Pozitivna

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice Pozitivna

  1. Pozitivna je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Veliko hvala devojke jos jednom, kako na odgovorima, tako i na podrsci! Sada vec svasta znam o samom procesu, ali, naravno, nije tesko naci se u nedoumici i susresti se sa neznanjem...  
    Pozdrav i samo lepe vesti neka se sire ovim forumom 
  2. Pozitivna je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Hvala vam mnogo na brzom odgovoru :-)
    Suprug i ja smo u Betaniji, na dugoj semi, a problem su moji poooootpuno zapuseni jajovodi! Ja imam 34, a mm 40 i posle 3 godine pokusavanja, konacno su nas uputili na pravu adresu, tj HSG, kada se i pokazao problem....i da, na preporuku doktora nismo ni pokusavali sa "otpusavanjem" jajovoda, nego smo odmah upuceni na VTO, Pri tom, ne znam nikoga ko je bio u procesu VTO i do skoro nista nisam znala o svemu tome. Medjutim, uz ogromnu podrsku mm-a ostajem pozitivna i kao i sve devojke sa ovog foruma saznajem i  guram napred! Eto, tako nekako..... :-)
    Saljem vam malo ove svoje pozitivne energije i zelim mnogo srece svima !!!
  3. Pozitivna je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Drage devojke dobardan,
    Do sada sam izbegavala sve moguce forume i trudila sam se da sve sama shvatim, znajuci da svako drugacije reaguje i bori se, ali kada sam naisla na nedoumicu, naisla sam i na ovaj forum i u dahu iscitala gotovo sve postove .... ipak sam pogresila, nemoguce je proci sam kroz ovaj proces, svima nam je lakse uz razmenu iskustava i podrsku. Dakle, najpre velikk pozdrav svima! 
    Molila bih vas takodje da me uputite, ako znate kako, naime, ovo mi je druga nedelja bockanja i nakon prve provere hormona (E2 i Lh) pocetkom nedelje, rezultati su bili odlicni, pa mi je doktorka zakazala za sutra UZ ...medjutim, posto mi je to sve rekla u zurbi i prolazu , ja nisam shvatila da li opet trebam da vadim E2 i Lh pre ultrazvuka (da li se to podrazumeva ili ona odlucuje kada se ti hormoni ponovo vade)
    Izvinite na opsirnosti i hvaaala na odgovoru