Mini Buba

Član
  • Broj odgovora

    61
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana Mini Buba

  1. Mini Buba je dodao/la post u temi Spisak trudnica   

    Naxy cestitke za prinovu, jos nisam uspela da pohvatam sve teme gde se cestita i ostalo, nova sam na forumu, ali najlepsim vestima mesto je svuda. 
  2. Mini Buba je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Dica, sreca sreca  radost draga!!!!
    neka ti je ziva i zdrava, nadam se da ste obe dobro, uh a kako volim lepe i radosne vesti.
    Bravo!!! 
  3. Mini Buba je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Dobro jutro devojke! Mi smo odlicno spavali, domjutrosnkada sam se okrenula na levi bok I krenuo je bila mec, mislim da se dobro protegao, nogice  su bile na  desnoj strani.  
  4. Mini Buba je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Ispisala sam km post I nista.
    Zavrsila sam danas nadam se nesto vezano za moj neisplaceni licni dohodak, toliko sam iscrpljena od setnje I stresova da cu poludeti vise. 
    Zecevici, ulazite u finish trke, zelim ti da sve bude fino I lako 
  5. Mini Buba je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Ivalok je dala adekvatan odgovor na pitanje o posteljici. 
    Spomenuo je neko koliko se ugojila, ja sam jako malu startnu kilazu imala, ali sam dodala taman da licim na zenu. Cini mi se da sam zenstvena I lepa. Mm se ne zali.
    TJ od srca cestitke, ja sam danas malo zapostavila forum, ali bila sam u nevidjenom haosu od subote, zavrsila u inspekciji rada, svi su platu primili u petak, samo ja I moja trudna koleginica nismo. Zapamticete VI svi bubu!!!!
    Samo dok poludim, a poludela sam. 
  6. Mini Buba je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    e I ja se pitam, vec sam pisala o tome, citala sam cini mi se u vto temi njene ppostove I jos neke cure kojoj je vto uspela iz prve, I kada sam videla da zakazuje cr bila sam jako srecna. Ja ne verujem da ce nase dete imati neku kosuuuuu ali videcemo 
  7. Mini Buba je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    jao kako ste lude. Ja me mogu puno da jedem, ne zato sto se prenemazem, vec mi nikako ne prija. Sada je na redu pilence I krompirici iz rerne. Bas sam ogladnela. Pola torte....ihaj, a I slatkise ne jedem, ne nesto puno, ja sam katastrofa!
  8. Mini Buba je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Dobro jutro zelim , ne budi tuzna. Bebac ce se okrenuti a ako ne uako je tu cr. A o gorusicu, ne ja je nemam, ali se zato davim svaki put kada pojedem vise od pet zalogaja icega. Zato sada ne jedem puno, mada nikada I nisam, osecam da cu uketeti u ozbiljnu anemiju. Ali drugacije ne ide. Ne mogu da  funkcionisem.
  9. Mini Buba je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Slobodno, isto kao da ti kazu da ne pijes bilo koji drugi sokic, aronija je mnogo zdrava. Znala sam da mozes 1 dl.  Samo kreni, osetices nalet energije I ima delovanje dovoljno 
  10. Mini Buba je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    mislim da smes popiti po 1 dl, mozes kad hoces, nema nekog specijalnog problema u komzumiranju, mada procitaj, ali  nije problem. To je maticni sok I vrlo je zdrav. Izguglaj negde, msm da postoje studije I studije o tome 
  11. Mini Buba je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Smes to je super stvar, rod borovnice, najmocniji antioksidans, za hgb super. 
  12. Mini Buba je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Zene gde ste? Nadam se da ste dobro sve I sve na broju 2 u 1
  13. Mini Buba je dodao/la post u temi ! SOS   

    mozda si trudna draga, malo ti se zbunio organizqm, ali meni se pre moje trudnoce vrl cesto desavalo  da prokrvarim ranije, stres, posao, trece smene, hormonsko ludilo ali nisam imala rizicne odnose. 
  14. Mini Buba je dodao/la post u temi Samohrana Majka   

     nema na cemu
  15. Mini Buba je dodao/la post u temi Samohrana Majka   

    Poslusaj I Marijachi, nije lako, bice ti mnogo tesko, bice puno teskih trenutaka, ali mlada si, pogresila si, imas pravo, cuvaj se I dobro promisli sledeci put, ne da budes paranoicna, ali dobro izmeri situaciju prema sebi. 
  16. Mini Buba je dodao/la post u temi Samohrana Majka   

    Draga Marija, ime moje, sasvim sam slucajno naisla ma temu, zelim  samo da ti kazem sledece, u pravu si, ko jednom podigne ruku vise kocnicu nema. Ja na srecu nikada to nisam dozivela niti ikome zelim, zelim da znas da imas moju podrsku, odluka je samo tvoja. Da sam na tvom mestu, ne bi vise pokusavala da ga urazumim, taj covek nema razuma, on je u teskom psihickom krahu, nesiguran, apsolutno ne voljen, ima tu I obrnute psihologije,  gledao je i nasilje I veoma grube svadje, slika kakvi on ima je iskrivljena I mislim da ima tezak sy anxiosum, to su revrzibilni poremecaji u ponasanju, afektivnom! Bezi sto te noge nose a svoje dete vaspitavaj da bude dobar I posten covek I neka to sve bude utemeljeno tobom I tvojom ljubavlju. Srecno
  17. Mini Buba je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Duso probaj sa ishranom I malo tih preparata, ali mucices se tako dok se ne porodis, posle ce se to dovesti u red. Ne sekiraj se.Dobro jutro stomacici, ja sam jutros nervnonslommdozivela zbog plate, koju su moje kolege primile juce, a nasa direktorka izmisljam toplu vodu I Trazila je nesto sto po zakonu ne sme I nema osnova! Ova tema je off ovde, ali u ponedeljak cu haos da napravim, jer sam na bolovanju tek od 4.1 obaveze svoje prema meni morace da izmire! Mnogo sam se iznervirala. 
  18. Mini Buba je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Nesto se povremeno uspori pa nikako da objavi post. 
    Ljubim vas devojke, ako se ne budem javljala, znaci da sam onesvescena u krevetu, bas mi se nesto pridremalo. 
  19. Mini Buba je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    takonje. To su ti MMilichize sve alternative resenja I sigurno 100 puta bolja od lekova. 
  20. Mini Buba je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    slobodno i obavezno suseno voce, smokva je kraljica puna gvozdja, prirodno,  sargarepice narendana sa cveklom, idealno uklapanje zbog iskoristljivosti I ako si u mogucnosti, napravi kombinacije orasastih, brazileki I indijski orah, meni su jako ali su jako mocni. Uz oreparate gvozdja koji se daju obavezno je uzimanje vit c jer se najbolje I najvise na taj nacin iskoristi u organizma, jedno bez drugog nista. Za to ne je isto prenaduvana, znam za druge stvari I to je vec prevazidjeno. Opusteno!!!!
  21. Mini Buba je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Milichitze za tebe 
  22. Mini Buba je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    Alekseja, ja ne znam kako da te posavetujem!, to je sideropenijska  anemija i javlja najnormalnije u zadnjem trimestru, ali jedno je sigurno, nisi usla sa dobrim rezervama u trudnocu, bebica uzima koliko joj treba, tebi koliko ostane, a tebi slabo ostaje. Proci ce. Uzmi suve smokve, cveklicu, sargarepu...feroglobin sirup je odlican, a Tothema je nikakva znam sigurno, ipak si ti trudnica, tvoje potrebe su vece nego kod ostalih. 
  23. Mini Buba je dodao/la post u temi Prekid trudnoće   

    Bice nam dobra nasa deca, nema sta. Cudni su putevi Gospodji je sve sto cu ti reci, zelim ti od srca sve najlepse!
  24. Mini Buba je dodao/la post u temi Prekid trudnoće   

    neka ti je ziv I zzdrav, lepo gurajte, citala sam temu, videla sam sta se desilo. Sada budi spokojna I samo pozitivno razmisljaj! Kazem ja, muska godina! Ovo je off a ti sada brisi u adekvatnu temu!
  25. Mini Buba je dodao/la post u temi Treći trimestar   

    pricala mi je koleginica da njena snaha dobija na recept za bebu za negu gomilu stvari, ja sam tim pristupom takodje odusevljena. Sve joj je objasnjeno, kako da ga kupa, da mu sredjuje "djidju" na sta da obratimo paznju, sve bez preterivanja I karikirabja, svaka im cast. Oni su u Parizu, mali je kao lutkica