Almina

Član
  • Broj odgovora

    7
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


1 Pratioc



o članu/ici Almina

Aktivnosti člana/članice Almina

  1. Almina je dodao/la post u temi Porodiliste-Novi Pazar   

    Ja sam dan pre porodjaja otišla na pregled kasno uveče jer sam imala blage bolove, bio je dežuran dr.Miladin. Kad tad nisam crkla,neću nikad. Čovek kao da je kasapin, tako me je pregledao da sam zamalo počela da plačem koliko me je bolelo. 
    Elem, svako ima svoju stranu priče i svoje iskustvo. 
  2. Almina je dodao/la post u temi Porodiliste-Novi Pazar   

    Svako ima svoju pricu i svoje iskustvo,a sigurna sam da ima i losa strana svega,samo sto se meni to nije desilo,ali sigurno se desava ostalim zenama,i zao mi je zbog toga.
  3. Almina je dodao/la post u temi Porodiliste-Novi Pazar   

    Znam,ali nisam imala prilike da naletim na nju. Kad odem na uz kod dr.Kemala on gleda nekih 10,15 min i na kraju samo prokomentarise"sve je u redu,mozete da idete". U sebi mislim super,hvala Bogu da je tako,ali zar nista drugo ne ume da kaze. I zato idem povremeno kod dr.Sacica,jer sve sto me zanima detaljno mi pojasni. 
  4. Almina je dodao/la post u temi Porodiliste-Novi Pazar   

    Cula sam za nju,ali ne znam kako radi. Ja volim da cujem vise detalja,nekako mi je zanimljivo kad mi isprica za bebinu duzinu,organe,itd,itd 
    Bude mi bas milo em drago 
  5. Almina je dodao/la post u temi Porodiliste-Novi Pazar   

    Tu sam da odgovoram na pitanja 
    Što se tiče velikog dana, po ultrazvuku bi trebalo da bebac stigne do 20 januara, a sad po menstruaciji je to ranije,u decembru. 
    Što se vodjenja trudnoće tiče, u bolnici sam kod dr. Kemala Kriještorca, on mi je vodio i prvu trudnoću, ali povremeno odem privatno kod dr. Seada Šačića,jer mi čovek sve detaljno ispriča,baš onako kako volim,dok ovaj u ženskom dispanzeru voli da štedi reči, izgleda ne voli da priča 
  6. Almina je dodao/la post u temi Porodiliste-Novi Pazar   

    Porodiliste je kompletno završeno i radi punim kapacitetom od pre možda nedelju dana. 
    E sad moje iskustvo je ovakvo:
    Što se tiče porodjaja, svakoj bih ženi takav poželela,iznenada je sve počelo i jako brzo se sve završilo. Bolelo jeste,jako puno,ali sve se izdrži. Elem,ja sam stigla u 23h u porodilište,a svog sinčića rodila u 01:40h. Porodio me doktor Avdul Škrijelj-Adi, prema meni od starta je bio korektan,prijatan i fin, nemam zamerki što se njega tiče. Malo su me secnuli,jedva da sam osetila,bodrili su me i podržavali,a moja dušica je rodjena 5 maja,na rodjendan doktora koji je pomogao da dodje na svet. Što se ušivanja tiče,doktor mi je odmah dao anesteziju i sačekao par min da malo utrni,ja zaista nisam ništa osetila,a toliko sam se plašila epiziotomije. Uplašila sam se kada mi je probušio vodenjak,jer je plodova voda bila nekako zelena a čitala sam da to nije dobro,onda me je jedna babica koja je bila uz mene smirivala i govorila da je sve u redu, ime ne znam,ali je prema meni bila jako dobra i simpatična. Što se tiče druge babice koja me je pratila,radi se o starijoj ženi,ime joj je Stana, takodje jedna fina ženica. Za babice i doktora nemam nikakve zamerke, bili su zaista super. 
    Sestrice su bile prijatne i ljubazne,naročito ove mladje, kad god bih tražila pomoć,dobila bih je. Sećam se i čistačice, jako dobra žena. 
    Što se poseta tiče, posete postoje, mada ja nisam to puno praktikovala tih dana. Hranu uopšte nisam probala, ali ne verujem da je bolja od bilo koje u drugim porodilištima. Nikoga nisam čašćavala,ali sam jako dobro prošla i bez toga. 
    To je moje iskustvo,a znam da postoje jako lepa ali nažalost i jako ružna iskustva. Svako je za sebe i kod svake žene je drugačije. Nadam se da sam ovim makar malo pomogla.
     
  7. Almina je dodao/la tema Porodilišta - vaša iskustva   

    Porodiliste-Novi Pazar
    Drage trudnice i mame,ako ima neka od vas da se poradjala ili iz nekog drugog razloga bila  u bolnici,tj.porodilistu u Novom Pazaru neka napise svoje iskustvo. Bice znacajno za sve nas koje cemo se tamo poradjati. Ja sam svog prvog sina rodila tamo,2014god.a sada me opet ceka isti posao. Da napomenem da je pre nekoliko dana porodiliste potpuno renovirano,i da su dobili novu opremu. 
    • odgovora
    • pregleda