Danna

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana Danna

  1. Danna je dodao/la post u temi Padovi beba.   

    Pa doktor je rekao da je sve u redu. Radjen i rtg snimak. Isto ave ok. A ja kao i svaka majka, pa se lose osjecam i sto sam dopustila da padne. Placem svaki dan. To je za mene bio bas sok. Ali samo da on bude u redu. Pa da, i zubici mu nicu. Ali hvala, utjesila si me bar malo. 
  2. Danna je dodao/la post u temi Padovi beba.   

    Hvala vam puno. Nije bilo povracanja. Zanima me jos, da li kasnije moze biti nekih posljedica? Meni se cini da se ponasa isto kao i ranije, samo je malo uplasen. Malo vise nervozan. Ili mu je to prolazna faza. Nisam pametna. :-(
  3. Danna je dodao/la post u temi Padovi beba.   

    Pa vjerovatno da je slucajno. Ja sam prestrasena i ako je proslo vise od 48 sati. Ima to kao mekano sa lijeve strane glave. Na desnoj je tvrdo skroz, to me jako brine. Alo valjda doktori znaju. Vama hvala puno u svakom slucaju. 
  4. Danna je dodao/la tema Beba od 6 - 12 meseci   

    Padovi beba.
    Drage majke beba, od 6-12, zamolila bih vas za pomoc. Imam djcaka od 11mjeseci. Preksinoc mi je pao iz hranilice na parket. Cijelim tjelom, nekako je zavrsio na podu na desnom boku. Znaci nije pao na glavu diret. Jako je plakao, i bio vidno isprepadan. Glavicu je zabacivao u desnu stranu. Naravno odveli smo ga odmah kod doktora, na djeciju hirurgiju, gdje je uradjen rentgenski snimak, na kom je bilo sve u redu nema preloma lobanje. Beba je u medjuvremenu dosla sebi, poceo je da se igra, smije.. Spavao je kao i obicno. Medjutim sutra dan je dobip temp.i proliv, i napipao na lijevoj strani glave, i ako je pao na desnu, kao da je malo mekana glava i odnosu na drugu stranu. Kao cvorugica neka, ali nije tvrdo. Mi ga ponovo odvedemo pedijatru, koji mu konstatuje upalu grla i prepise antibiotik, a za to na glavi kaze da je ok. On se pinasa kao i ranije, ali ja sam zabrinita bas puno, pa ako je neko imao slicnu situaciju, ili zna nesto vise o tome neka pise. Hvala vam unaprijed :-)
    • odgovora
    • pregleda