Dokcekamo

Član
  • Broj odgovora

    5
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice Dokcekamo

  1. Dokcekamo je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Devojke, upravo sam se vratila sa pregleda, izgleda da ovog meseca nece biti ovula. idem na jos jedan pregled u cetvrtak.. Uglavnom doktorica predlaze da u sledecem ciklusu odradimo inseminaciju, da li neko ima bilo kakva iskustva? 
  2. Dokcekamo je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Hvala ti puno i ja se nadam da cemo uskoro uspeti.. Zanima me da li je neko probao sa homeopatijom da poboljsa rad jajnika i da stabilizuje hormone?
  3. Dokcekamo je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Imala sam ranicu na grlicu koju sam sanirala pre otprilike 5 meseci. Od analiza smo za sada radili suprug spermogram i sperkokultura (super su mu rezultati), ja TSH, T3,T4, FSH,LH, prolaktin, progesteron, estradiol, testosteron, bris cerviksa, mycoplasma i ureaplasma, test na hlamidiju - svi rezultati dobri. Anti Mullerian hormon mi je 13.21 (pokazatelj cista na jajnicima). U subotu sam isla na ult.pre. 13. dan ciklusa za sada se nije izdvojio nijedan folikul, endometrium 4.5, doktorica pretpostavlja da ce ovog meseca ovulacija doci malo kasnije, sutra opet idem na ult.pregled pa da vidimo kako napreduju folikuli..
  4. Dokcekamo je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Izvini pravopisna greska folikulometrija (idem na ultrazvuk pri cemu pratimo razvoj endometriuma i jaj.celija, odnosno pratim kada ce tacno biti ovulacija).
  5. Dokcekamo je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Evo, da se i ja po prvi put prijavim na neki forum.. Cekamo bebu vec godinu dana do sada imam policis.si. jajnika ali redovne mens. na 30 dana, imam insulins.rezis. i zbog toga sam pocela piti siofor pre 4 meseca, bila sam na dve neuspele folikonometrije.. Ove nedelje krecemo ispocetka sa trecom foli. valjda cemo imati vise srece ovaj put..