Chipsym

Član
  • Broj odgovora

    262
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Chipsym


  1. Bravo, Milice.

    Dobrodoslica i za drugaricu Milu :wub:

    Hehe, Cipelic, dok sam citala tvoj post, setih se da sam jedno mesec i po dana plakala kad god cujem uspavanku od Ivane i Leontine spava andjeo, ili tako nesto se zove. Mm me zezao pa pustao pomalo, da se celicim :D hormoni su cudo :)

    Plusic, Margaritta i miliccam volite ovo

  2. Da vam se samo malo ubacim. :) sta cu kad sam nesto vezana za ovo tromesecje.

    Moj bebac je u stomaku bio preaktivan. Ne zna se da li je bila aktivnija onako kad joj dodje ili kad neko stavi ruku na stomak. I sada je takva. Bas je ziva i samo mota i rukama i nogama. Jedva je presvucem, ali zato vec obozava da se mazi.

    Sto se tice metoda, nama nista nije upalilo. Pregurali smo termin 8 dana :D


  3. I meni je uz pogresio. Dr mi rekla po uz je 3600, ali verovatno je manje. Ona se rodila sa 3950 :D 

    I opet bih je rodila prirodno. Morali su malo da me secnu, ali nista strasno. Pregrmela sam :D

    Tijanaaa i Marijana00 volite ovo

  4. Trudnice, drage, koja nam je na redu?

    Vidim da vam je haos po ovoj vrucini. Ne znam da li je gore vama sto ste jos 2u1 ili nama sto su nam stigli bebci, pa em sto smo mi nervozne i ludimo od vrucine em i bebci jadni ne znaju sta ih je snaslo...

    miliccam, pupsik i MicaZoki2 volite ovo

  5. Cestitam, Mamino! :baby:

    Nek je sa srecom! :wub:

    Mico, pokusaj da udjes preko onoga ko je napisao zadnji post. U ovom odeljku ispod sto pise postovi. Ja sam tako i pronasla prvi put :)

    Mamino voli ovo

  6. Mico, u svakom slučaju, mislim da treba da radiš kako osećaš. I ja sam isto za dojenje i borila sam se sa tim ragadama i bolnim bradavicama i na kraju sam se izborila :) . Ako misliš da treba da daješ bebi dohranu daj, neće mu biti ništa ako se neko vreme dohranjuje. A posle polako izbaci kad ti nadodje mleko i kad njemu bude dovoljno. Samo je bitno da ga što više sisaš da bi imala više mlekca :) 

    Mamino i Cipelic volite ovo

  7. Hahahaha e to sa namestanjem stolice se meni desilo kad su me pregledali u bolnici. Tacnije moj dozivljaj u toj stolici :D obicno moras ti da im se namestas kako im odgovara, a ovde samo stisnu dugme i izvrne te skoro naopacke :) 

    Ivana2013 i Mamino volite ovo

  8. MicoZoki, obično oni koji se najviše tripuju oko nečega najbolje prođu. Tako da verujem da ćeš ti od svih nas najmanje osetiti bolove. Što sve kažu boli, ali nije to baš toliki bol, meni je gore bilo ušivanje rane od epiziotomije, ako smem da ti kažem :D A porodila sam se sa indukcijom i bez epidurala. Samo je bitno da slušaš babice, da predišeš što više možeš bolove i kad dodje do napinjanja da zapneš što više možeš. Eto to je moje iskustvo. Ja se nisam nešto posebno cimala pre porodjaja oko toga koliko će biti bolno. Samo sam mislila kako ću svoju bebu konačno da držim u rukama, da je mazim i ljubim :D 

    E, da i dok su trajale kontrakcije, pitala sam babicu koliko će dugo još da traje, a ona mi je rekla u fazonu da se ne brinem mnogo oko toga, nego da razmišljam pozitivno i brzo će sve proći. I stvarno posle par sati ja sam držala moju lepoticu u rukama :) I samo da znaš da je osećaj kada beba izađe neverovatan :) 

    Nadam se da ti nešto iole znači moje iskustvo :)

    miliccam i MicaZoki volite ovo