Dina Balerina

Član
  • Broj odgovora

    5
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana Dina Balerina

  1. Dina Balerina je dodao/la post u temi Koje jednokratne pelene koristite?   

    Jeste, pise da ce Bunny pelene biti sa elasticnim trakicama. Ako to bude onda ih ne menjam za te novce jer su stvarno super. Al za sapunčiće što daju.. navukla se baka na njih, kaže mi, pitaj ih tamo na taj "fejzbok"  da mi posalju 10 komada
  2. Dina Balerina je dodao/la post u temi Ćilibarske ogrlice za zubiće   

    M cilibarska ogrlica nije bila od pomoci
  3. Dina Balerina je dodao/la post u temi Savršena igračka za poklon !!!   

    Lego, pa opet Lego pa sto praznih mesta i opet Lego. Najbolje za decu
  4. Dina Balerina je dodao/la post u temi Bušenje ušiju   

    Ja sam curicama probusila usi kada su napunile godinu dana. katastrofa, tako su vristale da sam se istog trena pokajala sto sam ih uopste dovela.
  5. Dina Balerina je dodao/la post u temi Koje jednokratne pelene koristite?   

    Ja sam svojim blizancima koristila sve osim Pampersa jer je za moj budzet zaista preskup. Probala sam sve. Tenera mi je kao da je od kartona, neki Predo sam isto probala katastrofa i jos neke pelene koje su preskupe za ono sto nude. Kupila sam preko Facebook-a neke nove Bunny Baby pelene i meni su odlicne. imaju neku akciju 2 pakovanja pelena, 2 bebi sapuna sa postarinom za 1950 din. Ja sam ih pitala da li mogu da narucim tri pakovanja i poslali su mi 3 pakovanja dzambo pelena za 2800 din. Meni su odlicne, cini mi se da su u rangu Pufisa ali su mnogo mnogo jeftinije. Koristi ih i moja kuma koja je takodje prezadovoljna.