Parizanka

Član
  • Broj odgovora

    480
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. azdajana i ala mala se sviđa post u temi od Parizanka u Treći trimestar   
    E  pravu si..mi smo pre neki dan bili u C&A i imaju stvarno ok stvarcice za male parice..videli smo i mi te bodice ali nama ce svekrva moja da posalje iz Pariza,pa ne kupujemo ovde..ali smo videli tamo tako lepo cebence za 1400din i mislimo se da li da ga uzmemo..a skoro smo svratili u jednu decju radnju i tamo je sve made in China,i sve neka grozna sintetika..a pritom nisu jeftini uopste..tako da,mora da se i pazi malo po tim decjim buticima gde se kupuje..
    A onaj peskiric sa kapuljacom sam recimo uzela u aksi i iznenadila sam se da kosta samo 700din a bas je kvalitetan..ali peskirice obicne jos nisam uzela..imam jos svasta da kupujem,od higijene,kozmetike,do cesljica,makazica i tih sitnica..
  2. Parizanka se sviđa post u temi od Dica u Treći trimestar   
    Caos trudnice! Juce ujutru rodjena je moja Vedrana 3800g i 55cm. Pisacu na odgovarajucoj temi kad se jos malo oporavim. Drzite se :-)
  3. Parizanka se sviđa post u temi od jetzel pretzel u Drugi trimestar   
    Dobro jutro zene evo ja opet budna od pola 6 :\ Ali zaspala u 10.  Sad razvlacenje po krevetu , kafica , gledanje Dr Who-a I strikanje.    a mogla bih I da prosetam malo ,juce nisam izasla iz kuce ceo dan. 
    Ja sam nevidjeno lenja za mackanje a trebalo bi, koza em suva em sam verovatno sklona strijama.  Imam neku alverde kremicu za strije ( ostalo drugarici, pa mi dala), i shea buter. 
    Neko je spomenuo vezbanje. Meni uzasno nedostaje i sad se bas osecam mlitavo. Poslednjih 10 god sam konstantno bavila nekom fizickom aktivnoscu a sad ispadoh kilava trudnica :(. 
    Ja cu uspeti do aprila da se provucem sa odmorima i bolovanjima preko firme, osim ako me oni ne oteraju ranije da bi mogli zamenu da traze, a onda 2 meseca zavod pa porodiljsko. Cula od skorih porodilja da kasne mesec I po do 2 sa isplatama , sto  je manje strasno nego sto Sam mislila. 
    I tako.... Ovde sija sunce I deluje fino za setnju.
    Nek vam bude lep I nasmejan dan.
  4. Parizanka se sviđa post u temi od *Sanja* u Drugi trimestar   
    Partizanka kako mi idu na zivce te uplate za bolovanja. Prosli put mi porodiljko kasnilo tri meseca jer mi nisu na vreme resili trudnicko. Bas sam se iscimala. Sad planiram na bolovanje za dva meseca. Pa se mogu samo nadati da ce biti ovaj put kako treba. 
    Ja dete odbacila u vrtic i sad skuvala kafu. Caj pijem bas retko,a kafu ujutro i nekad popodne,ako imam ekipu.
    Ovih dana kuburim sa glavoboljama,a nikad ih nemam. I dalje imam neke lude snove pa me to nocu iscima.
    Meni je kod bolova stomaka dosta pomogao magnezijum direkt. Probajte ko ne pije. Ne moze skoditi. A bolovi su negde i normalni,pa sve se siri i namesta.
    I ja imam problem sa kremama. Potrosim pola pa kupujem novu. I tako talozim i talozim..
  5. Iwanchitza se sviđa post u temi od Parizanka u Drugi trimestar   
    Jaooo Anci,ti si totalno moj tip.. Hihi,kako je ovo zvucalo,kao da hocu da te muvam.. Moji svi znaju da ja obozavam kremice i mackanja,ja imam toliko kozmetike da ne stizem da potrosim sve..i uvek kupujem jos..a i mm je lud za gelovima za tusiranje i onda nam je kupatilo prepuno..  A i svekrva zna koliko sam luda,bas pre neki dan mi je poslala i gelove,kreme za telo,i sminku..tako da,mogu da prodajem.. 
    A jedan savet za nes..i to mi rece koleginica juce..nikako unosenje kofeina,dal u kafama ili caju,popodne i uvece,jer bebe to razbudi i onda su one aktivnije nocu..i ja se zarekla necu vise caj uvece nikako,i jeste malo bila mirnija nocas..al opet,ne verujem da ima nesto puno veze,moguce da ih opijemo kofeinom,al ako su aktivni bebci,aktivni su.. 
    Videcu za bolove,sad me je prestalo,mada i ona se ucutala..a juce sam bas bila kod kume i sedim na trosedu,i ona samo sto mi pogleda stomak i rece mi kako mi je bebica na desnoj strani,mora da joj je tu glavica..i ja kao,gde ona to vidi,ali ona je videla.. Ima dete,tako da mora da je videla kod mene.. Pa pretpostavljam da je Vanjica tu nasla da boravi.. 
    Ja opet ujutru rano ustajem,iskoristim kad muzic ode po bocu pa produzimo gde treba..sutra cu do firme da svratim da vidim sta se desava sa mojim uplatama,jer mesec ipo dana nisam primila nista..pa kad povedem i muzica,bice belaja..
    Zelim vam lep san,spavajte i za mene.. 
     
  6. Parizanka se sviđa post u temi od Iwanchitza u Drugi trimestar   
    Parizanka, i mene su u prvoj trudnoci boluckali jajnici, pa kad sam se pozalila genekologu rekao mi je da jajnici ne mogu da bole u trudnoci, da je taj bol normalan i da ne brinem. 
    Sto se mackanja tice, ja imam fobiju od strija kako ih vucem jos iz puberteta ( guza, butine) a i majka ima strije po stomaku debljine prsta tako da sam mislia da cu ispucati kao kokica. Ma 100% bila ubedjena. Medjutim, nisam dobila ni jednu jedinu u prvoj trudnoci a nadam se da necu ni sad. A inace sam totalni frik koliko se mackam da to vise nije normalno. Mackam se collistar kremom ujutru i uvece mojom homemade kremicom koja je jako masna ( 2 pavloviceve, bocica maslinovog, bademovog, kokosovog i vitamin E ulja)  rekoh vam ja da sam freak 
  7. Parizanka se sviđa post u temi od Isabella u Treći trimestar   
    Samo da vam javim da se naša draga TJ porodila u subotu! 
    Bebice su dobro ali biće u inkubatoru do daljnjeg. 
  8. Iwanchitza se sviđa post u temi od Parizanka u Drugi trimestar   
    Anci,mi smo za musko ime izabrali Mateja.. Slicno tvome bas..borili smo se izmedju Nemanja i Mateja ali sam ja odlucila..mnogo mi je lepo ime,i Matija i Mateja..
    Ja sam legla u krevet,inace vilenim do dva nocu svaku noc,nema sanse da zaspim ranije ali pretpostavljam da ovde svi spavaju,tako da ne kuckam..jedino u trecem trimestru zenske vilene nocu.. Stavila sam sluske u uske,i pustila neku staru domacu muziku,balade..pokusavam da se namestim,jer je malena strasno aktivna,ne znam kako cu spavati od nje..uzela tablet i igram jamb na njemu.. 
    Ja trenutno citam dramu jednu,o zeni koja je obolela od Alchajmera..bio je i film skoro po toj knjizi,ali ja uvek vise volim da procitam knjigu nego da odgledam film..al sad mi se samo slusa muzika i uziva..muzic je u drugoj sobi,slusa isto muziku i cita neku strucnu knjigu..
    Napravila sam galete konacno,za prvi put,lepo su ispale.. 
    Pozz sve one koji vilene ko i ja.. 
  9. Parizanka se sviđa post u temi od Anna83 u Drugi trimestar   
    Dobar dan cure;) Ima li zime?:) Uh ja sam se tako ususkala u cebe i ne pada mi na pamet da igde mrdam.. Parizanka isto je i kod mene sto se spavanja tice...Vrtim se do kasno.. Nema sansi da zaspim pre 2,3. A sinoc isto kao i ti(u 4 sam zaspala). Probudila se u 1:)(sramota);) Mada kaze suprug: uzivaj, niko te ne juri da ustanes. Nego ja imam utisak da mi tako propadne dan. Mnogo vise volim kad je sve ustaljeno jer tad sve lepo obavim.. Znaci Vanja te fino lupka;) Mene Matija redovno ujutru izlupa... Xixixi duse nase malene** Vezano za ime, mi smo imali u opticaju Andrej, Matija, Mateja i Jakov. Prva dva po mojoj zelji, druga dva po suprugovoj. I onda kad smo seli da vidimo sta cemo, shvatimo da Mateja imamo nekoliko u okruzenju, Andrej je sin od kumova..Ostalo je izmedju Matije i Jakova i izbor je pao na Matiju. I sad mi nekako drago sto je bas Matija, vec ga zamisljam tako... Nadam se da cemo veceras lepo da pajkimo.. Svima zelim lep dan.
  10. ivanaica se sviđa post u temi od Parizanka u Drugi trimestar   
    Anci,mi smo za musko ime izabrali Mateja.. Slicno tvome bas..borili smo se izmedju Nemanja i Mateja ali sam ja odlucila..mnogo mi je lepo ime,i Matija i Mateja..
    Ja sam legla u krevet,inace vilenim do dva nocu svaku noc,nema sanse da zaspim ranije ali pretpostavljam da ovde svi spavaju,tako da ne kuckam..jedino u trecem trimestru zenske vilene nocu.. Stavila sam sluske u uske,i pustila neku staru domacu muziku,balade..pokusavam da se namestim,jer je malena strasno aktivna,ne znam kako cu spavati od nje..uzela tablet i igram jamb na njemu.. 
    Ja trenutno citam dramu jednu,o zeni koja je obolela od Alchajmera..bio je i film skoro po toj knjizi,ali ja uvek vise volim da procitam knjigu nego da odgledam film..al sad mi se samo slusa muzika i uziva..muzic je u drugoj sobi,slusa isto muziku i cita neku strucnu knjigu..
    Napravila sam galete konacno,za prvi put,lepo su ispale.. 
    Pozz sve one koji vilene ko i ja.. 
  11. Parizanka se sviđa post u temi od Anna83 u Drugi trimestar   
    Dobro vam vece;) Ja sam i danas bila aktivna. Isla s mamom u soping pa s muzicem na neke rodjendane.. Dosli oko 7, legla malo dremala i sad ne mogu da spavkam. Napravila cedjenu i uzivam..          I ja volim da citam.. Nemam omiljeni zanr, zavisi od raspolozenja a i godisnjeg doba;) Trenutno sam fokusirana na zbirku mudrih misli. Zimi volim klasicnu knjizevnost. Leti uglavnom citam limunade i bestselere.. Zapravo volim sve knjige sa dobrom radnjom. Kad su imena u pitanju, dopadaju mi se razna..Lepa su sva koja ste naveli;) Mm i ja smo juce odlucili.. Zvace se Matija. Ceo dan ga zovem imenom i tepam mu.   Ljubi ga majka. Verujem da ste vec legle, zelim vam lepe snove**** 
  12. Parizanka se sviđa post u temi od *Sanja* u Drugi trimestar   
    Vanja,divno ime  meni se jako svidja, i univerzalno je,ali mm nije odusevljen 
    Mi imena nemamo  al ni otprilike. Cekamo da saznamo pol pa da pocnemo prepucavanje  
    Ja se tako lepo naspavala,onako 9h u cugu  ma milina. Kuvam rucak,dete spava. Nakupovala nekih knjiga,pa me ceka maraton citanja. Uzivancija prava 
  13. ivanaica se sviđa post u temi od Parizanka u Drugi trimestar   
    Mi o sexu danas i mi ga imali danas.. Posle ne znam koliko vremena..a sto ti kazes Anci,i ja sam izgubila volju i onda tako kada me mm spopadne,bude mi krivo posle sto ga i odbijem..al eto,potrebno mi je samo to malo volje,jer posle mi bude lepo.. E sad,ako mi muz rikne posle toga,mislim,ja nisam kriva,jel tako? 
    Kanim se da idem da pravim galete,dobili smo aparat od njegove mame,pa navalio da pravim,i reko,ajde da smuckam to na brzaka..ipak je bolestan,pa mi je ko malo dete.. 
    Danas je osetio Vanju onako bas..stavio ruku na stomacic i vise ne moram ni da pricam kad je ja osetim..bas se mrda sada i samo cekam kad cu da vidim njeno stopalo na stomacicu.. 
  14. Parizanka se sviđa post u temi od Anna83 u Drugi trimestar   
    Dobro vam vece;)  Ja ceo dan bila u skitnji sa drugaricom. Iskoristile dan bas lepo. Kupile par sitnica, sele na pice, malo prosetale i ode dan...Bas mi je prijalo***** Jao Parizanka bas bzv. sto je muza savladalo..Uh, ako ikako mozes da se sacuvas bilo bi dobro. Verujem da ce mu pomoci injekcije ali treba koji dan dok pocnu da deluju..Zelim mu brz oporavak. Sto se tice hrkanja i mm bas puno hrce, ali otkad sam trudna spavamo odvojeno jer je tako bolje za mene:) Ujutru se on usunja kod mene i onda uzivamo;)  Odoh da spremim palacinke..Pozz za sve
  15. ivanaica se sviđa post u temi od Parizanka u Spisak trudnica   
    Ok,evo me..devojcica,datum je 09.05.2016..  
  16. Parizanka se sviđa post u temi od Anna83 u Drugi trimestar   
    Dobro vece cure;) Svratih da podelim sa vama da sam malopre osetila prve bebine pokrete Kao neki baloncici, bas je neobicno i simpaticno*** Sve dok ne krene da me jace udara dobro je:)           Iwanchitza probaj sirup feroglobin..Ja sam ga ranije uzimala i nikakvih tegoba nisam imala. Ugodno vece vam zelim...
  17. Parizanka se sviđa post u temi od Mina1502 u Drugi trimestar   
    Jao i ja sad komentarisem sa mm kako sam kad sam posla kod dr cula kad je rekao nekoj trudnici 20.nedelja ja u sebi uh hocu li ovo docekati.. kad evo me.. za par dana u 5.mjesec.. 
     Pogledajte ovo cijeli dan gledam i uzivam  ljubim vas...
  18. Mina1502 se sviđa post u temi od Parizanka u Spisak trudnica   
    Ok,evo me..devojcica,datum je 09.05.2016..  
  19. Parizanka se sviđa post u temi od Kolibri u Spisak trudnica   
    Tanja MT 09.01.2016.BgB 17.01.2016.cupka masa 26.01.2016.Ariela 26.01.2016. Dica 27.01.2016.Alex91 01.02.2016.Alekseja 07.02.2016.Brijena 11.02.2016.Naxy 12.02.2016.Mala Zvončica 25.02.2016.*TJ* 26.02.2016. x2Ivalok 26.02.2016.Palčica 09.03.2016.Milichitza 09.03.2016.naci1 07.04.2016.ivanaica 12.04.2016.iraela 02.05.2016.Parizanka 09.05.2016.Magarence 19.05.2016.helenicious777 19.05.2016.Lily357 21.5.2016.Tangerine 25.05.2016.Iwanchitza 26.05.2016.Anna83 06.06.2016.bikica 08.06.2016.Mina1502 14.06.2016. x 2Lav88 08.07.2016.ivana1 16.07.2016.*Sanja* 18.07.2016.Tila 25.07.2016.Kolibri 01.08.2016.missN 03.08.2016.
  20. Lav88 se sviđa post u temi od Parizanka u Drugi trimestar   
    Dobro jutro devojke..evo i mene,vaskrsla sam konacno,posle onih par dana losih,koji su iza mene,nadam se..Lav i Sanja,dobrodosle,nadam se da cete uzivati sa nama.. LAV,ja sam pokrete bebe osetila u 18.nedelji,bas kao migoljenje u stomaku,tako da mislim da je jos rano kod tebe..nemoj da pomesas grceve i rad creva sa bebinim pokretima.. A sto se tice srca,imala sam i ja par puta tako ubrzan rad..bude mi nizi pritisak a puls bude i do 95..ali kad sam se raspitala kod doce,rekla mi je da je normalno to,jer brze srce radi zbog bebe i da se puls tolerise do 100..tako da sam ja pratila par dana i posle 3 dana mi je pao na nekih 85..sto mi je ok..od tada nisam imala vise..
    Inace,konacno spavam bolje malo,evo dve noci vec spavam uglavnom ok..bubica je mirnija,ne lupa me nocu vise toliko i ja izguram da dvaput odem da piskim samo,tako da odspavam malo..prestale su mi i glavobolje i nervoza,samo sto me je mucnina neka sinoc obuzela odjednom,ali je caj od nane resio problem..malecku tako jako osecam sad,to vise nisu oni blagi pokreti,nego me sad bas udara..i to uvek kod besike je ili kod desnog jajnika..pa kad nalegne tu,ne znam sta me vise zaboli.. 
    I ja cu u setnju danas..mnogo lepo vreme..dragi i ja smo i juce po onoj kisi setali..natakli kape i kapuljace i put pod noge..bilo mi zao da sedim u kuci a bilo toplo vreme bas..i sad idem da zujim,on radi popodne,ali cu ja sama da prozujim,vreme je prelepo..
    Zelim vam lep dan danas.. 
    P.S.Usla sam u 6.mesec..kako vreme prolazi.. 
  21. Naxy se sviđa post u temi od Parizanka u Drugi trimestar   
    Zdravo zenske..samo da vam pozelim lepo badnje vece i srecan Bozic svima sutra koji ga slave i da ga provedu sa bliznjima i u porodici.. 
  22. Parizanka se sviđa post u temi od ivanaica u Drugi trimestar   
    Srecno i blagosloveno Badnje vece i sutrasnji Bozic vam zelim! 
     
  23. Parizanka se sviđa post u temi od Anna83 u Drugi trimestar   
    Cao curee:) Svratih da vam  pozelim ugodno Badnje vece i sutra miran Bozic*** U miru i zdravlju da ga provedete sa svojim najmilijima;) 
  24. ivanaica se sviđa post u temi od Parizanka u Drugi trimestar   
    Zdravo zenske..samo da vam pozelim lepo badnje vece i srecan Bozic svima sutra koji ga slave i da ga provedu sa bliznjima i u porodici.. 
  25. ivanaica se sviđa post u temi od Parizanka u Drugi trimestar   
    Isto to radi i smizla ova moja mala..odmah se javi cim cuje tatin glas...a i mene lupka kad je gladna ocigledno,evo sad sam vecerala i sve vreme se mrdala,a sad se ucutala..mora da klopa.. A kad je mirna,onda je lupnem malo,pa se javi..a ja ponekad pricam sa njom,ali nisam jos u tom fazonu da sednem i da joj brbljam..nego ovako,u prolazu joj nesto kazem..ali cesto mazim stomak,to sam bas primetila kod sebe..
    Inace,i ja pijem heferol..imaces zatvor od njega,to da znas..ja bas mucim muku sa njim,svaki dan..ja sam prvo vreme tamanila cveklu,ali sad prestadoh..a moram opet da krenem,iako ne znam koliko cu piti heferol..ali sam se uhodala,trebalo bi kao sat vremena pre ili posle obroka,ili eventualno u toku..pa nekad zaboravim,pa cekam drugi obrok..