Jaca1988

Član
 • Broj odgovora

  139
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Jaca1988


 1. E pa ovako,pokusali su sa vaginaletom u 3 i 6 nocu pa u 8 ujutru su odlucili da indukuju porodjaj. Kako je krenula indukcija tako je beba pocela da se gusi i otisla sam na hitan carski rez. Vodenjak je bio zelen skroz a beba hvala Bogu nije progutala nista. Bila je malo na kiseoniku ali je sada sve ok. Termin mi je prosao i doktorka kaze da je beba vec nekoliko dana patila. Nacelnik mi je odradio carski rez a ona koja mi je vodila trudnocu je otisla na odmor ne javivsi se.... Uzas!!!

  Hvala Bogu pa se sve zavrsilo kako treba!

  merima, missN, bepce i 5 ostalih volite ovo

 2. 0osto sam ostala na odeljenju zbog loseg ctg-a  i proslog termina doktorka koja je danas dolazila u vizitu rekla je da ce videti sa doktorom koji dolazi u drugu smenu da mi daju tabletu posto mi je prosao termin a otvorena sam samo 1 prst tako da videcemo sta ce biti...


 3. Drage zene,ja samo da se javim. :) Jos sam kuci. Danas sam bila na ctg-u,beba je bila uznemirena nesto pa sam ga ponovila opet. Posle je bio ok. Rekli su mi ako i sutra bude tako uznemirena da ce me ostaviti na odeljenju.

  Cintia, Vuciguraj i bepce volite ovo

 4. Ova doktorka je znaci odlepila totalno. Nisam propustila nista. :) Nego po njihovom skolskom racunanju meni je termin bio u subotu pa jedino ako je zato. A doktorka koja mi vodi trudnocu mi je rekla da mi je termin 21. :) 

  Uh,sada mi je pao kamen sa srca. :) Para vredis!


 5. Sta ces onda u porodiliste ako je ctg uredan :) eventualno da ostanes jer si blizu termina.

  Ne znam ni ja zasto da idem kad nemam nikakvih bolova. Ne mogu da uploadujem sliku ctg-a da vidite...