anchyyy

Član
  • Broj odgovora

    5
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice anchyyy

  1. anchyyy je dodao/la post u temi Početak srčane radnje   

    veceras sam se tako iscimala.. oko 20h odemo u WC I pogledam na gacama malo braon sekreta. zovem moju Dr, na poliklinici kazu nemaju no jednog ginekologa tu I da odem u Betaniju. 15 min kasnije u Betaniji na uz kaze mi Dr kako on a nista ne vidi I kako nisam 6w(11og  sam bila 5+1) nego 7ma I onda on a to sad Mora da vidi,al ne vidi ipak. a odmah zatim je rekla kako ona vidi gomilu tih (misli na mesak).. na stranu sto me je jako prepala I samim Tim nastupom. oko 21h se cujem sa svojom Dr I kaze mi da dodjem kod nje sutra po podne I da vidimo da nije mozda vanmatericna ili nesto drugo.. verujte mi manje me je pogodilo to sto mi je moja Dr saopstila nego ova is Betanije. 
    sad braon sekret nemam, imam samo pojacan beli sekret. stomak me malo bolucka,Ali mislim da je vise of gasova,jernakon nekog vremena kad se malo napnem izbacim gasove I prestane da me boli. grudi I dalje nadute I bole... ujutru I u nedleju idem betu da dam... 
     
  2. anchyyy je dodao/la post u temi Početak srčane radnje   

    hvala,puno mi znaci kad ovako dobijam podrsku
    a da li ovo "5w+1d +-10d" znaci da tog dana moze biti I 6w+5d ili 3w + 5d ?
  3. anchyyy je dodao/la post u temi Početak srčane radnje   

    jeste, I betu I rh faktor I krvnu grupu I skk I komplet ks I urin.. to cu sve odraditi u toku sl nedelje posto cekam da mi dodje karton iz mog grada posto sam se relativno skoro preselila. 
    e da I of juce uvece me malo probada desni jajnik. nije nista strasno,Ali na trenutke se javi. inace mucnine skoro I da nemam(nekad se jave) Ali su uglavnom prouzrokovane mirisima(recimo u taxiju kad se vozim,pa on I njihovi osvezivaci) ili kad u firmi podgrevaju rucak,pa onda onaj miris(koji sam pre obozavala) e to mi se sad jako gadi I uglavnom izazove mucninu.
    ja se stvarno izvinjavam,ispadoh nepismena,Ali nema sanse da podesim na telefonu da mi ne ispravlja reci 
  4. anchyyy je dodao/la post u temi Početak srčane radnje   

    hvaaaaalaaa puno . nadam se a koliko vec drzimo palceve da sve bude otpasce
    sad "samo" treba docekati kraj sledece nedelje (onda bih trebala biti 6+4 ili 7+1,mada vidim da na papiru od uz-a pise ovako "5w+1 +-10d". a kad sam pricala sa snajkom ona mi kaze da se ne cimam uopste I da su njoj tek sa 9 nedelja uocili (sto mu dodje kod mene) bar jos neke cca 3 nedelje.. 
    a I ja sam kreten,umesto da uradim ujutru ko svi normalni ljudi,ne ja moram po podne I sad se cimam..
    inace kad sam radila test mm je bio ubedjen da sam trudna(I ako je test negativan bio). a sad je ubedjen da ce biti sve ok.
     
     
  5. anchyyy je dodao/la post u temi Početak srčane radnje   

    pozdrav svima
    iscitala sam ceo internet i moram negde da se izjadam.. situacija je sledeca:
    1. 4.11. poslednja menstrucija
    2. krajem novembra sam 1-2 dana imala braon iscedak(nekada pre menstruacije tako mi bude) 
    3. 11.12. menu djavo ne da mira I nakon posla uradim test. on bude negativan. ja skroz previdim da sam trebala raditi ujutru a ne po podne test. iscimam se tu posteno I okrenem Dr. odmah odem na uz I nalaz je sledeci: 
    u kavumu se vidi gestaciona kesa promera 3.5mm sto odgovara za grab hbd 5 + 1. za sad bed vidljive zumancane kese I ehoa ploda. desni jajnik 44x24mm sa dominantnim folikulom(ciste zutog tela) promera 19mm. Levi jajnik 24x16mm sa nekoliko folikula promera do 7mm. 
    e sad zakazala mi je uz, Ali prethodno da obavim nalaze u lab, za 10-14 dana(story mu dodje 21.12. ili 25.12. 
    of simptoma imam bolne grudi. gasove. gadi mi se miris hrane, cesto idem u WC(mada I dosta vode pijem). vene su uocljivije po grudima. 
    e sad ono sto mene zanima je da li je jos neko imao ovakvu situaciju? save se hrabrim nice she OK,posto nam je ovo prva(zeljena) trudnoca,Ali na samu pretragu gestaciona kesa po internetu svakakve stvari nalazim,a to me ne smiruje no malo :-(
    inace zaboravila sam da napomenem - 2.12. sam ovulirala(imala onaj sekret ko belance) I tih dana smo imali odnose. 
    unapred se izvinjavam na greskama u kucanju,Ali moj telefon je resio da ipak nece da odustane of bill kakve vrste auto correction I ako sam sve poiskljucivala :-/