aprilska_96

Član
  • Broj odgovora

    7
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana aprilska_96

  1. aprilska_96 je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena   

    Hahahaha mame sou ste bas ste me nasmijale sa Vojislavom i Tomislavom Vjerovatno imte politicki tik na to ili se varam?  Ja nemam problema sa tim da imena vezujem za ljude ni u kom slucaju. Meni ako se neko ima svidja moze vala i da ga ima najgori covjek na svijetu ali ja nemam problem sa tim. Svako svoje ime nosi na svoj nacin. Hvala vam na ucestvovanju u anketi, javim vam konacan ishod kad dodjemo do njega ako ikad i dodjemo kako je pocelo. Ja sad odoh u setnjicu u nasem gradu je prelijepo suncano i idem da to maksimalno iskoristim. Ljubim vas sve puno :*
  2. aprilska_96 je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena   

    Bolje te nasla Ummu i hvala.   Evo jos smo vise suzili krug hajte nam sada pomozite  Branislav Branislava Vojislav Vojislava Miroslav Miroslava Tomislav Tomislava. Kaze mm hajde pitaj te tamo tvoje forumasice pa koje ime bude imalo najvise glasova od ovih onda cemo tako bebca i nazvati jer su nama dvoma zaista sva ova sad sto sam napisala podjednako lijepa. Hajde ako vam nije tesko da sprovedemo onda neku malu anketicu da se malo igramo jeste za? Evo mi smo je sporoveli kod nasih blizih mislim na njegove i moje roditelje i na nase prijatelje. Po ovim nasim statistickim podacima za djecake prednjaci ime Branislav dok za djevojcice jednak broj glasova imaju Branislava i Tomislava. Ihhh ja sam mislila da je biranje i davanje imena djetetu zabava kad ono muke teske.
  3. aprilska_96 je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena   

    Hehehe sto ti je sudbina.
  4. aprilska_96 je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena   

    Bas lijepo ime.
  5. aprilska_96 je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena   

    P.S. Izvinite na promasenim slovima vidim da mi se poneka greska potkrala u pisanju. Pisem sa telefona pa zbog toga.
  6. aprilska_96 je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena   

    Hvala vam zene na dobrodoslici i hvala sto ste iznijela svoje prijedloge. Suzili smo krug imena jos vise sada su u opticaju samo imena Branislav Branislava Vojislav Vojislava Vladislav Vladislava Dragoslav Dragoslava Miroslav Miroslava Tomislav Tomislava i tata je dao prijedlog za Borislava i Borislavu mada meni taj prijedlog i nije nesto ali eto. Kad sam ga pitala zasto Borislav i Borislava dao mi je opravdanje koje me bas nasmijalo Kaze da bi volio da se nasa prva beba zove Miroslav odnosno Miroslava a da bi volio ako budemo imali jos jesnu da se zove Borislav odnosno Borislava ja kao u fazonu zbog cega? Kaze on da u kuci imamo jedan MIR i jednu BORBU  pa sam popustila zbog ovako slatkog obrazlozenja i dodali smo i ta dva imena na listu. Ovo je izgleda najkraca moguca lista ova imena su mi bas prelijepa a nisu cesta i smatram da ce svako od njih uvijek biti u modi te da pristaju i bebi jednako koliko i odrasloj osobi. A kad konacno ugledamo nase malo cedo onda cemo se odluciti za ono pravo. Majo kako li su se samo nasli? Bas ti roditelji imaju lijepa imena a i simpaticno je to sve uopste.
  7. aprilska_96 je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena   

    Drage mamice ja sam ovde nova evo tek se prijavih. Cula sam za ovaj forum od nekih prijateljica pa reko da malo i ja svrljam ovuda sa vama narvno ako me primate? Nego ovako moj suprug i ja ne znamo kako bismo dali ime nasoj bebici mada jos uvijek ne znamo da li je musko ili zensko ali razmisljamo o imenu. Inace smo iz Visegrada a prezime nam je Pecikoza. To je ovde u nasem gradu bas uobicajeno prezime mada ce vama mozda izgledati cudno a neke od vas ce ga mozda i prvi put cuti i bice im smijesno ali ovo prezime je starosjedilacko prezime iz ovog kraja. E pa bas zbog ovog ovakvog naseg prezimena ne znamo kako bi ime mogli dati nasoj bebici. Posto zeljeli bismo da bude neko starije ime mozda neko slovensko ime a da se opet slaze uz prezime. Ja od muskih imena predlazem Ratko Mirko Branko Slavko Vlatko Branislav Vojislav Vladislav Dragoslav Miroslav i Tomislav a od zenskih Ratka Borka Mirka Slavka Vlatka Branislava Vojislava Vladislava Dragoslava Miroslava Tomislava Ranka Anka Danka i Zorka. Od svih ovih imena najljepsa su mi zenska Tomislava i Miroslava i muska Tomislav i Miroslav mada su mi i ostala koja sam navela lijepa. Kako se vama cine? Muz kaze da ja imam izbor i da ce se bebac zvati kako god ja budem htjela.