dunjarica

Član
  • Broj odgovora

    5
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice dunjarica

  1. dunjarica je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Cure, mnogo hvala, zovem doktorku cim budu gotovi nalazi
     
  2. dunjarica je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Cure hvala mnogo na preporukama za doktorku Mijailovic, samo mi recite jel ona moze i za spolne i za hormone stitnjace da da terapiju? Vjerovatno lupam, jer se bas i ne razumijem, ali kod mene je stitna a kod muza spolni hormoni pa bi bilo izvrsno kada bi nam oboma mogla dati terapiju da ne moram traziti i reproduktivnog endokrinologa?
  3. dunjarica je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Zozefinabalerina, u isto vrijeme smo pisale, pa ne vidjeh tvoj post, hvala ti za odogovor, na jos par mjesta sam cula dobre komentare za nju, reci mi da li znas je li ona samo za stitnu ili moze dati terapiju i za spolne hormone?
    Naime, estradiol mog muza je skocio preko gornje granice, a testosteron je pao ispod donje, pa to moramo pod hitno staviti pod kontrolu, a kod mene stina ide u hipo pa i ja trebam terapiju, a bilo bi izvrsno kad bi oboje mogli kod iste doktorke.
  4. dunjarica je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Hvala draga Bubo na brzom odgovoru, evo sad vidjeh da nisam naglasila da pitam za endokrinologa u BG. Za dr. Stokic sam cula, no na zalost ne mogu toliko cekati, jer nam je terapija potrebna prije.
    Da li je neko imao iskustva sa Dr. Vesnom Mijailovic ili Dr.Mirjanom Šumarac Dumanović, da pokusam njih da kontaktiram?
  5. dunjarica je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Pozdrav cure! 
    Nova sam, i nemam trenutno previse vremena da detaljno pretrazim forum, zato vas molim za pomoc, jer vidim da je ova tema jako aktivna, a sigurna sam da imate veoma vrijedne informacije iz prve ruke.
    Izvinjavam se  sto ovako upadam kao padobranac, ali hica je i ne zamjerite.
    Naime imamo problem i sa muzevim i sa mojim hormonima, pa vas molim za par imena endokrinologa koji su detaljni i skloniji individualnom pristupu pacijentu, kod mene je u pitanju stitna a kod muza spolni hormoni, svaka info je dobrodosla...hvala i izvinite jos jednom