Talestrida

Član
  • Broj odgovora

    118
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Talestrida


  1. Evo i mene, 6.3 ostala sa bolovima u bolnici pa nisam imala net. 13.3. U 4:35 puko vodenjak, u 15:25 se rodila malecna Tea, 3200g, 52 cm, bez epidurala, Boga mi nije bilo bas super, epiziotomija me bas boli doktor je pogresio dok je sio ali zarasce valjda, onda je beba dobila blagu infekciju jer je predugo bila bez plodove vode, a nisu joj dali antibiotik. Izborismo se sa tim i sad smo kuci napokon. Pokusavamo da se adaptiramo i tako.


  2. Masemo vam Lana i ja! Princeza je stigla u 4:15. Sve se odigralo jako brzo. Oko 12 me probudile kontrakcije na 8 min, vec za nekih pola sata spale na 5. Oko 1:30 sam bila na prijemu. Kontrola, klistir, sve sto treba i na stolu sam provela mozda pola sata. Naponi su krenuli tako brzo kad sam usla u porodiliste da babica nije verovala kada sam rekla da osecam glavicu, ali je ipak dosla. Malo su me vise secnuli jer je u jednom trenutku zapela izmedju 2 napona, ali nisam nigde pukla. Predisala sam citav porodjaj, onako skolski i cini mi se da mi je mnogo pomoglo jer epidurala u nocnoj smeni nema ni u najavi. Ipak mi je draze sto je islo prirodno, a brzo nego da se sa epiduralom razvuklo.

    Ljubimo vas sve moja mrva i ja :wub:

    cestitam :wub: 


  3. @Talestrida ja vec 10-ak dana imam pojacan sekret i to kombinovan, jedan dio je sama voda, a drugi je belicast... ja sutra idem na kontrolu, pa cemo vidjeti da li sam se ista otvorila.. Je li i kod tebe takav?

    Do pre neki dan je bio belicast, medjutim sad je braon, ali promenio se tek posle pregleda.


  4. @Talestrida ima li novosti? Hocemo ici da trazimo onog tvog dr da nas poradja? :D

    Pravi je trenutak, ja vise ne mogu xD stomak me stalno bolcka, otvorila sam se malo, juce sam ceo dan imala neki braon sekret i sad mi je ostalo da se nadam :(

    miliccam i Ragdoll85 volite ovo

  5. Jao, skroz vas razumem, cim se namrstim svi se uspanice, sveki se trese, mislim da se ja najmanje plasim. Ali me pitanja "hoces li vise?" opasno nerviraju kao da ja odlucujem kad cu :( mene ceo dan stomak boli, a crevca mi isto rade cesto kao kod rag :)

    Ragdoll85 voli ovo

  6. Ma ovde su stvarno neprofesionalni u drzavnom, nije ih briga ni za sta, samo da rade sto manje, samo ce da me spasi ako porodjaj krene kuci i ja primetim na vreme :(


  7.  

    Boze sto ne umem da se snadjem kad kucam ovde.

    @Jecy cestitam

    Bila i ja danas na pregledu, grlic skracen na 0,5 cm, otvorena malo vise od 1 prsta, glavica lepo namestena, 3500 teska, sutra kontrolni ctg i doktor se nada do ponedeljka cu da se mazim sa bebom :)

    missN, Ehinacea, Cipelic i 4 ostalih volite ovo

  8. Bice baby booma ovog marta :) 

    ma da, nema pravila kako ce ici porodjaj... svako ima razlicitu "muku", a i svako drugacije dozivi sve to... :)

    Moj bebac polude zadnjih dana u stomaku...kad se probudi izmedju 5 i 6 ujutru to ne bude normalno lupkanje, vec kao da je neko ukljucio u struju, kao da se histericno bacaka po stomaku, i udara na sve strane, kao da ih ima 3 unutra a ne jedna! Jel vam se desavalo da toliko pobesne? 

     

    Meni rekose da to znaci da mu nesto smeta, da treba da jedem ili vodu dapijem ali mi nema bas logike...

    Meni se ceo dan steze stomak i boli, ali nepavilno i nije jako videcmo nocas, ne ide mi se u porodiliste.

    Ana87 i macka maza volite ovo

  9. Meni su u porodilistu rekli da ignorisem sve bolove i tecnosti, sve je to pripremno i sad nemam pojma kako da prepoznam da je pocelo... I ja osecam bebca mnogo, mnogo nisko i prilicno se smirio, uopste nisam pametna sta da radim :huh:


  10. Oo ispalo je da imam wifi u bolnici pa cu ipak moci surfat :) otvorena sam bila 4 prsta zadnji puta u pola pet,videt cemo kakvo je stanje sada.. Ja sam jako zadovoljna bolnicom i svime jedino sta povracam i malo mi je muka al trudovi su za sada podnosljivi..

    Srecnooo :*


  11. E pa drage moje, ja vise nisam 2u1, danas u 13:05 rodio se Vladimir, 3450 tezak, 51 cm dugacak, i mnogo cupav. :D Svima zelim porodjaj kao moj, indukcija, epidural, nito sam secena niti sam popucala, mogla bih ovako jos 5 puta. Ljubimo vas sve i zelimo da sto pre ugledate vase bebice. :baby:

    cestitam :* 

    Polako ali sigurno ostavcete me samu xD

    Kaca88 voli ovo

  12. Joj, zenice... koliko je vas dolje pritisnulo? Meni ovo dijete kao da ce svaki tren ispasti... Nema bolova, nije ispao sluzni cep... 

    Kod mene je isto tako, kao da krece svakog momenta napolje, kotrakcije nula, sluzni cep na mestu, bebac uznemiren, samo ja vise ne mogu da se javljam ovima iz porodilista gledaju me kao da sam poludela.

    missN voli ovo

  13. eee palacinkeeee ja upravo jela palacinke,koja slucajnost hehe a cep ispao pre 11 dana..

    e to sam i ja negde cula :D javljam sutra dali je istina

    ja sam se jucer spremila,obrijala,isekla nokte,nabacili i keks i sve sta se desilo je bilo par laznih kontrakcija,bas kao sta i vi kazete kao da se nesta desava,zaspim i ujutro nista..

    danas mi je i muz priznao da ga ubija to iscekivanje,strpljenje mu nije jaca strana i teze to podnosi od mene,a jednom ce odlucit izac samo je pitanje vremena,duze od dve nedelje posle termina nemoze :)

    niraaa eto proso termin i tebi bas nas zezaju te nase bebice ;)

    Ja se stvarno nadam da je baba upravu xD

    Setim se epizode u Prijateljima kad Rejcel prebaci termin pa kad kaze a da podlozimo neku vatru dole, mozda je dim natera da izadje :lol:

    ja sam mislila da ga mamim cokoladom xD

    Maajaa:) i Ragdoll85 volite ovo