Sandraa

Član
  • Broj odgovora

    5
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Sandraa

Informacije o profilu

  • Pol ženski

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice Sandraa

  1. Sandraa je dodao/la post u temi Kako kontrolisati izlive besa kod dvogodisnjaka   

    Jos jedan problem je i to sto moje dete ne prica, tj. prica ali samo prva dva slova svake reci, jedino baba i tata kaze kako treba, razumemo se zato sto smo naravno po ceo dan zajedno i razumem taj "nemusti jezik" i pokazivanje rukama. Ali kad krene taj bes vise nece ni da pokaze niti bilo sta vec dranje uveliko, pa "ti se sad seti sta je htelo, a nije dobilo". 
     
  2. Sandraa je dodao/la post u temi Kako kontrolisati izlive besa kod dvogodisnjaka   

    Nadam se da je samo faza pa da ce tako i proci ali opet dok ne prodje...  A sto se tice toga da li ima tema ne znam tacno jer sam samo prosla kroz naslove tema nisam bas dobro propratila imali li neka vezana za ovaj problem..
  3. Sandraa je dodao/la tema Dete 2. godina   

    Kako kontrolisati izlive besa kod dvogodisnjaka
    Imam dvogodisnjaka, i jednogodisnjaka, problem je u tome sto je dvogodisnje dete vec 3 puta imalo veoma velike izlive besa (uglavnom zbog toga sto se u trenutku ne moze ispuniti neka zelja ili sta ver to bilo) pracenim skakanjem, bacanjem, vikanjem iz sveg glasa i plakanjem i to traje i veoma je zamorno, ne znam kako da se izborim sa tim sem da popustim, jer kad ne obracam paznju sve vise vice i place, takodje se plasim da jednogodisnje dete kada vidi kako se ovo prvo ponasa ne pocne isto tako i ono. Sta raditi?! 
    • odgovora
    • pregleda