Iwanchitza

Član
  • Broj odgovora

    58
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. Mina1502 se sviđa post u temi od Iwanchitza u Drugi trimestar   
    Ja sam mog ljubavnika uzela u apoteci, beluga proizvodjac. Koliko sam primetila ima ga u skoro svakoj apoteci. A ima ga i u aksi.
    Ivanaica to mu je cena otprilike. Ali neces se pokajati. Meni je kasnije koristio i za dojenje pa kasnije i za bebca. Ma odlican je i sluzi svrsi. Sto sam ga izreklamirala  
    Hvala, srecna pravoslavna Nova godina svima koji slave! 

  2. Iwanchitza se sviđa post u temi od Parizanka u Drugi trimestar   
    Jaooo Anci,ti si totalno moj tip.. Hihi,kako je ovo zvucalo,kao da hocu da te muvam.. Moji svi znaju da ja obozavam kremice i mackanja,ja imam toliko kozmetike da ne stizem da potrosim sve..i uvek kupujem jos..a i mm je lud za gelovima za tusiranje i onda nam je kupatilo prepuno..  A i svekrva zna koliko sam luda,bas pre neki dan mi je poslala i gelove,kreme za telo,i sminku..tako da,mogu da prodajem.. 
    A jedan savet za nes..i to mi rece koleginica juce..nikako unosenje kofeina,dal u kafama ili caju,popodne i uvece,jer bebe to razbudi i onda su one aktivnije nocu..i ja se zarekla necu vise caj uvece nikako,i jeste malo bila mirnija nocas..al opet,ne verujem da ima nesto puno veze,moguce da ih opijemo kofeinom,al ako su aktivni bebci,aktivni su.. 
    Videcu za bolove,sad me je prestalo,mada i ona se ucutala..a juce sam bas bila kod kume i sedim na trosedu,i ona samo sto mi pogleda stomak i rece mi kako mi je bebica na desnoj strani,mora da joj je tu glavica..i ja kao,gde ona to vidi,ali ona je videla.. Ima dete,tako da mora da je videla kod mene.. Pa pretpostavljam da je Vanjica tu nasla da boravi.. 
    Ja opet ujutru rano ustajem,iskoristim kad muzic ode po bocu pa produzimo gde treba..sutra cu do firme da svratim da vidim sta se desava sa mojim uplatama,jer mesec ipo dana nisam primila nista..pa kad povedem i muzica,bice belaja..
    Zelim vam lep san,spavajte i za mene.. 
     
  3. Iwanchitza se sviđa post u temi od Anna83 u Drugi trimestar   
    Jeca&Nani bas me slatko nasmeja:) Ali u pravu si..Moram vise da se aktiviram..Izgleda da setnja nije dovoljna.. Parizanka i meni je dr rekao da ne moze jajnik da boli u tr. Ali i ja osecam povremene bolove u levom..Praticu pa cu gq opet konsultovati...Iwanchitza i ja svasta nesto mesam, ali vidim da si ti stvarno freak za mazalice:))) Xexee lepoo.. Mislim da meni ni veceras nema spavanja pre 2,3... Do malopre sam dremala i sad popila nes. Bice veselo veceras;) Pozdravcic za sve...
  4. Iwanchitza se sviđa post u temi od jetzel pretzel u Drugi trimestar   
    Dobro jutro zene evo ja opet budna od pola 6 :\ Ali zaspala u 10.  Sad razvlacenje po krevetu , kafica , gledanje Dr Who-a I strikanje.    a mogla bih I da prosetam malo ,juce nisam izasla iz kuce ceo dan. 
    Ja sam nevidjeno lenja za mackanje a trebalo bi, koza em suva em sam verovatno sklona strijama.  Imam neku alverde kremicu za strije ( ostalo drugarici, pa mi dala), i shea buter. 
    Neko je spomenuo vezbanje. Meni uzasno nedostaje i sad se bas osecam mlitavo. Poslednjih 10 god sam konstantno bavila nekom fizickom aktivnoscu a sad ispadoh kilava trudnica :(. 
    Ja cu uspeti do aprila da se provucem sa odmorima i bolovanjima preko firme, osim ako me oni ne oteraju ranije da bi mogli zamenu da traze, a onda 2 meseca zavod pa porodiljsko. Cula od skorih porodilja da kasne mesec I po do 2 sa isplatama , sto  je manje strasno nego sto Sam mislila. 
    I tako.... Ovde sija sunce I deluje fino za setnju.
    Nek vam bude lep I nasmejan dan.
  5. Iwanchitza se sviđa post u temi od ivanaica u Drugi trimestar   
    Dobro jutro,zenice! 
    Ja nocas jedva oka sklopih i probudih se kao babaroga u 7. Bebac me lupkao dole,mislila sam da cu da se upiskim. Danas u 1 imam uz,pa mozda me i malo treme spicilo,sta znam...
    Ja strije nisam dobila u prosloj T,za sada ih nema ni u ovoj,mada iskreno uopste se ne opterecujem time,samo da sve bude kako treba sa bebcem,a bas ako mora,nosicu jednodelni kupaci 
    Ja obozavam da se lickam,uzivam u tim ritualima,osecam se kao neka faraonka dok sa peskirom na glavi mackam noge i ruke...
    Zelim vam lep dan! 
  6. Parizanka se sviđa post u temi od Iwanchitza u Drugi trimestar   
    Parizanka, i mene su u prvoj trudnoci boluckali jajnici, pa kad sam se pozalila genekologu rekao mi je da jajnici ne mogu da bole u trudnoci, da je taj bol normalan i da ne brinem. 
    Sto se mackanja tice, ja imam fobiju od strija kako ih vucem jos iz puberteta ( guza, butine) a i majka ima strije po stomaku debljine prsta tako da sam mislia da cu ispucati kao kokica. Ma 100% bila ubedjena. Medjutim, nisam dobila ni jednu jedinu u prvoj trudnoci a nadam se da necu ni sad. A inace sam totalni frik koliko se mackam da to vise nije normalno. Mackam se collistar kremom ujutru i uvece mojom homemade kremicom koja je jako masna ( 2 pavloviceve, bocica maslinovog, bademovog, kokosovog i vitamin E ulja)  rekoh vam ja da sam freak 
  7. Iwanchitza se sviđa post u temi od Magarence u Drugi trimestar   
    Ja sam inače noćna ptica, a sad umem i neplanirano da zaspim sa detetom. Meni ne smeta što mi je beba aktivna. Obavezno počne da bubnja oko 22h, ali ja sasvim lepo zaspim sa rukom na stomaku, bez ikakvih problema. I noću ako ustanem da piškim, beba je budna, ništa zato, samo nastavim gde sam stala sa spavanjem. A ne bih ni izdržala dan sa dvogodišnjakinjom da ne spavam. Nije drugo, nego moram da spavam!
  8. Iwanchitza se sviđa post u temi od Parizanka u Drugi trimestar   
    Anci,mi smo za musko ime izabrali Mateja.. Slicno tvome bas..borili smo se izmedju Nemanja i Mateja ali sam ja odlucila..mnogo mi je lepo ime,i Matija i Mateja..
    Ja sam legla u krevet,inace vilenim do dva nocu svaku noc,nema sanse da zaspim ranije ali pretpostavljam da ovde svi spavaju,tako da ne kuckam..jedino u trecem trimestru zenske vilene nocu.. Stavila sam sluske u uske,i pustila neku staru domacu muziku,balade..pokusavam da se namestim,jer je malena strasno aktivna,ne znam kako cu spavati od nje..uzela tablet i igram jamb na njemu.. 
    Ja trenutno citam dramu jednu,o zeni koja je obolela od Alchajmera..bio je i film skoro po toj knjizi,ali ja uvek vise volim da procitam knjigu nego da odgledam film..al sad mi se samo slusa muzika i uziva..muzic je u drugoj sobi,slusa isto muziku i cita neku strucnu knjigu..
    Napravila sam galete konacno,za prvi put,lepo su ispale.. 
    Pozz sve one koji vilene ko i ja.. 
  9. Iwanchitza se sviđa post u temi od Anna83 u Drugi trimestar   
    Dobro vam vece;) Ja sam i danas bila aktivna. Isla s mamom u soping pa s muzicem na neke rodjendane.. Dosli oko 7, legla malo dremala i sad ne mogu da spavkam. Napravila cedjenu i uzivam..          I ja volim da citam.. Nemam omiljeni zanr, zavisi od raspolozenja a i godisnjeg doba;) Trenutno sam fokusirana na zbirku mudrih misli. Zimi volim klasicnu knjizevnost. Leti uglavnom citam limunade i bestselere.. Zapravo volim sve knjige sa dobrom radnjom. Kad su imena u pitanju, dopadaju mi se razna..Lepa su sva koja ste naveli;) Mm i ja smo juce odlucili.. Zvace se Matija. Ceo dan ga zovem imenom i tepam mu.   Ljubi ga majka. Verujem da ste vec legle, zelim vam lepe snove**** 
  10. Iwanchitza se sviđa post u temi od ivanaica u Drugi trimestar   
    Imenjakinjo moja, vazno je da ste se nasli na pola puta! 
    Mm i ja smo se jos prosli put dogovorili da on bira ime za zensko,a ja za musko dete. U 1.planu su mi bila imena Andrija,Mateja i Strahinja,ali mm nijednim nije bio bas odusevljen,dok ja nisam pocela stomaku da tepam Aki i Andrija,pa se valjda navikao i sad mu se to ime dopada... Sreca! 
    Ja sam ranije mnogo volela da citam,imam brdo knjiga,ali sam se u psolednjih godinu dana ulenjila. Od dece sam za 8.mart dobile 2 divne knjige,ali se prosto ne milim da ih citam... Sladje mi je da gledam filmove i serije..
  11. ivanaica se sviđa post u temi od Iwanchitza u Drugi trimestar   
    Uh kad smo kod merenja, meni se vaga pokvarila pa trenutno ne znam kakvo je stanje  Nadam se da se nisam puno ugojila.
    Ja sam se bas ulenjila sto se tice citanja, i bas mi je krivo zbog toga. Moracu da se aktiviram po tom pitanju.
    Lepa su mi imena koja ste odabrale, svidja mi se Andrija a i Vanja je prelepo ime za devojcicu  Mi smo se odlucili za ime Vuk, i to jedva jer su nam ukusi totalno razliciti, ja htela jedno-on drugo i na kraju ispade sasvim trece. 
  12. Iwanchitza se sviđa post u temi od ivanaica u Drugi trimestar   
    Vanja je unisex ime,tako da i kada bi bio decak,mogao bi tako da se zove. Meni se to ime dopalo za decaka,ali mm-u nije,tako da smo odlucili da bude Andrija. 
    Ja se smorih,a i bebac sa mnom. Jedva se javlja par sati.. Ja od dosade napravila vocnu salatu sa slagom i raskitila jelku.. Sada sipala svoj eliksir, hladnu koka kolu i slusam Guettu.. Valjda ce muzic uskoro kuci da mi bar malo pravi drustvo,pre no sto zaspi...
  13. Iwanchitza se sviđa post u temi od ivanaica u Drugi trimestar   
    Pozdrav,drage moje! 
     
    Ja jedva zaspala nocas. Bebac je pravio feste po stomaku do 2 sata! U pojedinim trenucima njegovog igranja,mislila sam da ce mi probiti desnu stranu tela.  Sada,kako je bebac veci,pa sve se vise penje i teze mi je da disem. Sada je tacno ispod grudi..
    Mm i danas radi,ja cu sad videti sta cu sa sobom od dosade...
  14. Iwanchitza se sviđa post u temi od jetzel pretzel u Drugi trimestar   
    Ja sam resila da prekratim vreme strikanjem. Nisam bas neka vesta pletilja ali za prekrivac cu se snaci. Kupila 2 nijanse zelene I 2 para igala I bacila se na posao. Do juna mozda I zavrsim.  
    Inace, osetih veceras prvi sut. U stvari imam te senzacije vec nekoliko veceri Ali sam mislila da ...pa ne znam ni ja. Ali veceras bas drzala ruku na stomaku kad se to desilo.  Jeej
    Prijatno vam vece.
  15. Iwanchitza se sviđa post u temi od Kolibri u Spisak trudnica   
    Tanja MT 09.01.2016.BgB 17.01.2016.cupka masa 26.01.2016.Ariela 26.01.2016. Dica 27.01.2016.Alex91 01.02.2016.Alekseja 07.02.2016.Brijena 11.02.2016.Naxy 12.02.2016.Mala Zvončica 25.02.2016.*TJ* 26.02.2016. x2Ivalok 26.02.2016.Jeca_Dragon 03.03.2016.Palčica 09.03.2016.Milichitza 09.03.2016.naci1 07.04.2016.Mini Buba 08.04.2016.ivanaica 12.04.2016.iraela 02.05.2016.Parizanka 09.05.2016.Magarence 19.05.2016.helenicious777 19.05.2016.Lily357 21.5.2016.Tangerine 25.05.2016.Iwanchitza 26.05.2016.Anna83 06.06.2016.micikica 08.06.2016.Mina1502 14.06.2016. x 2Lav88 08.07.2016.ivana1 16.07.2016.*Sanja* 18.07.2016.Tila 25.07.2016.Kolibri 01.08.2016.lulu. 06.09.2016.
  16. ivanaica se sviđa post u temi od Iwanchitza u Spisak trudnica   
    Nas mozete obojiti u plavo  Sad smo definitivno sigurni 
  17. Iwanchitza se sviđa post u temi od *Sanja* u Drugi trimestar   
    Jutric cure 
    Divan dan za nerad  svasta nesto sam isplanirala ali izgleda od svega nema nista. Citam neku knjigu,pijuckam kafu i bas mi lepo. Lenj dan neki,sa sve ovom kisom  samo rucak moram skuvati.
    Kakav vam je sexulani zivot sad u trudnoci? Moj skoro pa umro 
  18. Iwanchitza se sviđa post u temi od ivanaica u Drugi trimestar   
    Ola,trudnice moje! Ja se danas jedva probudih! I cim sam ustala,odmah se bavim pitanjima sta da spremim za rucak.. Ideje uopste nemam,tako da sam izvisila... Sreca,mm radi do 7 ovih dana,pa lagano mogu i ja da isprzim palacinke ili pitu s pecurkama za veceru... Videcu...
    Ja u utorak imam uz u Bg, po 1.put otkad sam trudna mu se radujem.. Nadam se da ce i dalje biti lepih vesti...
    Odoh da lupam glavu o zid i razmisljam sta cu da radim,a ne radi mi se nista.. Fuj filing..
    Srecna Pravoslavna!
  19. Iwanchitza se sviđa post u temi od iraela u Drugi trimestar   
    jutro
    ala ste se ojastučile,ja se još nisam ponovila u to čudo,a bome ni neću kako mi se čini....
    sasvim dobro mi služe meki jastuci od kutne,al dok se ujutro iskobeljam iz tog cirkusa
    sanja,stavila ja ticker,e sad ako se pojavi,bit će to uspjeh,mada ja i dalje ne vidim ničiji
    što ćete danas raditi dobroga?ja imam nešto za peglati,uglavnom robicu malojza vrtić,usisati,skuhati ručak....a sve mi lijenoooooo
     
  20. ivanaica se sviđa post u temi od Iwanchitza u Drugi trimestar   
    Ja sam mog ljubavnika uzela u apoteci, beluga proizvodjac. Koliko sam primetila ima ga u skoro svakoj apoteci. A ima ga i u aksi.
    Ivanaica to mu je cena otprilike. Ali neces se pokajati. Meni je kasnije koristio i za dojenje pa kasnije i za bebca. Ma odlican je i sluzi svrsi. Sto sam ga izreklamirala  
    Hvala, srecna pravoslavna Nova godina svima koji slave! 

  21. Magarence se sviđa post u temi od Iwanchitza u Drugi trimestar   
    Ja sam mog ljubavnika uzela u apoteci, beluga proizvodjac. Koliko sam primetila ima ga u skoro svakoj apoteci. A ima ga i u aksi.
    Ivanaica to mu je cena otprilike. Ali neces se pokajati. Meni je kasnije koristio i za dojenje pa kasnije i za bebca. Ma odlican je i sluzi svrsi. Sto sam ga izreklamirala  
    Hvala, srecna pravoslavna Nova godina svima koji slave! 

  22. Iwanchitza se sviđa post u temi od *Sanja* u Drugi trimestar   
    Ja od juce osecam vrpoljenje u stomaku,ali bas blago. Ali posto znam kako izgleda,znam i da je beba 
    Ja belugu uzela u Aksi. Ima i drugih vrsta,ali ovaj je najbolji. Navlaka je periva. Super dodje za bebu kasnije.
  23. Mini Buba se sviđa post u temi od Iwanchitza u Drugi trimestar   
    Ja sam mog ljubavnika uzela u apoteci, beluga proizvodjac. Koliko sam primetila ima ga u skoro svakoj apoteci. A ima ga i u aksi.
    Ivanaica to mu je cena otprilike. Ali neces se pokajati. Meni je kasnije koristio i za dojenje pa kasnije i za bebca. Ma odlican je i sluzi svrsi. Sto sam ga izreklamirala  
    Hvala, srecna pravoslavna Nova godina svima koji slave! 

  24. *Sanja* se sviđa post u temi od Iwanchitza u Drugi trimestar   
    Ja sam mog ljubavnika uzela u apoteci, beluga proizvodjac. Koliko sam primetila ima ga u skoro svakoj apoteci. A ima ga i u aksi.
    Ivanaica to mu je cena otprilike. Ali neces se pokajati. Meni je kasnije koristio i za dojenje pa kasnije i za bebca. Ma odlican je i sluzi svrsi. Sto sam ga izreklamirala  
    Hvala, srecna pravoslavna Nova godina svima koji slave! 

  25. Iwanchitza se sviđa post u temi od jetzel pretzel u Drugi trimestar   
    Jos  sve spavate. Ja nesto vampirosem ovih dana . Mislila sam da cu posle ultra zvuka bolje spavati ,Ali malo sutra mozak uvek nadje necim da se zanima. UZ je dobro prosao sad sam mirna neko vreme.:) I beba je verovatno bebac.
    Stomak je malo porasao jos samo da pocne mrduckanje da se oseca, a sudeci po vasim iskustvima ima da se nacekam jos nekoliko nedelja jer  je posteljica sa prednje strane.
    Uzivajte u danu.