Alex80

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice Alex80

  1. Alex80 je dodao/la post u temi Refluks (ger) kod beba   

    E da upravo ta prica! I niko mi ne veruje koliko moze da povrati i bljucne.... strahota, pritom bogu hvala zdravo pravo detE! 
  2. Alex80 je dodao/la post u temi Refluks (ger) kod beba   

    Broccoli, hvala na odgovoru i recima utehe... meni je dr rekla da ga obavezno duze drzim posle obroka da li mleka, slatke papice ili slanog obroka rucka... da sto vise podrigne da mu hrana lakse padne na zeludac... s tim sto mij bekan sada ima v3c 9 kg bogu hvala pa mama(ja)  polagano postajem micro hulk!  I vas me nervira i svaki put kada povrati, bljucne smorim se i bas mi bude uznemiravajuce tesko da ga gledam kako se muci a obozava da njupka. 
  3. Alex80 je dodao/la post u temi Refluks (ger) kod beba   

    Dobar dan drage mame. Moj beban ima 7 meseci i od pre recimo mesec dana je krenuo da bljuca pomalo a onda bas bas pa i u mlazevima..to je za mene ba traumaticno kao majku! A napredni smo lepo ruckamo i volimo a ruckamo! Bili smo kod pedijatra i receno nam je da imamo blagi oblik refluksa-gera. Uvela nam je aptamil ar mleko  sa kojim pravim papice i cini mi se da malcice manje bljuva... ba sam ocajna i molim boga kad e to da prestane... pedijatrica nam je rekla da ne moze preko noci... sad mi je malcice lakse jer vidim da nismo jedini.....