Jaca1988

Član
 • Broj odgovora

  139
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Jaca1988


 1. E pa ovako,pokusali su sa vaginaletom u 3 i 6 nocu pa u 8 ujutru su odlucili da indukuju porodjaj. Kako je krenula indukcija tako je beba pocela da se gusi i otisla sam na hitan carski rez. Vodenjak je bio zelen skroz a beba hvala Bogu nije progutala nista. Bila je malo na kiseoniku ali je sada sve ok. Termin mi je prosao i doktorka kaze da je beba vec nekoliko dana patila. Nacelnik mi je odradio carski rez a ona koja mi je vodila trudnocu je otisla na odmor ne javivsi se.... Uzas!!!

  Hvala Bogu pa se sve zavrsilo kako treba!


 2. 0osto sam ostala na odeljenju zbog loseg ctg-a  i proslog termina doktorka koja je danas dolazila u vizitu rekla je da ce videti sa doktorom koji dolazi u drugu smenu da mi daju tabletu posto mi je prosao termin a otvorena sam samo 1 prst tako da videcemo sta ce biti...


 3. Drage zene,ja samo da se javim. :) Jos sam kuci. Danas sam bila na ctg-u,beba je bila uznemirena nesto pa sam ga ponovila opet. Posle je bio ok. Rekli su mi ako i sutra bude tako uznemirena da ce me ostaviti na odeljenju.

  Cintia, Vuciguraj i bepce volite ovo

 4. Ova doktorka je znaci odlepila totalno. Nisam propustila nista. :) Nego po njihovom skolskom racunanju meni je termin bio u subotu pa jedino ako je zato. A doktorka koja mi vodi trudnocu mi je rekla da mi je termin 21. :) 

  Uh,sada mi je pao kamen sa srca. :) Para vredis!


 5. Sta ces onda u porodiliste ako je ctg uredan :) eventualno da ostanes jer si blizu termina.

  Ne znam ni ja zasto da idem kad nemam nikakvih bolova. Ne mogu da uploadujem sliku ctg-a da vidite...