Mia-ns

Član
  • Broj odgovora

    234
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana Mia-ns

  1. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    jako mi je zao..znam kako se osecas..citam i secam se kako mi je isto tako bilo pre par meseci..koje je to ludilo, uzas! Beta mi je rasla ali ne pravilno, propraceno blagim krvarenjem..nisam htela to da ti pisem, verovala sam da ces uspeti.. 
    Drzi se, tu smo jedna drugoj za savet i vetar u ledja! 
    P.s.  najveca beta mi je bila 480, samo ne otislo, ne moras na kiretazu.
  2. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    U pravu je jassa, ali moras da mirujes, do wc-a i nazad. Progesteron zadrzava plod. Lepo ti skace beta!!! Raduj se!!! 
  3. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    pa..draga nasa..moze biti a i ne mora da znaci.. jedno je sigurno, moras biti smirena i spremna na sve a nadati se najboljem.. to braonkasto se cesto dogadja, a prog bi trebalo da zadrzi plod i zaustavi krvarenje ako je do prog..ako nije, prog tu nema puno znacaja.. moguce je da je zbog toga sto si bila bolesna, a i ne mora da znaci.. svako od  nas je prica za sebe.. prilicno je mala beta s obzirom da su 3 embriona, verovatno da se samo jedan ugnjezdio..meni je 10dt bilo 45, ali je moj problem bio taj da se nije pravilno duplala.. drzim ti fige i puno osmeha i pozitive da sve bude ok!!!
  4. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    nisam bubo, po upute idem krajem meseca, radim trombofilije i nk celije. Da prvo moram njih da se resim, pa cu posle lako..kao ne plasim se, dr kaze to nije nista strasno, postoje razna resenja.. Bubo sto opet histero? Meni je receno od strane drugog dr da nije bilo potrebe za histero HA HA 
  5. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Daj Boze da je sve ok, i da je ono najlepse kod tebe
  6. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Kasnilo mi je 2 nedelje, otisla na uz i op, cista na desnom jajniku. Izazovemo ciklus, odem opet na uz, kad ono jos dve. Idem uskoro opet na uz da vidim sta se sad dogadja. Navodno one nastaju kada folikuli ne puknu, to su kao te folikularne.
  7. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Cao Virdzinija..da bas je zatisje..
    Prva opcija je trudnoca (Daj Boze), a druga ciste, sto se meni upravo dogadja..u zivotu nisam imala problem sa njima..pocelo je tako sto kasni ciklus, pa izazivamo primolutom evo vec drugi mesec.. i to sve je posledica stimulacije..sta ce biti sa njima videcemo, sad sam na kontracepciji, pa na kotrolu..a u proces cu verovatno krajem godine..
    Ako, ne daj Boze, slucajno imas taj problem najbolje je pomeriti proces..mada mislim da to i dr savetuju.. 
    Drzim fige da je sve ok
    gde ces raditi vto i kod kog dr?
    Poljubac za sve hrabrice!
  8. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Evo dobro..oporavila sam se i krecem again bila sam na kons.u Feroni i to mi je savetovano pa se raspitujem sta i kako..htela sam da zakazem prvostepenu ali jos nisu ukljuceni privatnici tako da imam vremena..inace pojavila mi se cista koja mi je poremetila ciklus totalno, tako da se po tom pitanju jos nisam oporavila..predpostavljam da je od stimulacije..jel si ti imala (ne daj Boze) problema sa tim?
     
  9. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Zenske je l' se neka od vas ili blizih vama susrela sa stimulacijom kod muskaraca tj.spermatozoida?! Tacnije Merional mesec dana 2 puta nedeljno..  Ne znam da li to moze o trosku fonda? Pricalo se isto da ce moci o trosku fonda zamrzavanje j.celija i sperm? Znate li nesto o tome? Aj em konfjusd 
  10. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Tu saaam :))) Buba pridruzujem se cestitkama i mislim isto kao i ti.. ne gubite nadu nikada..eto kao sto devojke pisu i cuda su moguca..ne dozvolite da vas nikada napusti ljubav, vera i nada.. Srecna nova godina!!!! Kod mene jos uvek stagnacija..nikako ciklus da mi se normalizuje.. cekam sa vama i radujem se!!! :***
  11. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    hej jassa..jos nista..pocela sam raditi i skroz zaborawila na wto..ne radi mi slowo na tastaturi  kontam da cu na prolece opet sa procesom..ne zuri mi se a garant cu i imati dodatne nalaze da prikupim..trebala bi na kontrolu kod dr kad mi prodje ciklus, mozda ce mi tad wec reci sta i kako..u kojoj si ti fazi? Sori slabo udjem pa ako si i pisala nisam ispratila..
    Bubo kako si? Kad ces ti u proces?
    Pozdraw i poljubac za swe hrabrice 
  12. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Lenooo cestitam od srca i sto pre da se oporavis! Neka je bebac ziv, zdrav i veseo :* :* :*
  13. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Docice i nasih 5 minuta nije uspeo samo onaj ko je odustao :*
  14. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Ja sam isto dobila Utrogestan 2x400mg i prog depo 10dt na 3 dana..mislim da je mozda ranije trebao prog depo da se uvede..to je ono sta bi bilo kad bi bilo.. u prvoj vto sam primala utrog 3x200..inace mi je prog nesto nizi..
    Da sad se setih da si pisala da ih porucujes..
  15. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Jel pijes Inofolic i kako ti se on cini? Cula sam sve naj o njemu..pila sam ga sa vitaminima i bilo je nekog malog pomaka..
  16. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Znaci otprilike na mesec i po, dva se zakazuje..da imam u planu kada krenem za zakaz..hvala ti
    jesam, pa ono najvaznije je da se nesto dogodilo, znamo da mogu da zatrudnim..a opet telo je odbacilo plod jer nesto nije bilo kako treba..predlazu era test i genetiku kao dodatne nalaze..on je radio kariotip, ok je sve, ja nisam, uradicu..i uradila bih taj era test, on pokazuje kad je najbolje vreme da se embrion plasira u matericu, verovatno znas za to  
    Za mesec dana idem na kontrolu, pa cemo se tad dogovarati..ali opet ja bih u postupak tek tamo na prolece..
    Jel si ti radila nesto od dodatnih nalaza?
  17. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Lole vadila sam je vise puta..45 posle 3d 150, posle 2d 240, 3d 477..i skontala sam da se duplira na 3 dana..medjutim izgleda je ipak trebala na 2d..
    Bubo kontam te sve..bespotrebni papiri i cekanja u redu..mislila sam da tek treba prvu da prodjes..jesi sigurno si kod njih, nema da brigas..ja mislim da ce ti stici pismo pre ng.. 
  18. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Devojke druzimo se again..ne da mi se predjem u prve trimestre..ovog puta biohemijska 
    Bubo nesto sam nacula da privatnici nisu na listi do kraja god.. kad imas komisiju?
  19. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Vucem vas za nosiceee sveee, cekam vas da nam se ubrzo pridruzite 
  20. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Bubooo sad vidim..jakoo mi je zao, ti si nasa hrabrica i veliki motivator..sigirna sam da ce doci i tvojih 5 minuta, verujem u to..vidim da si vec nastavila dalje, veliki si borac, svaka cast! Tu smo da pruzimo max podrsku!!! Ljubim te i samo napred!
  21. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    heej Bubo i ostale hrabrice..nije me bilo, skinula sam se malo s neta i foruma da iskuliram i sacekam betu..iiiii beta rastee i duplira se lepo..cekamo prvi uz..po beti bih rekla da je jedna beba sa nama...nema vece srece i radosti 
  22. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    jeste, ide polako ali sigurno, rastu folikuli a i endo se deblja..sl.nedelje ce biti aspiracija, ne znam jos tacno kad..
    cuvaj se, odmaraj i setaj :*
  23. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Divnoooo buboooo 
  24. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Bubo jesi danas isla? Kako je proslo? Ja se bockam, kratka sema 
  25. Mia-ns je dodao/la post u temi VTO - procesi   

    Bubo drzi se, mozes ti to! I ja sam imala 3 jc iz 5fol i verujem da bi se sve 3 oplodile da je sperm bio bolji, sto nama i jeste problem..
    Lilika ja sam imala samo blago peckanje od gonala, ako se ponovi, javi se dr..