ema123

Član
  • Broj odgovora

    22
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la ema123


  1. Koliko se ja secam nista to nije strasno ako ti skoci jednom a ostalo sve bilo ok. Bezveze sto se tako mrstio a nista konkretno objasnio. Mada da beba pati u stomaku ne bi on tek tako presao preko toga.

    Pa da po njemu ni od 140 do 160 nije savrseno ali kao ajd neka i poslao me je u bolnicu pa kao da se to proveri.Inace je panicar za par bubuljica na ledjima mi je rekao da uradim kompletnu setologiju sto sam i uradila i naravno sve negativno tako da i ja imam tremu pred svaki pregled pa nije ni cudo sto mi skace i pritisak i otkucaji pa samim tim i detetovi strasno.

    Pozdrav.U 38 sam nedelji trudnoce.Radila sam danas ctg i rezultat je svo vreme bio od 140 do 160 a jednom se popeo na 180 i doktor se nesto mrstio ali nista konkretno da li je neko imao iskustva?U ponedeljak idem ponovo ali ko ce to docekati.


  2. Pozdrav.U 38 sam nedelji trudnoce.Radila sam danas ctg i rezultat je svo vreme bio od 140 do 160 a jednom se popeo na 180 i doktor se nesto mrstio ali nista konkretno da li je neko imao iskustva?U ponedeljak idem ponovo ali ko ce to docekati.


  3. Ema, pretpostavljam da bi ti dr skrenuo paznju da nesto nije ok. Koliko znam, ok je to sto je grlic dugacak i zatvoren, e sad to sto je razmeksan verivatno nema veze cim nije poceo da se skracuje. To sto je napisao za vaginu mi zvuci totalno suvisno jer ona mira biti ulozova, ne moze nikako da sraste.

    To i ja sad nesto kontam nije mi jasno kako to misli.Uvek neke komplikacije i ti doktori su stvarno nemoguci uvek nesto nedoreceno ili kazu pa onda nije to nista pa sta nas plasis onda.

    Hehe sad ce i april jos maloo :) samo da doguram do 9og sad me taj grlic kopka a nzm valjda bi ginekolog napomenuo da je alarmantno @ana87

    Ana87 voli ovo

  4. ema, meni je grlic mek i uloziv za jagodicu prsta. Strogo mirovanje, ali ja sam imala i kontrakcije... izbegavati dugo stajanje i sedenje...

    Ahaa ali moj je zatvoren dug i mek a vagina uloziva nzm stvarno


  5. Pozdrav trudnice :) E ovako trudna sam 31 nedelju i bila sam na pregledu.Doktor je u izvestaju napisao da je vagina prolazna 2 prsta elasticnih zidova a grlic mek zatvoren.Nista nije napomenuo mirovanje ili sl a sad citam da to bas i nije dobro.Pa me zanima moze li neko da protumaci.

    missN voli ovo

  6. Pozdrav.Ovako u 22+6 sam i bila sam na ekspertnom uz.Doktor nije nista napomenuo ali sam na nalazu primetila zvezdice kod tezine i duzine.Duzina butne kosti je 45 mm a tezina je 612 grama.Po tabelama to je vise nego sto je uobicajeno.Zna li neko postoji li razlog za brigu?


  7. Moze, a ne mora da bude znak trudnickog dijabetesa. Verujem da ce te slati na ogtt test

    a recimo da jeste da li ima posledica na plod i kakvo je lecenje?

    missN voli ovo

  8. Radila sam analize krvi i urina.U urinu su mi pronasli "dosta" bakterija,a u krvi su uglavnom sve vrednosti u okviru normale sem gran koji je 9,2 a normalno je do 7 medjutim kasnije kad je pretvoren u procenat je 68% a normalno je do 80%,a MCHC mi je 370 a normalno je do 360.Da li neko zna da mi procita ove rezultate?Tj sta znace i da li su neki ozbiljniji problemi


  9. Kada ste prvi put osetili bebu?Ja sam u 18 + 5 i nisam sigurna msm da jos nisam osetila vec se zabrinjavam.Povremrno osecam neko lupkanje kao kad rade creva al bas retko i kad legnem nisam sigurna da li je to kazu da je osecaj kao glista da ti prolazi to jos nisam osetila :(


  10. Pozdrav.U 19 sam nedelji i nzm da li sam se istripovala ili sta je u pitanju ali mi se cini da su mi bradavice malo vlazne ceo dan.Da li je rano za to ili?


  11. Nadam se.Pa nema nista sto se tice omekdalosti samo za skracen i otvoren.E ovako je napisao: Uterus mek odgovara hestaciji.E sad sta je hestacija pojma nemam.


  12. nadam se da ce ti se javiti neka od iskusnijih trudnica.da li ima na Bebac sajtu nesto o tome,jesi trazila?

    nadam se da ce ti se javiti neka od iskusnijih trudnica.da li ima na Bebac sajtu nesto o tome,jesi trazila?

    nadam se da ce ti se javiti neka od iskusnijih trudnica.da li ima na Bebac sajtu nesto o tome,jesi trazila?

    nadam se da ce ti se javiti neka od iskusnijih trudnica.da li ima na Bebac sajtu nesto o tome,jesi trazila?


  13. ja znam samo da je dobro da je zatvoren.i da je sto duzi.za ostalo ne znam,necu pametujem,jer se svasta pise po netu.koja si nedelja?

    Pa 15+6

    Pozz.Evo citam nesto po netu i kazu da nije dobro da grlic bude mek.Kad ono ja se setih da mi je dr  poslednji put napisao grlic mek i zatvoren.Nista mi nije napomenuo.E sad sam se zabrinula.Sta znaci da je mek?


  14. Pozz.Evo citam nesto po netu i kazu da nije dobro da grlic bude mek.Kad ono ja se setih da mi je dr  poslednji put napisao grlic mek i zatvoren.Nista mi nije napomenuo.E sad sam se zabrinula.Sta znaci da je mek?


  15. Pozz trudnice :) Ovako,u 13 sam nedelji sve je ok sa bebom raste razvija se,debljina vrata u redu,srce kuca,pomera se medjutim ginekolog mi je rekao da vidi nesto i cini mu se da su kondilomi mada ni on nije sivuran dok ne uzme biopsiju e sad zanima me da li je neko imao takvih problema da li to utice na bebu kako se resava i sl?