pazi bebca i tako ide nekako. 
  2. nebevita je dodao/la post u temi Strahovi (anksioznost I panicni napadi) u trudnoci   

    Pozdrav za Cipelic i Mamino, ne stizem na forumu  da propratim desavanja i meni ste bili podrska u trecem trom. ali na ove teme za anksioznost nadjem vremena jer znam iz iskustva koja je  to muka i borba.
     
  3. nebevita je dodao/la post u temi Strahovi (anksioznost I panicni napadi) u trudnoci   

    Cvrcak 123 razgranici u glavi ako si tuzna zbog nove sredine, sto si sama .... to je jedno i adaptiraces se.Ako znas da si podlozna anksioznosti i ako vidis da se to produbljuje nemoj da cekas. Ja sam i prvu i drugu trudnocu isla na razgovore kod psihijatra.Meni je pomoc bila potrebna jer moje misli nisu mogle da prestanu same od sebe. Stres steti tebi stetici bebi naravno ne mislim na plac i promene raspolozenja, mislim na stres prouzrokovan panicnim napadom.
     
  4. nebevita je dodao/la post u temi Strahovi (anksioznost I panicni napadi) u trudnoci   

    Cvrcak123 ja sam prvu trudnocu jedva izdrzala napadi anksioznosti su bili strasni, strahovi strasni i na kraju se zavrsilo dobro rodila sam devojcicu. Posle 8 godina sam opet ostala trudna porodila sam se pre sedam meseci i u drugoj trudnoci si mi ukljucili   bensedine sto zbog napada panike sto zbog pritiska.Nisu kod tebe samo hormoni, na brzinu sam iscitala sta si pisala vidim da si pominjala da popijes neki lek.I da nisi pila lek moj ti je savet da odes kod dr po terapiju, izdrzces ti tridnocu plakaces, svadjaces se i ostalo vise nego druge zene ali ce te sve to iscrpeti i kada se rodi beba neces imati snage.Zato idi po terapiju ili na razgovor kod psihijatra.
  5. nebevita je dodao/la post u temi Grčevi kod beba   

    Moj bebac danas od 7 ujutru do 17,00 nije spavao, lepo je jeo ali nikako da spava, creva krce , non stop se suju gasovi.Da li ste sami uvodili Espumisan ili vam je pedijatar rekao
  6. Ne možete da vidite ovaj odgovor jer se nalazi u temi za koju je potrebno 100 posts da bi bila pikazana.
  7. nebevita je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Devojke hvala na cestitkama.Jedino sto mogu da vam kazem da spinal nije strasan  uopste da sam tok carski ne boli.
    Sve ostalo drugo ne mogu sada da pisem zarad drugih zenica koje idu na carski jer svaki oporavak je razlicit.Mene je mucio i pritisak i tako.
  8. nebevita je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Vaskrsja ko da spava kada se non stop poradjaju puce mi glava taman zaspim opet neka zenica vice 
  9. nebevita je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Hvala na podrsci svima, bas mi znaci.Cerkica mi je bila danas nije plakala, nisam ni ja izdrzala sam bez suza,  sedele smo pola sata u hodniku.Sutra valjda idu pripreme za carski pa kako Bog da.
  10. nebevita je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Margaritta pisala sam vec mozda nisi videla taj post, posle prvog porodjaja sam imala neku vrstu depresije i lecila se dugo.Kada sam otisla kod svoke doktroke koja mi je lecil depresiju njen odgovor je bio da je trudnoca dosla  taman kako treba i da ce sve biti ok.Nisam bas sigurna sada u njemu procenu jer su mi ova dva meseca bila teska.Isla sam ma psihoterapije nisam pila nikave lekove.Prihvatam promene jako tesko ima dijagnozu anksioznog poremecaja tako da stvari koje su nekima 5 posto teske meni su 75 posto.Ali ja sam dala sve od sebe da cerkici rodim brata.
  11. nebevita je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    poslala sam ti u poruci pp valjda ce da stigne,  nisam nikada slala na ovom forumu pp, ti prolazis ja mislim pored moje sobe ja sam u nekoj sa pet kreveta pre one pripremne za porodjaj , ne znam gde si ti lezala ja nisam na ginekologiji.
  12. nebevita je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    pa ja sam baksuz svi su otisli iz pripremne, valjda ce neko da dodje.Jedna zena ode na carski drugu vratise kuci.Ja ne znam zasto placem, a cerka mi pise i na viber i zove me non stop se cujemo a bebac luduje. Jos ovde blizu je porodjajna mom stop dranje.A plasim se i kako posle tog carskog dal ce da me boli ta rana mnogo  ma ja sam kilavko nevidjeni izgleda.
  13. nebevita je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    a suza suzu stize kako cu bez deteta sest noci, iako mi za dva dana dolazi bebac.
  14. nebevita je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Vaskrsija ja sam u pripremnoj u porodilistu, ne na ginekologiji  carski zakazan za 17 , ne znam sad gde si ti i da li mogu da te vidim nekako 
  15. nebevita je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Cestitam , da je ziva i zdrava Ljudmila i da se brzo oporavis.