Triny

Član
  • Broj odgovora

    11
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice Triny

  1. Triny je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Evo mene posle 100 godina. Danas mi je 30ti dan i ujedala bih od nervoze. Grudi bolne kao i uvek,ali mi je sekret dosta pojacan, to mi se nije desavalo?
  2. Triny je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Kad vidim koliko se divnih zena bori za to pravo da postane majka,pobesnim kad pomislim koliko devojaka ima da i ne znaju ni kad su ni kako ostale trudne. Neki put zivot bas nije fer.
  3. Triny je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Hvala Danijela. Veci deo sam uradila,ali za neke analize nisam znala tako da cu njih da odradim. 
  4. Triny je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Uradicu sve sta treba. Umorna sam vise i od iscekivanja i razocarenja svakog meseca. Jos i ne postajem sve mladja. Hvala vam svima, divne ste. 
  5. Triny je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Trombofiliju nisam, za to nisam ni cula niti znam sta je? I ja sam prvu bebu u 6toj nedelji. Moracemo da se pozabavimo oboje. Hvala vam svima na informacijama.
  6. Triny je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    On ima velikog sina iz prvog braka, pa racunam da je sve ok kod njega. Predlozicu mu da proveri i on za svaki slucaj. Kad sam videla sinoc vesticu,plakala sam 40 minuta... Jos kad sam videla koliko se posle on razocarao, bilo mi jos gore. Jedva cekam da rodim jednu malu dusicu 
  7. Triny je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    I ja bih volela, posebno zato sto mi covek  ide u inostfanstvo da radi pa nece da bude tu 2-3 meseca. Radila sam papu,kolposkopiju,briseve,testove na silu bolesti koje ne daju nikakve simptome i proveravala sam hormone. Ima li jos nesto da bih mogla da proverim? Ovulaciju nisam pratila nikakvim testovima da bih ne potvrdila. Obicno me u to vreme bolucka stomak, pa nesto mislim da je to ovulacija. I po onom sluzavom sekretu. Znam da godinu dana i nije neki period. I dalje je u okviru "normalnog", posebno sto je on 7 god stariji. Ali mi dosadise vise razoceranja...
  8. Triny je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Nisu tad nasli nista. Samo sam pocela da krvarim i izgledalo je kao poprilicno obilna m od 15 dana. Kazu stres... Podsto me je tadasnji verenik ostavio kada sam mu pokazala dve crtice.
  9. Triny je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Evo nesto o meni,izvinjavam se zbog duzeg posta.
    Imam 30 godina, pre 7 godina sam izgubila trudnocu bas rano. Ima skoro godinu dana kako pokusavamo. Svi testovi su mi uredni. Ciklus mi traje od 30-33 dana, a odnose smo imali skoro svaki drugi dan tokom celog meseca. Obicno me grudi zabole 10ak dana pre vestice i prestanu par dana pre nego sto dodje. Nikad u zivotu nisam imala bolne menstruacije a sad me malo bolucka i to par dana. Za sad mi ide braonkasto,ali mi se cini da je obilno za implantaciju. Inace mi m niked nije obilna i kratko traje (3-4 dana). T mi je danima preko 37.
  10. Triny je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Grudi me i dalje ludacki bole. Sad sam skroz zbunjena.
  11. Triny je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Pozdrav svima. Citam dugo ovaj forum i evo cekam i ja skoro godinu dana i nista... Danas dosla vestica, a bila sam sigurna da je to to