Oddie

Član
  • Broj odgovora

    42
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Oddie

  • Rođendan 12/27/77

Informacije o profilu

  • Pol muški
  • Lokacija Konjarnik

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice Oddie

  1. Oddie je dodao/la post u temi Beba i tata   

    Koliko me radovalo sto se zena lepo oporavlja, toliko mi je bilo tesko da predam neke obaveze u vezi bebe. Jedino sto mi je stvarno smetalo i posle mog porodiljskog me poslalo par puta na dremku u dnevnu sobu (naravno tu sam za presvlacenje ) jeste ono krkljanje i zvukovi koje proizvodi kad drema/spava, kao da imam oposuma a ne dete
  2. Oddie je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Magnezijum i dovoljno tecnosti, cini cuda za glavobolju, samo obzirom na vase stanje tecnost cesce a po malo.
  3. Oddie je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Dugacak dan, bas dugacak.
    Martin je dosao u 15:15 i ima 3400 i 51 cm, i ima tatu koji ne zna gde se nalazi, druzili smo se danas, jer mi onaj prolaz od sale ka pedijatriji nikako nije bio dovoljan, pa smo se posle usunjali na upoznavanje. Mama se polako oporavlja, grogi je i sve je boli, valjda ce mi sutra dati da je vidim.
  4. Oddie je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Svi su izgledi da je sutra carski, moram da priznam da sada i mene pocinje da drma neka panika
    Na poslednjem UZ su guzeljana procenili na 3600 grama, e, koliko je to tacno ne znam obzirom na to da su ostalim trudnicama dali manje tezine nego sto su one imale na poslednjim merenjima, jedino kod nas neki pomak u plus. Definitivno razlicite masine, razlicite formule.
  5. Oddie je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Malopre smo se culi, krevet u koji je jedva smestise ipak ne ide u paketu sa jastukom
    Devojke, vi ste divovi, sta sve izgurate a svi su protiv vas.
  6. Oddie je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Slatka mala bacvica primljena u Visegradsku. Jao koliko sam se uprpio  ne smedoh da pokazem, sreca na ovom nasem birokratskom ludilu, u celoj guzvi oko prijema, nemanja, imanja, kreveta se nije imalo vremena za tu nekio tugovanje, samo: "E, ima krevet, aj cao..."  
    Sad cekanje.
  7. Oddie je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Priblizilo se bas, na jucerasnjem pregledu doktor nam je rekao da buduca mama dodje u ponedeljak rano ujutro radi prijema i pripreme za carski, na njoj se jasno video shift+delete na saopsteno, a i meni je bio samar otreznjenja da je vreme doslo  
    Beberona procenjuju na nekih 3400gr sada u 37+4 nedelji, pijeloni miruju nisu se dodatno uvecavali preko onog sto je prvobitno primeceno, i sad se ceka, rade se analize i jos jedan ctg a onda taj ponedeljak, izracunah da u najboljem slucaju ce izaci za 7-8 dana, golemo mi to sad zvuci, a nesto mi se javlja da ce i delovati mnogo duze. Dobro, taman da pripremim i sredim stan za mamu i i malog guzeljana.
  8. Oddie je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    I ni slucajno jabuke u vecernjim satima.
  9. Oddie je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Mi smo malo pre Ane, a kako izgleda bice i malo pre termina
     
  10. Oddie je dodao/la post u temi Spisak trudnica   

    Pa to mi nekako najblize mom imenu, a da ne bude Junior  Naravno, to nije bilo presudno, nego je jedino ime koje se svidja i buducoj Mami i meni
  11. Oddie je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Nasao  sto volim kad sacuvam nesto, a ispadne kao da sam ga od sebe krio.
  12. Oddie je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Negde nadjoh ranije da se pominjala prodaja spavacica za porodilje, sad se ubih trazeci i ne mogu da nadjem, mislim da je bilo i FB stranice za prodaju. Ako se neko seca ili ima iskustva molio bih da napise.
    Bile su neke kojim su devojke, mame, bile bas zadovoljne.
  13. Oddie je dodao/la post u temi Spisak trudnica   

    da, ako ostane po doktorskkim predvidjanjima 14.04. Martin  
    mada, mozda bude i ranije CR.
  14. Oddie je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Devojke, vama svaka cast, ove "poslednje" nedelje su blesave skroz, to traje eonima, krivi vreme, prostor, um, nikako da prodje u iscekivanju, a curi kao blesavo kada bi bilo sta da zavrsis od trilion obaveza oko pripreme za dolazak malog guzeljana. I tako vreme iscuri, obeveze ne odmicu, a cekanje jos duze, suluda neka fizika.
     
  15. Oddie je dodao/la post u temi Treći trimestar   

      koliko lepih vesti, stigla na red letnja ekipa sa plusica.
    Cestitke za nove mame i drzim palceve sledecima. Samo neka dolaze beberoni, u inat svima i svemu, ne znam za bolju pobedu od toga.
    I mi danas zavrsismo pregled u Visegradskoj, definitivno postoji diletacija bubrega od 9mm i 10mm, rekose nam da nije strasno i da ne treba da se panici, pogotovu sto je decak, jer je kod njih to ucestalije i da se u vecini slucajeva resava samo od sebe. Bubrezi su osim uvecanih pijelona u redu, i oni bi to nastavili da prate. Martin je negde oko 2.8 kg, malo napredniji za nedelju u kojoj smo, ali neka. Kako doktoru izgleda on prognozira da ce morati carski rez, jer je supruga sitnije gradje (metar i sumska jagodica) ali je i dalje preuranjeno za finalni zakljucak, u svakom slucaju, kako mi se cini, ostacemo tu kod Dr Vranesa u Visegradskoj i na pregledima i za porodjaj. Malo mi je krivo oko carskog jer sam hteo da prisustvujem porodjaju, ali, bolje da bude kako treba i ne siliti prirodan po svaku cenu (iz istog razloga sam jedinac, Mama posle 2.5 dnevnog porodjaja niti je htela niti mogla vise dece, glupost je biti jedinac)