jekica92

Član
  • Broj odgovora

    14
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. mama maza se sviđa post u temi od jekica92 u Biohemijska trudnoća   
    Pa ja sam cula da ako nije radjena kiretaza nema potrebe za pauzom.. a doktor savetuje pauzu 3-6 meseci...
  2. jekica92 se sviđa post u temi od Vuciguraj u Najraniji simptomi trudnoće   
    Jekice zao mi je,jedina dobra stvar je sto nisi morala na kiretazu.Ne znam sta ti savetuje dr,na tvom mestu bih posle ciklusa otisla na uz,da ipak provere da li je sve otislo,i mislim da odmah mozete ponovo da pokusate ako je sve o.k.
     
  3. jekica92 se sviđa post u temi od Vuciguraj u Najraniji simptomi trudnoće   
    Jekice,imas na netu brdo kalkulatora trudnoce,ja ti izracunah da si 5+5, dakle sesta nedelja,za par dana ulazis u sedmu.
    Cipelic,slazem se da je beta stres nevidjeni,ali u ranoj trudnoci,pre nego se plod uopste vidi,a kamoli otkucaji srca,njeno pravilno duplieanje je neki parametar koji pokazuje da li trudnoca pocinje dobro ili ne...Naravno,i ako je dupliranje dobro,kasnije svasta moze da se desi pa da ne bude dobro ali to je vec nesto drugo...
  4. Vuciguraj se sviđa post u temi od jekica92 u Najraniji simptomi trudnoće   
    Valjda ce biti sve u redu. Cekam 31.05. I u kom mesecu bih trebala da sam ako mi je prvi dan poslednje menstr. bio 18.04.?Odnose sam imala oko 01.05 .Kako se to racuna?
  5. jekica92 se sviđa post u temi od MakiJana u Najraniji simptomi trudnoće   
    Cipelic slazem se sa tvojim misljenjem skroz. Imala sam dve trudnoce i nisam radila betu ni u jednoj. Uradim test kada mi kasni i posle cekam ginekoloski pregled. Nestrpljenje je tu, naravno...
  6. jekica92 se sviđa post u temi od Cipelic u Najraniji simptomi trudnoće   
    Joj zene, ne znam, al ja tu betu ne da ne volim. To je takav stres. Pri tom jos i skupo je, a moras bar dva puta da je vadis.  Ne znam sto toliko nestrpljenje. Jer otkucaje srca dr moze videti oko 6.nedelje i nista to ne moze ubrzati. A to je i jedino sigurno da je na samom pocetku sve ok. Beta mi je samo dodatni stres ovako na samom pocetku. 
  7. jekica92 se sviđa post u temi od leni u Najraniji simptomi trudnoće   
    Jekice, za sad ne mozes da znas, samo polako, sacekaj par dana. Znam da si nestrpljiva, motas svasta u glavi ali u tako ranoj trudnoci je "sve ili nista",sta god da uradis-neces promeniti ishod. Ako je trudnoca dobra, bice sve ok. Ako nije-bolje je da se rano zavrsi. 
    Drzim palceve da sve bude super!
    Mirjane, ne kontam-hocete li ili necete trudnocu? Ako necete, sto ne koristite zastitu?  Zasto se igrate tako? 
    Moguce je imati laznu menstruaciju, to se cesto desava, ali ona je oskudna, cudna...nije kao prava. Najbolje je da odmah uradi test, videce se trudnoca sigurno.
    Ako nije trudna i to vam bude olaksanje, voditr racuna ubuduce. Dobro je sto si pisao ti jer bih za tvoju devojku imala grublji ton, strasno me ljuti kad cujem da devojke ne koriste zastitu, ne insistiraju na kondomu, a ne zele trudnocu.
  8. jekica92 se sviđa post u temi od Vuciguraj u Najraniji simptomi trudnoće   
    Joj jekice,ja napisala sta znam...Stvarno ne znam sta vise da ti kazem...Veruj mi,najvise bih volela da sve bude kako treba i da bebica bude dobra...Poslusaj doktora,sacekaj,uradi betu opet,opet idi na uz...I moli se...Ja te ne poznajem i zao mi ke ako sam delovala grubo,stvarno mi to nije namera,samo mislim da treba da budes spremna i na varijantu da nesto nije u redu...A daj Boze da ja nisam u pravu...