PanonskaVila

Član
  • Broj odgovora

    105
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la PanonskaVila


  1. Danas sam bila kod dr i odradila odmah jutros k.sliku,sve je ok osim malo nizih ukupnih proteina...ona kaze da nema razloga za svrab,od strane jetre...A utrogestan kao uzrok jos nisam eliminisala.

    Pocinjem da ubedjujem sebe da je na psihickoj bazi...nekad svrbi bas jako,nekad tek tek.

    Al najbitnije da nije holestaza.


  2. Cao devojke,do sad sam vas citala ovde na semestrima,a sad imam jedno pitanjce. 

    Da li neka od vas oseca ili je osecala svrab na dlanovima i stopalima? Urin i stolica su mi normalne boje...Sada sam 31 nedelja,blizanacke trudnoce...

    Kod dr imam zakazano u pon tek...ja se nesto nadam da nije holestaza nego reakcija na utrogestan....al me zanima da li neko ima slicna iskustva?


  3. Evo opet pečenje...malo ga nema, pa se opet vrati...uh baš smara.

    Smirila si me sa postom...:wub:

    Ja sam 27dma nedelja blizanacke i bukvalno ludim kako me pecka sa desne strane izmedju stomaka i grudi...cak i je i u skolici za trudnice sestra rekla da se verovarno prejedam pa da me zeludac pece a ne koza:angry:.

    Mozes li mi reci ako se secas kada je prestalo?


  4. Opet ja ...:)

    Mame,kada ste radile serklaz koliko dugo se posle njega dobija progesteron depo? Jasutra ide na intervenciju pa su mi rekli od danas svaka 3 dana progesteron,preventivno antibiotike i Mg...pa me zanima koliko dugo?

    I kako ste se osecale posle intervencije?


  5. Hvala Saptacice...stvarno mi znaci savet nekog iskusnijeg.

    U zgradi smo ali u prizemlju tako da lift ne koristimo,ali opet vrata su nam sva malo uza...

    Meni se isto vise svidjaju jedna pored drugih.Nisam razmisljala o opciji dvoje razdvojenih,dobra ideja. Hvala:babymommy:


  6. Mame blizanaca....treba mi mala pomoc...ima li neko dobar predlog za kolica? Koja ste koristili i kako su se pokazala...Bebe stizu krajem aprila,pa kontam trebace nam odmah kolica...

    Jesu li bolje vozic ili jedno pored drugog? Bas sam se izgubila u ovom :wub:


  7. Meni su zakazali serklaz za 16tu nedelju,sad cu ici briseve da radim,posle krv...mada mi grlic za sad isti kao i na transferu,al bicemo mirniji psihicki bar.

    E pa vi ste veliki,sad ce poceti pomeranja...nama je dr rekla od 18-20te nedelje da cemo osetiti... Jel i tebi ovo prva trudnoca?

    Miki986 i Kikiriki volite ovo

  8. @Miki986 napredujemo,jedna bebica nam je malo veca nekih 8dana ispred termina,a druga 2...radili smo prvi ekspertni dobre su nam sve mere. Sad cekamo rezultate testa,radila sam NACE...taj nam je dr predlozila pa da vidimo. Krajem nedelje stizu rezultati....bas sam nestrpljiva.

    Kako vi napredujete? Ima li simptoma kod vas? Ja se vec nerviram jer mi se 'nista ne desava' :D  inace sam od danas zvanicno 12ta nedelja..

    Miki986 voli ovo

  9. Zenice dan transfera racunate kao prvi dan (od onih 10 ili 12 kojih cekamo do bete)? Izvinite na glupom pitanju nesto me drugarica buni.:)

    I da li je nekoj stomak bio kao da je 4. mesec trudnoce? 

    kao sto Jassa kaze transfer je 0 dan...Javi se dr gde si radila otecen stomak je simptom hiperstimulacije jajnika,moze biti dosta opasno ako se ne sanira...a sa druge strane postoji 'prica' da ko upadne u hipersenzibilizaciju po nekom nepisanom pravilu zabebi...

    Zelim ti da saniras to sto pre i javis nam se sa velikom betom...

    P.S

    Verovatno ce te muciti i zatvor,ja sam imala blazi oblik pa nisam 6dana mogla u Wc.

    tiki tile i Lole volite ovo

  10. Mi smo na 50ak km od Ns pa cemo ostati u Genesisu...ja imam 29.

    Vidim da Genesis svima preporucuje te testove,onda smo postedjeni cestog Uz i ne radimo dabl. Bas se lomim,sto zbog cene sto zbog smanjenog procenta tacnosti u blizanackoj.


  11. Miki i meni su juce na Uz savetovali serklaz oko 14te nedelje iako mi je grlic za sad ok.

    Danas sam imala nesto braonkasto mrljavo na dnevnom ulosku,malo uspanicila al kontam da je to posledica Uz sonde juce jer me bas 'izmrcvarila'.

    Jesi ti radila neki prenatalni ili za sad dabl?Meni su predlozili prenatalni,al se nesto dvoumim...a opet frka mi da se zezam.

    Miki986 voli ovo