Bokica bombonica

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Bokica bombonica

Aktivnosti člana/članice Bokica bombonica

  1. Bokica bombonica je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

    Cipelic, termin mi je 12.7., ali porodjaj bi trebao da se obavi izmedju 36. i 38. nedelje. Tako da...videcemo jos.... ☺
  2. Bokica bombonica je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

    Kikiriki, hvala na odgovoru. Mi smo sada 23 nedelja i bili smo na 4D ultrazvuku. Cekamo ipak batu i seku ☺. Kao i na svakom prethodnom UZ i na ovom je bilo sve kako treba, napreduju u okviru predvidjenog... Vise se ne vracam na taj quadripl test, nisam radila nista dodatno od testova, niti planiram. Uvek postoji sumnja, ali trudim se da uvek budem pozitivna zbog mojih bebica. Inace, lupkaju od 15 nedelje ❤. Imam puno kontrola zbog moje boljke (trombofilije), pa cesto pratim razvoj bebica.
     
     
  3. Bokica bombonica je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

    Hvala na odgovorima mm i Oblacak. Radili su mi merenje NT uz dabl test i bili su u redu jedan 1,4mm, drugi 2,2mm u 12.6 nedelji. Takodje, uz quadripl u 15.6 nedelji su radjena kompletna merenja oba ploda i sve je u granicama vrednosti za taj period (izmedju 15-16 nedelje). Sledece nedelje imam pregled u Visegradskoj, pa se nadam razresenju problema. A svaki dan kao godina, kad ne slusam dr.iz bolnice, vec iz doma zdravlja...
  4. Bokica bombonica je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

    Veliki pozdrav svim bivsim i sadasnjim trudnicama! Mama sam jednog decaka od 15 meseci i sada trudna u 19 nedelji sa jos 2 decaka. Imam problem i molila bih za savet od iskusnijih. Ukoliko tema nije u skladu, molim da me uputite dalje. Vezano je za prenatalne testove. Nakon uradjenog dabl testa sa konacnim rezultatom od 1:4100, a zbog vise bete, doktorka me salje na quadripl test. Dobijeni rezultati su katastrofalni 1:60. Svuda citam da niko ne radi testiranja dalje od dabl testa, ali ja jesam i sad ne mogu to da izbrisem. Naravno da su svi parametri poviseni, a najvise beta i inhibin a. Imam 31 godinu. Da li je iko imao slicno iskustvo i predlog sta dalje.... Napominjem, trudnocu vodim u bolnici i tamo je radjen dabl test, dok me je doktorka iz doma zdravlja poslala na quadripl. Hvala unapred!